Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Зърнено-житни и маслодайни култури ЕТ Гален - Георги Георгиев

Град Харманли
Адрес ул. Васил Левски 81 Харманли
Телефон +359 373/ 88800
E-Mail g_sgeorgiev@abv.bg
Website
Факс
Зърнено-житни и маслодайни култури ЕТ Гален - Георги Георгиев
 

Зърнено-житни и маслодайни култури Гален - Георги Георгиев

ЕТ Гален - Георги Георгиев се занимава с производство и търговия на зърнено-житни и маслодайни култури и семепроизводство - пшеница, царевица, слънчоглед, рапица. Зърнено-житни земеделски култури - пшеница, царевица Маслодайни култури селскостопански култури - слънчоглед, рапица ЕТ Гален - Георги Георгиев работи в областта на селското стопанство, земеделието, растениевъдството и производството на семена и посадъчен материал от зърнено-житни и маслодайни култури. Земеделският производител отглежда и продава зърнени, технически и фуражни земеделски култури на обработваема площ от около 21 000 дка в землището на град Харманли и селата Иваново, Лешниково, Смирненци и Върбово.

Зърнено-житни и маслодайни култури Гален - Георги Георгиев

 

ЕТ Гален - Георги Георгиев е сертифицирана българска фирма със Сертификат ISO:9001 в отрасъл Селско, ловно и горско стопанство за дейността си по производство и търговия на зърнено-житни и маслодайни култури.

Други земеделски дейности на ЕТ Гален - Георги Георгиев

Освен с с производство и търговия със зърнено-житни и маслодайни култури и семепроизводство, ЕТ Гален - Георги Георгиев се занимава и с други земеделски дейности в бранш Селско стопанство:

  • За Производството на Угар като част от сеитбообращението, ЕТ Гален - Георги Георгиев е един от земеделските производители, преработватели и търговци на земеделски продукти и храни, произведени по биологичен начин съгласно разпоредбите на Закона за прилагане на Общите организации на пазарите на земеделски продукти на ЕС.
  • Производство и търговия с картофи.
  • Обработка на тютюн - ЕТ Гален - Георги Георгиев притежава тютюносушилня с навес в склад за съхранение на препарати за растителна защита, реконструирана през 2011 г.