Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Облицовки от мрамор гранит и скални материали Димчо Димов ЕТ

Град Шумен
Адрес ул. Ришки проход 29; Шумен
Телефон +359 54/ 868 990; +359 54/ 885 084; +359 887 812 867
E-Mail d.g.dimov@abv.bg
Website
Факс
Облицовки от мрамор  гранит и скални материали Димчо Димов ЕТ
 
Акценти:
  • Облицовки от мрамор
  • Облицовки от гранит
  • Облицовки от скални материали
  • Облицовки от оникс
  • Кухненски плотове
  • Бар плотове
  • Облицовки за бани
  • Камини
  • Стъпала

Димчо Димов ЕТ изработва изделия и облицовки от мрамор, гранит и скални материали - кухненски плотове и бар плотове, облицовки за бани, камини и стъпала от скални материали и др.

Димчо Димов ЕТ предлага изработка, консултации, оразмеряване, монтаж и доставка на изделията, които произвежда - мраморни и гранитни платове, стъпала от скални материали и др.

Продуктовата гама от облицовки от мрамор, гранит и скални материали е разнообразна, тъй като прелагаме цветово многообразие от екзотични и класически мрамори, оникси, гранити и други материали.

Облицовки от мрамор, гранит и скални материали Димчо Димов

Облицовката е основният елемент на интериорния дизайн, затова трябва да се подбира внимателно, в зависимост от вида, който искате да постигнете. За да постигнете желаният ефект и дизайн е много важно да успеете да съчетаете материалите и цветове на облицовките от мрамор, гранит и скални материали.

Плотовете от мрамор, гранит, оникс и скални материали, които ЕТ Димчо Димов предлага, са подходящи за вашия офис, дом или кухня.

Изработваме и плотове, облицовки и изделия от мрамор, гранит и скални материали по поръчка и според изискванията клиента.

Добре оборудваната ни собствена производствена база е гаранция за качеството на изработка на избраният от вас продукт - плот, облицовка или друго изделие от мрамор, гранит, оникс и скални материали.

Качество, коректност и професионализъм са основни черти на фирмата, които ни направиха лидер в изработката на мраморни и гранитни изделия в България.

Облицовки от мрамор, гранит и скални материали Димчо Димов