Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Възобновяеми енергиини източници Сънсолар БГ 80 ЕООД

Град Хасково
Адрес Хасково, ул.Захари Стоянов 86
Телефон +359 879 000 643
E-Mail sunsolarbg@abv.bg
Website http://evtinmagazin.com/
Факс
Възобновяеми енергиини източници Сънсолар БГ 80 ЕООД
 

Фирма Сънсолар БГ 80 ЕООД е основана през 2008 г. с амбициозната цел да обхване голям кръг от клиенти. Нашата цел е да доставяме на обикновения българин стоки на достъпни цени без това да влияе на качеството на продукта.

Ние продаваме с малки печалби разчитайки на големи продажби. Сънсолар БГ 80 ЕООД разполага със собствени складове, търговски обекти и дистрибутори из цялата страна. От скоро сме и в Германия където се радваме на големи успехи.

Продукти на Сънсолар БГ 80 ЕООД:

  • Бойлери и Буфери
  • Всичко за отоплението
  • Периферия
  • Слънчеви колектори
  • Тръби, Фитинги, Изолация
  • Фотоволтаични панели PV

всичко за отоплението и възобновяеми енергиини източници

Бойлери и Буфери
Бойлерите предлагани от ЕвтинМагазин са на фирма Сънсистем Шумен. Изработени са от високачественна стомана / емайлирана или от неръждавейка.

Гаранцията е 5 години за емайлиран и 10 години за хром никел бойлер. За цени на хром никеловите бойлери свържете се с нас. Това какъв бойлер да си изберете обадете се на тел: 0879/000 643 инж.Авджиев.

Всичко за отоплението

всичко за отоплението и възобновяеми енергиини източнициВ категорията ще намерите всичко което Ви е нужно за изграждане на вашето парно на твърдо гориво - Котли на твърдо гориво, пиролизни, пелетни; Стоманени (панелни) радиатори; Радиаторни вентили прави и ъглови.

ЕвтинМагазин предлага продукти само на водещи фирми с изключително ниски цени. Ние Ви гарантираме, че ако не сте фирма няма да намерите по-ниски цени от нашите в търговскита мрежа. Ако имате нужда от съвет моля обърнете се към нашия инженер М. Авджиев 0879000643. Ние ще Ви кажем от какво имате нужда и как да го направите.

Периферия

В този раздел на ЕвтинМагазин ще намерите всички необходими елементи за изграждането на вашата отоплителна система - Кранове и арматура; предпазна арматура.

В случай, че не намирате нужния Ви продукт моля свържете се с нас. Ние ще направим всичко възможно да Ви го доставим. За информация и съвети моля се обадете на: 0879/000 643 инж.Авджиев.

Слънчеви колектори

всичко за отоплението и възобновяеми енергиини източници

Вакуум тръбни колектори; Плосък слънчев колектор селективен с призматично стъкло; Готови слънчеви системи от типа "Направи си сам".

Нашите клиенти получават безупречно обслужване, бърза доставка и качествен монтаж на достъпни цени. Фирмата извършва индивидуално консултиране и разработва план на слънчева инсталация, оптимална за площта и характера на обекта. Осигуряваме проектиране, инсталиране и сервиз на закупените от нас слънчеви колектори. Повече информация за продуктите на: www.sunsolarbg.net

Тръби Фитинги Изолация

всичко за отоплението и възобновяеми енергиини източници

Медни тръби и фитинги; Полипропиленови тръби; Поцинковани фитинги; Изолации от микропорест каучук; Тръби и фитинги с медна вложка; Многослойни тръби

При нас ще намерите тръби и фитинги само на утвърдени световни фирми. Цените са доста изгодни а доставката мигновенна. За всеки продукт от тази категория можем да Ви изпратим сертификат на производителя. За още по-подробна информация моля свържете се с нас.

Фотоволтаични панели PV

всичко за отоплението и възобновяеми енергиини източници

Монокристални и Поликристални фотоволтаични панели; Акумулаторни батерий за соларни системи; Островни системи с различни мощности

Фирмата е приела за своя мисия да подкрепи инициативните и предприемчиви българи да превърнат идеите си в успешен бизнес, чрез използването на фотоволтаични панели. Модулите са проектирани за задоволяване на голяма гама изисквания по отношение електрическото напрежение.

Единственият енергиен източник, който не замърсява околната среда и не вреди на здравето на хората, са фотоволтаиците. Освен това те могат да се монтират практически почти навсякъде, където има достатъчно слънчеви дни.