Промоции от Supersait.bg
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Хасково

Гинекологични прегледи, женски консултации в Хасково
Доктор Янка Стойнова е акушер гинеколог в град Хасково. Доктор Янкова има сключен договор с НЗОК. Преглежда пациентки с направление и на свободен прием в своя гинекологичен кабинет в град Хасково. Като лекар в областта на акушерството и гинекологията, Доктор Стойнова извършва: - гинекологични прегледи; - женски консултации; - проследяване на бременност; - цитонамазка; - диагностика и лечение на гинекологични заболявания; - ехографски прегледи;   ..
Кардиолог от Хасково - доктор Светла Делчева
Доктор Светла Делчева е лекар кардиолог, практикуващ в град Хасково. В кабинета на доктор Делчева се извършват следните дейности: -Ехокардиография; -Холтер ЕКГ; Със своя дългогодишен опит и модерната апаратура, доктор Делчева ще Ви помогне при проблеми със сърцето. Лечението на кардиологичните заболявания, изисква богат опит, който да осигури точна и бърза диагностика, преценка и правилно лечение на дадено заболяване. Чрез различни видове изследвания и с помощта на модерна медицинска техника, доктор Светла Делчева поставя правилна и точна диагноза,..
Мебелен обков, Ди - Вел ООД
Ди - Вел ООД е директен вносител на мебелен обков, аксесоари за обзавеждане и консумативи за мебелното производство. Мебелни дръжки Дръжки за врати Мебелни крачета и колелца Панти за врати Панти за мебели Мебелни аксесоари Kухненски аксесоари Закачалки за портманто Дистанционери PVC кантове Амортисьори Механизми за бутилки Корнизи Компютърни поставки Крака за бюро и маса ..
Замразени плодове и зеленчуци - Югоплод АД Хасково
  Югоплод Ад е един от най- големите и бързоразвиващи се производители на замразени зеленчуци и плодове в България. Централната база се намира в град Хасково, но дружеството разполага с офиси във Варна и София, както и със склад в София. Създадено още през 60-те години на миналия век, Югоплод АД успява да се задържи на пазара, благодарение на качеството на продукцията си и на това, че събира в себе си традиция и съвременност. Замразени плодове от Югоплод АД Дружеството произвежда, преработва и замразява следните в..
Месо, Месни продукти - Магазини Мръвка, Хасково
  В магазини Мръвка, Хасково се продават месо и месни продукти - свинско месо, телешко месо, пилешко месо, колбаси, кюфтета, кебапчета, кайми, наденици и др. Свинско месо - котлети, пържоли, бутове, джолани, свински врат с кост и без кост, гърди, ребра и др. Телешко месо - филета, котлети, шол, бон филе и др. Пилешко месо - пилета, пилета за грил, гърди, бутчета, крилца и др. Магазини за месо Мръвка произвеждат на място продуктите, които предлагат - така всеки може да опита вкусотиите им: ..
Машини, машиностроене, инсталации Хидропластформ ООД
  Хидропластформ ООД се занимава с производство и търговия с машини и инсталации. Основната дейност на фирмата в областта на машиностроенето е проектирането и изработката на стандартно и нестандартно оборудване. Компанията предлага още внедряване, монтаж и сервиз на комплексни обекти, съоръжения и съдове под налягане на територията на България и чужбина. Нейни клиенти са фирми от хранително-вкусовата, химическата, био-технологическата, енергетичната и фармацевтичната промишленост. Държавите, за които изнася продукцията си са: ..
Авточасти втора употреба Автоморга Опел Ауто
Автоморга Опел Ауто се занимава с покупка и продажба на автомобили Опел и части втора употреба.   В богатата база на автоморгата може да намерите огромно количество от резервни части за OPEL: Авточасти втора употреба за Опел Астра - F, G, H Авточасти втора употреба за Опел Вектра - A, B, C Резервни части за Опел Омега - B Резервни части за Опел Корса - B, C Резервни автомобилни части за Опел Фронтера - A, B Резервни автомобилни части за Опел Зафира - A, B Употребявани авточасти за Опел Мерива Употребяван..
Механа Виктория Голд - заведение в Хасково
  Механа Виктория Голд е заведение в Хасково, част от едноименния хотел. Тук, освен на елегантно изпипани ястия и традиционни за българската кухня специалитети, ще се насладите на спокойствието необходимо за един спокоен обяд или приятна вечеря. Заповядайте в лятната градина на бистро Виктория Голд и опитайте скарата, приготвена на барбекюто! Поканете приятелите си за една незабравима вечер в обстановка, която ще Ви предразположи да отпуснете сетивата си. Организирайте Вашето празненство, сватба или друг..
Възобновяеми енергиини източници Сънсолар БГ 80 ЕООД
  Фирма Сънсолар БГ 80 ЕООД е основана през 2008 г. с амбициозната цел да обхване голям кръг от клиенти. Нашата цел е да доставяме на обикновения българин стоки на достъпни цени без това да влияе на качеството на продукта. Ние продаваме с малки печалби разчитайки на големи продажби. Сънсолар БГ 80 ЕООД разполага със собствени складове, търговски обекти и дистрибутори из цялата страна. От скоро сме и в Германия където се радваме на големи успехи. Продукти на Сънсолар БГ 80 ЕООД: Бойлери и Буфери Всичко за отоплениет..
Автоматизирани поливни системи от Недко Колев
  Водата е един от най-важните фактори на околната среда. Ето защо една изкуствено създадена градина се нуждае от редовни поливки за да бъде тя жива и здрава. Автоматизираните поливни системи предоставят едно интелигентно и икономично поливане. Чрез използването им осигурявате на всички растения в градината необходимия воден режим. Ще полеете точно толкова, колкото е необходимо и по този начин няма да хабите излишна вода. Ще отпадне опъването на маркучи, пръскачки, пръскането на изпускащи кранове и т.н. Но най-вече ще сте сигурни че градината в..