Промоции от Supersait.bg
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Търго̀вище

Добър общопрактикуващ лекар в Търговище - Росица Николова
Доктор Росица Николова практикува като общопрактикуващ лекар в град Търговище. Доктор Николова предлага следните медицински услуги: -Профилактични прегледи за намаляване на риска от различни заболявания при деца и възрастни; -Издаване на медицинско направление за специалист; -Диагностика и лечение; -Имунизации, ваксинации; -Мониторинг на физическото и психично здраве на децата; Доктор Росица Николова ще Ви консултира при различни оплаквания и ще Ви осигури професионална медицинска грижа.   ..
Очен лекар в Попово - доктор Райна Нешева
Доктор Райна Нешева е специалист по очни болести. Доктор Нешева приема пациенти в гр. Попово, ж.к. Русаля, бл. 12, ет. 1, ап. 5. Прегледи и консултации осъществява след предварително записан час на тел. 0888/285-897. Кабинетът по очни болести, в който работи доктор Райна Нешева разполага с необходимата съвременна апаратура и извършва консултации,диагностика и лечение на очните заболявания. Работи по договор с НЗОК.   ..
Добър кардиолог в Търговище - доктор Ира Русева
Доктор Ира Русева е специалист в областта на кардиологията. Кабинетът ѝ работи по договор с Националната здравноосигурителна каса и се намира на адрес: гр. Търговище, ул. "Преслав" № 14, каб. 10 Кардиолог доктор Русева предлага диагностика, лечение и превенция на болестите, свързани със сърцето и сърдечно съдовата система. Извършва ехография и елекрокардиография. Доктор Ира Русева ще Ви помогне при всякакви сърдечни заболявания с ефикасно лечение и съвет.     ..
Кардиолог в Търговище - доктор Стела Трендафилова
Доктор Стела Трендафилова е специалист в областта на кардиологията. Тя предлага диагностика и ефективно лечение на сърдечни заболявания. Можете да разчитате на специалистът кардиолог доктор Стела Трендафилова за всякакви оплаквания, свързани със сърдечни заболявания, както и за консултации по въпросите за превенцията им. Свържете се с нея на телефон: 0888 435969   ..
Специалист психиатър в Търговище - доктор Веселка Василева
Д-р Веселка Василева е лекар специалист по обща и детска психиатрия в град Търговище. Завършила е Висше образование по специалност "Медицина" в ВМИ-Варна. От 2002 г. работи като Детски психиатър в Психиатрично отделение към МБАЛ – гр.Търговище и завежда Детски психиатричен сектор. Това е третият в страната денонощен детски психиатричен стационар, освен тези в гр. София и в гр. Варна. Лекуват се деца от 0 до 18 год с всички видове психиатрични заболявания и отклонения в развитието в детско-юношеска възраст. Има условия децата да бъдат хоспитализирани с придружители и ..
Международен транспорт и автосервиз ТРАНС АУТО ЕООД
Транс Ауто ЕООД е компания, работеща в областта на транспорта и логистиката. Транс Ауто ЕООД извършва автосервизни услуги на тежко и леко товарни автомобили. Осъществява международни товарни сухопътни превози. Организиране и извършване на автомобилни превози в Русия и Украйна Автосервизни услуги на тежко и леко товарни автомобили. Един от принципите във транспортна фирма Транс Ауто е да предложим не само транспортна услуга, а оптимално логистично решение, гъвкавост и персонален подход към всеки отделен клиент. ..
ЕТ Мебели Светла-2007
   ЕТ Мебели Светла-2007 е започнала дейноста си в областта на обзавеждането от преди 16 години с производството на мека мебел и корпусна мебел.  Прецизността на мебелите е приоритет в дейността на мебелната фирма.ЕТ Мебели Светла-2007 държи на високото качество и за това, при производството на мебели и обзавеждане, използва дунапрен от Севлиево, дамаски за тапицирането на фирмите Велекс, Котекс, Инфлама, Мертекс, Бибтекс и др.  Фирма за обзавеждане и мебелиране ЕТ Мебели Светла 2007 се специализира в производството на всякакъв вид мебели - стан..
Производство на камини Арон 2
  Арон 2 се занимава с производство на камини от 1988 г., изпитани и проверени по БДС EN13240:2006. Освен домашни камини, фирмата произвежда печки на твърдо гориво и готварски печки (БДС EN12815:2006). Камини с водна риза - мощността на водната риза е съобразена с желанието на клиента.  Камини без водна риза Печки Готварски печки Лифтери за жътва на слънчоглед и царевица Ремонт на види, битери и шнекове Врати, витрини, парапети Самосвални кошове за зърно и торове и..
Енергийна ефективност Сън Системс
  Слънчеви термални изделия - Битови бойлери, Слънчеви бойлери, Комби бойлери, Буферни съдове, Слънчеви термални колектори, Соларни комплекти, Термосифонни системи, Термопомпени бойлери Отопление - Котли на твърдо гориво, Буферни съдове, Пелетни горелки, Камини Фотоволтаика - PV модули, PV-T модули, Системи за монтаж, Инвертори, Аксесоари, Автономни системи, Цялостно изграждане на ФВ централи Слънчева енергия Използването на слънчевата енергия за топла вода и отопление е интелигентен начин за спестяване на разходи ..
Електропроводи, трафопостове и кабелни линии ВЕСТА 17 ООД
  ВЕСТА 17 ООД се занимава с изграждане и ремонт на електропроводи, трафопостове и кабелни линии. ВЕСТА 17 е специализирана в изграждането, ремонта и поддръжката на въздушни ел. проводи, трафопостове, силови трансформатори, кабелни линии, кабелна лаборатория до и над 1000V, трасиране на кабелни линии. Дружеството е насочило своята основнат дейност в изграждането и поддръжката на: - електромонтажни работи; - изграждане на ел. уредби средно и ниско напрежение; - пусково-наладъчни работи; - трасиране на кабелни линии Ср.Н/ Н.Н; - локализиране на повреди в..