Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Мебели и изделия от ракита Пролет ООД

Град Шумен
Адрес ул. Марин Дринов 11 Шумен
Телефон +359 54/ 86 26 67; +359 889 229 805; +359 898 590 220;
E-Mail prolet@icon.bg
Website http://prolet-bg.eu/
Факс +359 54/ 86 26 67
Мебели и изделия от ракита Пролет ООД
 

От 1990 година фирма Пролет ООД произвежда мебели и изделия от ракита - етажерки, кошници, цветарници, кошове и панери. Със своите разновидности на столове, маси, канапета, секции, шезлонги кошничарски изделия, тя задоволява предпочитанията на своите клиенти. Успехът на Пролет ООД се дължи на новите конструктивни и технологични решения при производството на плетени мебели и способността за бързо развитие.

Фирма ПРОЛЕТ ООД извършва продажба на едро и дребно. Изпълнява поръчки на модификации по желание на клиента в кратки срокове.

Участие на Пролет ООД в Първият Европейски бизнес каталог в България

Здрави и трайни, ръчно изработените мебели на Пролет ООД – Шумен от високо квалифицирани майстори осигуряват удобство лекота и финес във вашият дом, вила, заведение, ресторант. Ракитата е по-издръжлив и качествен аналог на ратана. Пролет ООД предлага изработка на индивидуални поръчки със зададена визия и размери съобразени със вашето желание и идеи.

Пролет ООД използва високо качествени лакове и бои, придаващи както здравина и устойчивост на дъжд, сняг и други климатични условия, така и голяма цветова гама съответстваща на Вашият интериор или екстериор.

Участие на Пролет ООД в Първият Европейски бизнес каталог в България

Ракитата

Ракитата е вид храстовидна върба, която у нас традиционно се използва за изработка на кошове и кошници. В английските градини обаче, от много години тя се използва при направата на огради. Материалът е изключително издръжлив и устойчив на атмосферни влияния. Дългите и прави клонки могат да се вплетат по десетки начини – въпрос на вкус и фантазия.

Обикновено достига височина между 3 и 6 m. Дългите прави клони имат необичайно дълги и тесни листа - около 10-15 cm дължина и само 1 cm ширина. Листата на ракитата са тъмнозелени, сиви от долната страна. Тя се среща най-често край потоци и други влажни места.