Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Diplomat Plaza Hotel & Resort Луковит

Град Луковит
Адрес ул. Димитър Талев 2 Луковит
Телефон +359 697 5 50 86; +359 885 20 52 52
E-Mail
Website http://www.diplomatplaza.com/
Факс +359 697 5 50 87
Diplomat Plaza Hotel & Resort  Луковит

Diplomat Plaza Hotel & Resort гр. Луковит е първият четиризвезден тематичен хотел в България. Разположен е в центъра на гр. Луковит, само на 1 час път от София, на главен път Е-83 София - Русе.
Хотел Diplomat Plaza е Wellness хотел на 2012 г.
Хотел Diplomat Plaza е изграден на площ от 9 000 кв.м. в екологично чист район, непосредствено до живописното Искърско дефиле, което дава възможност на своите гости целогодишно да се възхищават на природните забележителности в близките околности.
Хотелски комплекс Diplomat Plaza е собственост на Балкански център Дипломат, който е част от Diplomat Business Group.
Хотел Diplomat Plaza е трейнинг база на Център за професионално обучение към Балкански център Дипломат, сертифициран от НАПОО за извършване на професионални обучения.
Diplomat Plaza Hotel & Resort, Луковит

Хотел Diplomat Plaza притежава сертификат по ISO 9001:2000 и отговаря на Европейските изисквания.
Хотелът разполага с 6 тематично обособени заведения, Център Здраве и Красота за SPA, Wellness и Antiaging, включващ открит и закрит басейн, магазин с уникати от именити български майстори и художници, сувенири и собствено стрелбище.
Хотел Diplomat Plaza е идеално място за отдих и СПА почивка. Той предлага и оптимална атмосфера за делови срещи, фирмени семинари и конференции.
Разположението на хотела, в непосредствена близост до геопарк Искър - Панега, дава отлични възможности за провеждане на разнообразни тим билдинг програми.
Единични стаи в хотел Дипломат Плаза
Единичните стандартни стаи са обзаведени с елегантни и ергономични мебели, които осигуряват пълноценната почивка и комфорт на гостите.
Обзавеждането е решено в пастелни цветове и меки форми, които допринасят за чувството за уют и спокойствие. В стандартните стаи са обособени кът за почивка и делови кът.
Баните са обзаведени с вана или душ кабина, имат озвучаване и SOS система.
Заредени са с висококачествена растителна козметика и консумативи от марката Yves Rocher. Diplomat Plaza Hotel & Resort, Луковит

-Вътрешен и външен басейн
-Джакузи
-Финландска сауна
-Инфраред сауна
-Парна баня
-Контрастен душ
-Процедури с тангентор - подводно-струен, релаксиращ струен и антицелулитен струен масаж
-Spa ритуали - ориенталска баня и расул
-Хамам
Заведения в хотел Дипломат Плаза
6 тематични заведения - Лоби бар Atrium, Ресторант La Plaza, Винарна При момите, Пицария Plaza, Healthy bar, Покривна Градина Stars Garden
Конферентен център в хотел Дипломат Плаза
5 конферентни зали и конферентен блок - Конферентен блок, Зала Луковит, Зала Червената скала, Зала Кукли, Зала Панака, ВИП зала
Марката Дипломат Плаза
Новата платформа на Diplomat Plaza е SPECIAL.MOMENTS.FOR.SPECIAL.PEOPLE. С нея ние предоставяме по-добри услуги на всички наши гости чрез:
-специални предложения
-индивидуален подход
-висок комфорт и обслужване
-коректни взаимоотношения
С новата платформа Diplomat Plaza вече се позиционира като Hotel & Rеsort. Комплексът е представен и с ново лого, което представя нашата политика в посока на:
Развитие и позиционирането на бренда като тематичен хотел с непрекъснати спазвани обещания за специални моменти и изживяване във всички точки на контакт с бренда.
Тясна ориентация към високите изисквания и очаквания на нашите гости в доставянето на висококачествени услуги в сферата на СПА, частния туризъм и конферентния бизнес.
Дългосрочни програми за емоционален диалог между хотела и неговите лоялни и потенциални потребители.