Промоции от Supersait.bg

Земеделие

Агросем 2002 ООД - семепроизводство на зърнени култури
Фирма "Агросем 2002" ООД се занимава със семепроизводство на зърнени култури. Компанията предлага хибридна царевица - Кн611 и Кн625. Агросем 2002 извършва семепроизводство на родителските компоненти на български хибриди царевица под ръководството на Институт по Царевицата град Кнежа. Агросем 2002 село Търнава предлага на пазара висококачествени хибридна царевица. Предлаганата култура се характеризира със следните качества: - много добра сухоустойчивост; - висока оценка за поникване; - отличен потенциал за добив; Фирма "Агросем 2002" ООД пред..
ПИВЕЛ ООД – Зърнопроизводител от Монтана
  Пивел ООД е зърнопроизводител, развиващ дейността си на територията на Монтанска област. Зърнопроизводителят от Монтана държи на качеството и изпълнението на сроковете.   Дружеството е доказало в годините, че за да можеш да се развиваш в един бранш (в случая Селкото стопанство), е нужно както да познаваш добре тънкостите на занаята, така и упоритост и поглед към детайлите. Пивел ООД отглежда културите царевица, пшеница, рапица, ечемик и слънчоглед. Дружеството е регистрира..
Растениевъдство и земеделие Земеделска кооперация Ламбриново
  Земеделска кооперация Ламбриново се занимава с растениевъдство и земеделие в землището на с. Полковник Ламбриново, област Силистра. ЗК Ламбриново е с основна дейност производство и реализация на селскостопанска продукция - пшеница, царевица, слънчоглед. За нуждите си в областта на растениевъдството и земеделието Земеделска кооперация Ламбриново разполага с 4000 дка обработваеми площи. Зърнени култури и маслодайни семена Кооперацията произвежда следните зърнени култури ..
Био продукция от малини - ЗП Радостин Стойчев
  Радостин Стойчев е фирма от Самоков, която специализира в отглеждането на био плодове, и най-вече в отглеждането на биологични малини. Те се различават от другите плодове на пазара, защото във фермата, с която разполата Радостин Стойчев, не се използват пестициди, генно модифицирани съставки и химически торове. Преработената продукция се замразява като готов продукт (SOU замразени малини). Разфасовките са по 10 кг, опаковани в кашони. Био малините са със силен аромат, растат в екологично чиста среда и се отглеждат по ..
Зърнопроизводител Елитагро ООД, Дулово
  Зърнопроизводител Елитагро ООД се занимава с производство на зърнени растения и маслодайни семена в землището на село Дулово, област Силистра. Земеделските култури, които Зърнопроизводител Елитагро ООД отглежда са: пшеница царевица слънчоглед ечемик Зърнопроизводител Елитагро ООД непрекъснато обновява своята база с цел повишаване качеството и количеството на добиваната от него продукция. По мярка 121 Модернизиране на земеделск..
Katarzyna Reserve
НАШАТА ФИЛОСОФИЯ ЗА ВИНОПРОИЗВОДСТВО   „Виното се създава на лозята. Ние просто се грижим за него, докато то е в нашата изба" Нашата цел е като използваме традиционните винарски техники да разкрием уникалността на нашето лозе, неговия тероар и да създадем вина, които носят елегантността и изискаността на „Стария свят" и намерим най-чистия баланс между плода, киселините, дъба и танините.   В избата ключът към създаването на добро вино е страстта. Основна роля за налагането на избата като лидер на пазара има екипната работа на с..