Промоции от Supersait.bg
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

с. Огняново

Хотел в Огняново, ресторант в Огняново - комплекс Градина
Комплекс Градина се намира в село Огняново , на 8 км. от гр. Гоце Делчев и на 200 км. от гр. София. Сгушен между четири планини - Пирин, Родопите, Славянка и Стъргач, комплекса дава усещането за близост до природата. С качеството на обслужване, стандарта и атмосферата си, комплекс Градина е подходящо място за пълноценна почивка за Вас, Вашето семейство и приятели. Комплекс Градина е известен с добро обслужване, висок стандарт и уютна атмосферата. Хотелът разполага с леглова база от 20 места. На разположение на гостите са 3 двойни стаи, 5 спалн..
Хотелски комплекс спа център и ресторант в Огняново
Един 200 годишен чинар посреща гостите на хотел "Делта", а ги изпраща ромонът на реката и уханието на родопски билки..... И в този момент всеки си обещава, че ще дойде тук отново! Комплексът е далеч от шума и напрежението, присъщи на големия град. Идвайки тук, Вие си осигурявате прекрасни моменти за отдих и релакс. Подарете си мигове само за Вас, защото го заслужавате. Хотелски комплекс Делта разполага и със спа център където имате възможност да ревитализирате, да се заредите с енергия, да дадете простор на духа и мислите си !!! В букв..
Алексовата къща - тризвездни хотели в Огняново
  Алексовата къща е тризвезден хотел в Огняново, която гарантира добри цени и добро качество! В хотел Алексовата къща ще намерите както условия за балнеотуризъм, отдих, релаксация и ваканции, така и условия за възстановяване на духа и тялото чрез спокойствието, уюта и лековитостта на минералната вода (директно от чешмата във вашата стая). През 2007 г. отворихме нашия семеен хотел Алексовата къща, която предлага: уюта на домашната кухня здравословността на сауната удоволствието на джакузито ..
СПА почивки в Огняново - Хотел Елеганс СПА
  Хотел Елеганс СПА приканва с неустоими предложения за СПА почивки в Огняново. Хотелският комплекс е разделен на три части, разположени на 3 етажа - хотелска част за настаняване, ресторант и лоби бар и СПА център. Хотел Елеганс СПА разполага с 40 места в различни по вид стаи и апартаменти с прекрасна панорамна гледка към Родопите, Пирин планина и близкото езеро.   2 бр. единични стаи 9 бр. стандартни стаи за двама човека 4 бр. луксозни стаи за трима човека..