Промоции от Supersait.bg
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Цигов Чарк

Вила Лайф - Почивка в Цигов Чарк
  Вила Лайф е идеалното място за почивка в курортна местност Цигов Чарк и язовир Батак. Семейният хотел е подходящ за туризъм, риболов, отдих сред природата, семейни ваканции, отмора и релаксация. Капацитетът за настаняване на вила Лайф е 8 места в три стаи, просторен хол с камина, оборудван кухненски бокс и веранда. Вила Лайф, Цигов Чарк е идеален вариант за отсядане на няколко приятелски семейства или на средно голяма приятелска компания. Вилата предлага 10 места за настаняване, разположени в 3 стаи - спалня и тройна стая на втория етаж и 1 тройна с..
Вили Стил - вилен комплекс в Цигов Чарк
  Вили Стил е вилен комплекс в Цигов Чарк, състоящ се от три вили за почивка и отдих, туризъм и забавления, екскурзии и ваканции, релакс и отмора. Вили Стил ще откриете на пътя под станцията на ВМИ, в началото на борова гора в к.м. Цигов Чарк. Всяка вила разполага с всички необходими удобства за Вашето приятно прекарване и пълноценна почивка. Условия за почивка във Вили Стил, Цигов Чарк Условията за почивка във Вили Стил, Цигов Чарк отговарят на всички съвременни изисквания за пълноценна почивка и отдих сред природата. ..
Почивка във Вилно селище Изгревът, Цигов Чарк
  Почивката във Вилно селище Изгревът, Цигов Чарк е идеалната възможност да се отдадете на екотуризъм, селски туризъм, почивка на язовир, ваканция сред природата, релакс и отмора. Ваканционния комплекс от вили за почивка Изгревът се намира в курорт Цигов чарк, в полите на Западните Родопи. В близост до вилното селище се намират историческият град Батак и СПА курортът на Балканите - Велинград. На 500 м. от вилите за почивка в Цигов Чарк са самият язовир Батак и ски-пистите. Настаняване във Вилно селище Изгревът, Цигов Чарк ..
Вилно селище Свети Георги - Цигов Чарк
  Вилно селище Свети Георги - Цигов Чарк е разположено на 1150 метра надморска височина и на 130 километра от град София и на 67км от град Пловдив. Намира се в една от живописните части на западните Родопи, в курорта Цигов Чарк на брега на самия язовир Батак, от където идва и прохладата на горещите летни дни в съчетание на гора, вода и просторни ливади. Местността се намира едва на 5 километра от град Батак, но въпреки това е запазила своята природа все още е дива и непокътната. През зимния сезон любителите на ски имат възможност да се възползват от..
Вили Бор - Екскурзии на язовир Батак
  Вили Бор са организирани като вилно селище в Цигов Чарк и са място, предразполагащо да изявите вътрешната си същност. Близостта им до язовир Батак ги прави подходящи за всеки, който мечтае за екскурзии на брега на язовир, риболовни приключения и романтиката на лагерния огън край водата. Интериорът на вилите ги превръща в притегателно местенце за семейни уикенди, романтични почивки и спокойни ваканции. Разположението на вили Бор е предпоставка и за луди приключения сред природата, ваканции с приятели и незабравимите Ви купо..