Промоции от Supersait.bg
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Шумен

Педиатър в Шумен - доктор Парашкева Вичева
Доктор Парашкева Вичева е специалист в областта на педиатрията и предлага лечение на детски заболявания в град Шумен, пл. „Възраждане” №1, ет. 2, кабинет №19, (старата поликлиника). При своята работа с деца от 0 до 18 години, лекарят прилага индивидуален подход, много внимание и влага всичките си професионални знания и опит, за да постигне ефективно лечение. • Клинични и диагностични проблеми при заболяване на деца от раждането до 18г. възраст; • Оценка на здравословно състояние, разтеж и развитие на детето; • Редки синдроми; • Заболявания на дихателната..
Акушер - гинеколог в Шумен - доктор Веселина Великова
Доктор Веселина Великова е акушер-гинеколог в град Шумен. Доктор Великова има сключен договор с НЗОК. Преглежда пациентки с направление и на свободен прием в своя гинекологичен кабинет в град Шумен. Доктор Веселина Великова извършва: - Гинекологични прегледи; - Гинекологична ехография; - Женска консултация; - Детско-юношеска гинекология; - Прекъсване на бременност по желание на пациента; - Малки гинекологични манипулации. -   Доктор Великова приема пациентки всеки делничен ден от 14:00 часа до 18:00 часа с пред..
Дерматолог в Шумен - доктор Ивелина Огняова
Доктор Ивелина Огнянова специализира в областта на дерматологията и венерологията. Практикува в град Щумен, ул. Цар Освободиетл 100. Извършва прегледи, консултации и лечение на кожни и венерически болести. За ефективното лечение на своите пациенти доктор Огнянова разчита както на годините практически опит, така и на модерното оборудване в дерматологичния си кабинет, което ú помага да диагностицира правилно заболяването и да приложи най-доброто лечение. При всякакви дерматологични и венерологични проблеми, можете да разчитате на професионализма на доктор Ивелина Огнянова..
Оптика в Шумен, очни оптици и офталмолози в Шумен
Оптики СОЛЕООПТИК се намират на територията на гр. Шумен. Специализирани сме в областта на очната оптика, оптическите услуги и контактологията. При нас работят опитни специалисти - очни оптици, офталмолози и контактолози, със съответното образование. На пазара сме от 1995 година. В процеса на работа фирмата е претърпявала прогресивни промени и развитие, за да се наложи на пазара като една от водещите. В оптики СОЛЕООПТИК може да намерите оптични рамки и слънчеви очила на водещи фирми в бранша с гарантирано качество и сертификат за произход. Наред с тях, предлагаме високока..
Специалист ревматолог в Шумен - доктор Светла Катранджиева
Доктор Светла Катранджиева е специалист Вътрешни болести и Ревматология с 27 годишен стаж в областта. Доктор Катранджиева практикува в град Шумен на адрес ул."Цар Освободител" 100 , ДКЦ І , корпус А, етаж 4 , каб. 409 . понеделник, вторник, четвъртък и петък от 08.00 до 13.00 часа сряда от 13.00 до 18.00 часа   ..
Специалист акушер-гинеколог и онколог в Шумен
Д-р Снежана Койнова е специалист акушер-гинеколог и онколог на територията на град Шумен. Д-р Койнова има богат професионален опит и извършва гинекологични прегледи, консултации и лечение на някои гинекологични и онкогинекологични заболявания. Д-р Койнова работи със здравната каса.   ..
Къщи за гости в Кюлевча, Шумен - къща "Рай"
Къща за гости „Рай” се намира в с.Кюлевча, обл.Шумен, на 20 км. от гр.Шумен; 3,00 км. от Историческия резерват „Мадарски конник”; 15 км. от старата столица Плиска и на 80 км.от гр.Варна. Къщата се намира в подножието на Мадарските скали , които са част от Провадийското плато.Тази невероятна природна гледка прави къща за гости „Рай” неповторимо място за Вашата пълноценна почивка и релаксация. При нас ще усетите спокойствието на селския бит, съчетан с удобството на съвременния живот. На 500 м. от къщата се намира язовир Кюлевча, който дава отлична възможност и за рибол..
Транспортни услуги ЦЕЗАР ЕООД
ЦЕЗАР ЕООД предлага транспортни услуги международен транспорт, товарен превоз и спедиция. Организиране и извършване на автомобилни превози в Русия и Украйна. Сервиз за автомобили. Автосервизни услуги на тежко и леко товарни автомобили. Нашата основна дейност е международен транспорт, товарен превоз и спедиция.По направления България, Русия, Украйна и Европа вече 18 години сме на пазара за транспортни услуги и свободни товари. Ние предлагаме ежеседмичен бърз и сигурен товарен превоз на ниски цени в едната или двете посоки на стоки и товари по всички основни европейски дестинации и транспортн..
Д-р Бисер Митев
 Д-р Бисер Любенов Митев е специализирал в областта на онкологията.  Практикува както в в град Шумен, в кабинет 10 на улица “В. Априлов” №63, така и в манипулационната на Медицински център на Многопрофилна болница за активно лечение - Шумен. Д-р Митев предлага:  -Профилактични онкологични прегледи- Профилактиката помага при откриване на заболяването в по-ранна фаза, което от своя страна е ключов фактор за ефективното излекуване на пациента;  -Специализирано хирургично лечение на тумори;  -Изследвания, биопсия;  - Оборудване, което е н..
Мебели и Обзавеждане МИПА ООД
  МИПА ООД произвежда мебели от масив, корпусна мебел за дома и офиса от меламинови плоскости, мебели от МДФ в комбинация с ПВЦ фолио. Основна дейност на МИПА ООД е проектиране, производство и предлагане на пазара стандартни, нестандартни и мебели по индивидуални проекти от ламинирани плоскости, MDF и масивна дървесина за дома, офиса, обществени сгради, магазини, учебни заведения и хотели. Дървени къщи Мебели от масив Корпусна мебел - от меламинови плоскости, от меламинови плоскости и МДФ, Мебели от МДФ в комбинация с ПВЦ фолио ..