Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Къщи за гости Тея

Град село Черни Осъм
Адрес с. Черни Осъм
Телефон +359 58/ 604 838; +359 898 627 336
E-Mail teqjeravica@mail.bg
Website http://vili-troyan.com/
Факс
Къщи за гости Тея
 

Вили под наем Тея са разположени в Троянски балкан. Предоставяме ви възможност за нощувка в самостоятелни къщи за гости Тея, които се намират на тихо и спокойно място на планина. Насладете се на живописния район, възможността за туризъм и пикници покрай река Черни осъм, както и за риболов и разходки по екопътеките в планината.

Къщи за гости ТЕЯ се намират в живописната махала Жеравица на планинското село Черни Осъм. Местоположението на къщите за гости създава отлични възможности за туризъм и екскурзии в планина, пикници, барбекю, риболов и слънчеви бани в прохладата на реката.

Къщите за гости са разположени на площ от 1000кв. м. и отговарят на всички съвременни изисквания за удобство и уют. Вилите под наем са самостоятелни и са разделени на двоини стаи и апартаменти с капацитет 16-20 легла. Всички стаи са оборудвани със самостоятелни санитарни възли, локално парно, мини барове и сателитна телевизия. Във всяка една от къщите има механа с камина и кухненски бокс за удобство на гостите. На разположение на гостите също така са барбекю, детски кът и самостоятелен паркинг.

Участие на Къщи за гости Тея в Първия Европейски бизнес каталог в България

Вила за гости Тея 1

Вила 1 разполага с голяма механа с камина за 18 души със самостоятелна кухня и санитарен възел. Капацитетът на къщата за нощувки е 8 спални места + 2 допълнителни. Това са 2 двойни стаи със самостоятелни санитарни възли всяка и 1 апартамент за 4 човека, който се състои от 2 стаи, коридор и санитарен възел. Всички стаи са оборудвани с парно, мини бар и кабелна телевизия.

Вила за гости Тея  2

Вила 2 предлага механа с камина за 14 души отново със самостоятелна кухня и санитерен възел. Капацитетът на тази вила е 8 спални места + 2 допълнителни. Това са отново 2 двойни стаи със отделни санитарни възли и 1 апартамент за 4 човека (2стаи, коридор и санитарен възел). Всички стаи разполагат с парно, мини бар и кабелна телевизия.

Пристигане и отпътуване в/от къщи за гости Тея

 • Къщите са на разположение след 12:00 часа в деня на пристигане.
 • Въпреки това ние ще се опитаме да ви осигурим къща и по-рано.
 • Очаква се гостите да освободят стаите си до 11:00 часа.

Участие на Къщи за гости Тея в Първия Европейски бизнес каталог в България

При отменяне на резервация от страна на клиента се прилагат следните такси:

 • В рамките на 2 седмици преди пристигане – 0% от общите разходи;
 • В рамките на 1 седмица преди пристигане – 50% от общите разходи;
 • В рамките на 3 дни преди пристигане – 75% от общите разходи;
 • В рамките на 1 ден преди пристигане – 100% от общите разходи;

Отговорности

 • Гостите се задължават да се държат по такъв начин, че да не ужреждат имуществото. При увреждането му всяка увредена вещ се заплаща в троен размер.

Изгубени или откраднати вещи

 • Управлението на къщите не носи отговорност за възстановяването на вещи, забравени или оставени в къщите без надзор от страна на гостите.

Деца

 • Управлението на къщите не носи отговорност за произшествия с деца, настъпили в рамките на къщите. Отговорността за детския надзор се поема изцяло от родителите/придружителите за целия им престой.

Забележителности в Троянския балкан

 • Село Черни Осъм е кацнало на двата бряга на река Черни Осъм, в подножието на връх Голям Купен (2169 м) и връх Васил Левски (2166 м). Селото се намира само на 2 км от Троянския Манастир, трети по големина в България, основан преди 4 века.
 • Възникнало като колибарско селище и обединило 12 стари махали, носещи звучните български имена Миленча, Стругът, Иваншница, Тумбевото, Бъзевото, Усойната, Кошутината, Жеравица, Стойновското, Глушка, Лешко присое, Нешковци, Черни Осъм е съхранило неповторимата атмосфера на отминали времена.
 • Балканджийските къщи, следващи пътят на реката, започват след манастирската порта на Троянския манастир и достигат входът на природен резерват Стенето.
 • Тук се намира големият Природонаучен музей съхранил, над 700 експоната- богатата старопланинска фауна.
 • В селото има национално училище за планински водачи Черни Осъм.
 • За всеки обичащ Планината и силните усещания, алпийски клуб Черни Осъм предлага живописни екопътеки.

 

Ключови думи :