Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Хотелски комплекс спа център и ресторант в Огняново

Град Огняново
Адрес Огняново, България
Телефон +359 7523 - 2005; +359 899 - 911 021;
E-Mail deltahotel@abv.bg
Website hoteldelta-bg.com
Факс +359 7523 - 2123
Хотелски комплекс спа център и ресторант в Огняново

Един 200 годишен чинар посреща гостите на хотел "Делта", а ги изпраща ромонът на реката и уханието на родопски билки..... И в този момент всеки си обещава, че ще дойде тук отново!

Комплексът е далеч от шума и напрежението, присъщи на големия град. Идвайки тук, Вие си осигурявате прекрасни моменти за отдих и релакс. Подарете си мигове само за Вас, защото го заслужавате.

Хотелски комплекс Делта разполага и със спа център където имате възможност да ревитализирате, да се заредите с енергия, да дадете простор на духа и мислите си !!!
В буквален превод от Sanus Per Aquam, СПА означава здраве чрез вода.
Водата е основния източник на живот – тя е елексир, който ободрява, освежава, подмладява и лекува.От векове наред хората използват здравословните свойства и доказаната лечебна сила на минералната вода.Огняновската минерална вода лекува заболявания на опорно-двигателния апарат, на периферната нервна система, гинекологични, бъбречно-урологични и жлъчно-каменни заболявания.
Не пропускайте да се възползвате от акцентите за всяко СПА – сауна, джакузи, парна баня, перлена вана и разбирасе лечебните и козметични масажи.
Можете да разгледате спа каталога на хотел Делта или да посетите web сайта, за да се запознаете с актуалните спа промоции.