Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Оптика в Шумен очни оптици и офталмолози в Шумен

Град Шумен
Адрес Шумен, ул. Цар Петър 1А
Телефон +359 54 885 395; +359 896 860 751;
E-Mail soleooptic@abv.bg
Website http://www.soleooptic.com/index.php
Факс
Оптика в Шумен  очни оптици и офталмолози в Шумен

Оптики СОЛЕООПТИК се намират на територията на гр. Шумен. Специализирани сме в областта на очната оптика, оптическите услуги и контактологията. При нас работят опитни специалисти - очни оптици, офталмолози и контактолози, със съответното образование. На пазара сме от 1995 година. В процеса на работа фирмата е претърпявала прогресивни промени и развитие, за да се наложи на пазара като една от водещите.
В оптики СОЛЕООПТИК може да намерите оптични рамки и слънчеви очила на водещи фирми в бранша с гарантирано качество и сертификат за произход. Наред с тях, предлагаме висококачествени оптични корекционни лещи на водещи производители, наложили се на пазара с високото ниво на продуктите си.

Имаме богато разнообраие от контактни лещи - меки, твърди и козметични, с разнообразна цветова гама, с възможности за създаване на зрителен комфорт за всеки. Предлагат се и всички видове консумативи за тях.
В оптики СОЛЕООПТИК с помощта на модерна техника можете да си направите тест на зрението. Качеството на изработката на Вашите очила гарантираме с високотехнологичен инструментариум, електронен диоптромер и с една от най-добрите системи за безшаблонна периферна обработка на лещите /Essilor Kappa/ към момента в Европа, с която е оборудвана нашата работилница. Наред с безупречното качество, клиентите ни получават и безплатна поддръжка на очилата след направата им.
За удобство на клиентите предлагаме възможност за заплащане с дебитни и кредитни карти.
Оптики СОЛЕООПТИК се намират в централната част на гр. Шумен - на пл. ”Кристал” до кафе ”Камина”, ул. ”Цар Петър” 1а.
За улеснение на пътуващите граждани, втората ни оптика се намира в салона на автогара Шумен /срещу билетните каси/.

Услугите които оптики Солеооптик предлага в очния кабинет са:

Консулт с очен лекар/за очни заболявания и рефракция/
Компютърно изследване на рефракцията /определяне на диоптри за очила/
Консултация за контактна корекция;Напасване на контактни лещи.
Спешна помощ при очна травма /попадане на чуждо тяло,изгаряне и др./

Услугите които оптики Солеооптик предлагат в магазина са:

Консулт за избор на рамки с оптици специалисти.
Консулт за избор на подходящите стъкла.
Продажба на всички видове оптични аксесоари /ланци,калъфи,бърсалки/
Прецизна проверка на диоптри на стари очила с електронен диоптромер.

Услуги извършващи се в лабораторията на оптики Солеооптик.

Изработка на всички видове диопртични очила /сферични, астигманични, бифокал, прогресив, корда и глазант/.
Репаратура/поправки/на рамки за очила.
Напасване на неправилно използвани очила/изкривени/.
Подмяна и поставяне на дръжки, винтове, наносници, накрайници.
Ултразвуково почистване на очила.

GenesisTommy Hilfiger  GUESS

 

 

Genesis

 

 

 

Tommy Hilfiger

 

 

 

GUESS

 

 

Очила за компютър
1.Vision EMI 1.56;
2.Ormatrio;

