Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Морски хотел Нави Шабла

Град Шабла
Адрес Шабла
Телефон +359 887 633 733; +359 885 042 956
E-Mail hotel.navibg@gmail.com
Website http://www.navishabla.com/
Факс
Морски хотел Нави  Шабла
 

Морски хотел Нави, Шабла се намира само на 150 м от безкрайните пясъчни плажове пред къмпинг Добруджа, в близост до двете езера природни резервати - Шабленска Тузла и Шабленско езеро.

Разположението на Морски хотел Нави, Шабла го прави идеалното място за морски туризъм, отдих на плажа, почивки на море, ваканции на морския бряг, релаксация, отдих и отмора през лятото.

Морски хотел Нави, Шабла

В съседство с хотелската част на хотел-ресторанта ще намерите и просторния ресторант и малък бар всеки от които е с открита тераса. Привлекателна за туристите с деца е голямата оградена градина на морския хотел, предлагаща простор за игри.

Настаняване в Морски хотел Нави, Шабла

Хотелската част на Морски хотел Нави, Шабла не е голяма - само 23 стаи за настаняване и нощувки, разположени в напълно реновираната през 2011 г.

Стаите на хотел-ресторанта са обзаведени с вкус, като всяка от тях разполага със собствен санитарен възел и телевизор с кабелна телевизия.

За настаняване в Морски хотел Нави, Шабла се предлагат стаи с двойно легло, както и такива с по 2 единични легла.

Морски хотел Нави, Шабла

Всяка от стаите разполага със самостоятелен санитарен възел, телевизор с Булсатком приемник, комарници и малка тераса. За момента само някои от стаите разполагат и с климатик.

За удобството на всички клиенти на хотела в съседство на рецепцията е разположен лоби бар с удобни кресла и голям телевизор, в който те могат да почиват след плажа или да изчакват роднините си. В бара, както и на цялата територия на хотела може да се ползва безжичен Интернет.

Цени за настаняване в Морски хотел Нави, Шабла

Цените за настаняване и нощувка в Морски хотел Нави, Шабла през 2013 са 55 лв. на стая. При настаняване в стая с климатик се доплаща 5 лв на стая.

При по продължителен престой и в зависимост от сезона са предвидени отстъпки до 30%. В хотела се приема плащане с кредитни карти.

Морски хотел Нави, Шабла работи в месеците от Май до Септември включително.

Градина на Морски хотел Нави, Шабла

Градината на Морски хотел Нави, Шабла се простира върху няколко декара и е изцяло оградена. Тя е отлично поддържана и потънала в зеленина, като предлага много места за почивка под сянката на големите дървета.

Вашите деца ще намерят търсения простор за игрите си на чист въздух, а бащите им лесно ще намерят място за паркиране в покрития паркинг или алеите край хотела.

В единия си край двора на хотел-ресторанта граничи с няколко изоставени бунгала край които се минава за безкрайните плажове пред къмпинг Шабла, а в другия си край хотела са се ширнали зелените поля и лозя край Шабла.

Ресторант и Бар в Морски хотел Нави, Шабла

Морски хотел Нави, Шабла

Ресторант Нави се намира в съседство на хотелската част на Нави. Ресторантът разполага с просторна добре обзаведена зала с над 60 места и лятна тераса с 60 места на открито.

Ресторантът на Морски хотел Нави, Шабла предлага готвени ястия от Българската национална българска кухня, разнообразни скара и аламинути и разбира се сладководна и морска риба.

Големите помещения на ресторанта, които разполагат с отлично озвучаване и пространство за танци и различни ритуали са подходящо място за провеждането на различни семейни тържества и фирмени събирания.

От лятото на 2012 в до ресторанта е обособен бар с удобни кресла и високи бар масички в който се предлага богато разнообразие от различни алкохолни и безалкохолни напитки и коктейли.

 

 

Ключови думи :