Промоции от Supersait.bg

Троян

Горива, бензин, дизел Петрол Комерс - БГ
Петрол Комерс - БГ ЕООД е създадена през 2004 г. с централен офис в град Троян и петролни бази в София и Свищов, основатели са Борис Андреев Папазов и Лазар Дончев Петров. Горива от Петрол Комерс - БГ ЕООД Автомобилен бензин А-95Н Евро5 - Бензин А-95 отговарящ на изискванията за качеството на горвата. Газьол ПКЦ - Висококачествен газьол за промишлени и комунални цели. Горивото отговоря на всички изисквания и наредби за качеството на течните горива. Котелно гориво - Котелно гориво, съобразено със всички изисквания и наредби за контрол на качеството на течните горива. Дизелово моторно гориво ..
Преработка и продажба на диворастящи гъби Линка ООД
  Линка ООД е с основната дейност изкупуване, преработка и продажба на диворастящи гъби - манатарка, пачи крак, булка и др. Фирмата, занимаваща се с търговия с гъби е основана през 1992 г. и има капацитет средно около 200 тона годишно производствена листа: пресни, замразени, сушени или в саламура.   Модерно изградената база на Линка ООД разполага със съвременно оборудване за преработка на диворастящи гъби, което дава възможност за производство на висококачествена продукция.   Линка ООД т..
Внос на прясно месо - Васко - Евротранс 1
  Васко - Евротранс 1 е фирма със седалище град Троян, наложила се на пазара като коректен бизнес партньор и вносител на качествени меса, одобрени за продажба с необходимите документи. Васко - Евротранс 1 внася меса директно от Полша. Асортиментът включва: пилешко, телешко, свинско и говеждо месо Месата са прясно охладени или дълбоко замразени, а в състава им няма оцветители, консерванти или заместители на месо, което прави техния вкус естествен и изкушаващ..
Мебели по поръчка от масив, ПДЧ и МДФ - Мебели Анчев
  Производство на мебели по поръчка от масив, ПДЧ и МДФ от Мебели Анчев - гарнитури, кухни, антрета, обзавеждане за дома и офиса. Мебелите на ЕТ Михаил Манчев ще създадат уют и комфорт във всеки дом или офис. При Мебели Анчев ще намерите красота и качество на достъпни цени.     ..
Мебели и обзавеждане Донковски
  Мебели Донковски - ЕТ ДИД Керамопласт, основана през 1991 г. с основна дейност битова и сувенирна керамика, през 2008 г. отвори врати и на цех за производство на мебели и обзавеждане. Продуктовото направление е ориентирано в производството както на мебели за дома и офиса, така и на търговско обзавеждане с отлично качество. Гамата от видове и размери е с широк диапазон, включително и по индивидуална поръчка на клиента. Модерното ни оборудване, добрите специалисти с над 20 години опит в мебелното производство и качествените материали, които използва..
Уреди за автомобилна диагностика - САТелит ТВВ
Бизнес каталог   САТелит ТВВ е фирма от Троян предлагаща на своите клиенти уреди за автомобилна диагностика като кабели, преходници, измервателна апаратура, електроника, уреди за имобилайзери и т.н. В продуктовата гама на фирмата влизат още: професионални системи, скенери, интерфейси, компютри и други принадлежности за осъществяване на диагностика на автомобили и МПС.   САТелит ТВВ притежава също магазин за авточасти и автосервиз в Троян, за да осигури на клиентите си пълен кръг на обслужването. Служителит..
Обработка на дървесина - ОСЛАР ООД
  ОСЛАР ООД се занимава с обработкка на дървесина, дървообработка и дърводобив. Фирмата предлага още изкупуване на гори и търговия с дървен материал. Като допълнителна дейност, компанията се занимава с ремонт на пътища, изкопни работи и извозване на строителни материали и отпадъци.   Услуги от ОСЛАР ООД Дърводобивната компания обработва дървен материал и се занимава с пътно-ремонтни дейности:  Бичене на букови детайли и дъски Бичене на иглолистни материал..
Мебели и обзавеждане Троянска Мебел ЕООД
  Троянска Мебел ЕООД, град Троян, се занимава с производство на мебели и обзавеждане от 1986 година. Асортимент на Троянска мебел, представен в Първия Европейски бизнес каталог Троянска Мебел предлага богато разнообразие от мебели за цялостно обзавеждане на вашия дом, офис, хотел и др. (кухни, спални, детско обзавеждане, корпусна мебел). Работи се с материали от бук, дъб, череша, чам, MDF, ламинирани и фурнировани плоскости. Индивидуални поръчки от Троянска мебел, представени в Първия Европейски бизнес каталог Изпълнява поръчкови..
МБАЛ Д-р Стоев-Шварц ЕООД – Болници в Троян
  МБАЛ Троян може да се похвали с това, че е една от големите и развиващи се болници за активно лечение в България. Висококвалифирицаният екип от лекари, който работи в болницата, ще Ви предложи цялостна медицинска грижа и внимание, защото поставя здравето на своите пациенти на първо място. Структурата на МБАЛ Д-р Стоев-Шварц е така организирана, че да обхване напълно областите на съвременната медицина, за да може да гарантира на пациентите си навременна диагностика, която е от основно значение за успешно и качествено лечение. ..