Рамки за очила
1.Цели рамки;
Цели рамки са така наречените универсални рамки, които биват метални и целулоидни /пластмасови/. Те са по-здрави, стабилни, подходящи за по-високи диоптри. Препоръчваме ги и за деца, поради по-голямата си издръжливост в сравнение с другите типове рамки. Подходящи са за монтаж на всякакви видове стъкла.
Предлагаме Ви голямо разнообразие от качествени,маркови и стилни рамки, изработени от всякакъв материал: титан, целулоидни (пластика), обикновени и на ацетатна основа, метални и други.
2.Тип корда;
При този тип рамки механичната част е сведена до минимум,което е предимство и прави рамките по-леки и удобни, захващането на стъклата става чрез корда,която в горната част е вградена в метален корпус за по-голяма здравина и устойчивост,а в долната се прави специален канал,през който се опъва кордата /има модели и с обратния вариант/, което води до безпроблемна експлоатация в сравнение с други видове рамки от тази клас.
3.Тип глазант;
При така наречените рамки ”глазант” метален корпус не съществува ,дръжки и държач за наностници са основните части,при които чрез винтове се задържа стъклото,което е разпробито.Има различни видове глазанти-такива,които са захванати само с по един винт от всяка страна за по- голяма устойчивост и с по два и другият тип глазант, който е най-устойчив е с цялостно горно захващане с винтове,където долната част на стъклото запазва целостта си.Този тип рамки са най-незабележими и елегантни и за това повече хора се спират на тях ,те са дискретни и леки, стоят естетично и добре.
Оптични стъкла
1. Еднофокусни/сферични и астигматични;
-Органични стъкла
Super-Durcap:
Супер твърдо покритие срещу надрасквания.
Cefir: Мултиантирефлексно покритие (7+7 слоя) с 99.2% светлопропускливост, рефлекс в зелен оттенък, Super-Durcap твърдо покритие. Лесно за почистване.
Natural Self Clean Effec: Мултиантирефлексно покритие (7+ 7 слоя) с 99.2% светлопропускливост, рефлекс, в зелен оттенък, Super-Durcap твърдо покритие. Самопочистващо покритие със специална флуорирана молекула. Не задържа мръсни наслагвания, по-лесно за почистване. Използва се само за белите органични лещи от линията Natural.
Cefir clean: Мултиантирефлексно покритие (7+ 7 слоя) с 99.2% светлопропускливост, рефлекс, в зелен оттенък, Super-Durcap твърдо покритие. Самопочистващо покритие със специална флуорирана молекула.Самопочистващо покритие със специална флуорирана молекула. Не задържа мръсни наслагвания, по-лесно за почистване. Използва се само за фотохромични и оцветени органични стъкла.
Вътрешен Cefir: Мултиантирефлексно покритие (7 слоя) в остатъчен зелен рефлекс от вътршната страна. Препоръчва се за оцветени стъкла. Super-Durcap твърдо покритие, лесно за почистване.
Вътрешен Cerif clean: Мултиантирефлексивно покритие (7 слоя) с 99.2% светлопропускливост в остатъчен зелен рефлекс от вътрешната страна и Super-Durcap твърдо покритие. Самопочистващо покритие със специална флуорирана молекула. Не задържа мръсни наслагвания, по-ленсно за почистване. Използва се само за фотохромични оцветени органични стъкла.
Splendor: Огледално покритие в сребрист цвят, Super-Durcap твърдо покритие и 15% отражение. Не се комбинира с покритието Sulvi.
Elite: Покритие Sulvi със 100% UV защита и твърдо покритие Super-Durcap. Не се комбинира с покритието Splendor.
-Минерални стъкла
AD: Мултиантирефлексно покритие (6 + 6 слоя) с 99.2% светлопропускливост и рефлекс в зелен оттенък. Лесно за почистване.
Вътршен AD: Мултиантирефлексно покритие (6 слоя) рефлекс в зелен оттенък от вътршната страна на стъклото. Препоръчва се за оцветени стъкла. Лесно за почистване.
Външен AD: Мултиантирефлексно покритие (6 слоя) рефлекс в зелен оттенък от външната страна на стъклото. Препоръчва се за тъмно оцветени стъкла. Лено за почистване.
2.Бифокални;
С напредването на възрастта на всеки един човек започва да му става все по-трудно да фокусира текстове с дребен шрифт и след консулт с лекар разбира,че се нуждае от ползване на очила. Най-често се започва с очила за четене и за близко разстояние,а в последствие е необходима корекция за далечно гледане. В такъв случай са ни необходими „бифокалните” очила,които са със сегмент в долната част на стъклото,където всъщност е диоптъра за близко гледане,а в горната за далеч,те са с видима линия,разделяща диоптъра за близко и далеч. Но с времето технологиите напредват и все повече хора предпочитат „мултифокални”или „прогресивни”стъкла,защото са много по-естетични и удобни/виж прогресивни стъкла.
3.Прогресивни;
При така наречените рамки ”глазант” метален корпус не съществува ,дръжки и държач за наностници са основните части,при които чрез винтове се задържа стъклото,което е разпробито.Има различни видове глазанти-такива,които са захванати само с по един винт от всяка страна за по- голяма устойчивост и с по два и другият тип глазант, който е най-устойчив е с цялостно горно захващане с винтове,където долната част на стъклото запазва целостта си.Този тип рамки са най-незабележими и елегантни и за това повече хора се спират на тях ,те са дискретни и леки, стоят естетично и добре.
Контактни лещи
1.Cooper Vision;