Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Овощарство и лозарство

Винарска изба Златен Рожен
  Винарска изба Златен Рожен произвежда висококачествени колекции вина от собствени лозя - бяло вино, червено вино, розе. Винарската изба се намира в село Рожен, в района на долината на река Струма - район с дългогодишни винарски традиции определени от отличните почви и щедрото слънце. Реколта 2011 на Винарска изба Златен Рожен е особено благоприятна за сортовете вино Сира, Каберне совиньон, Мерло и типичният за района Мелник 55. Произведените вина от Винарска изба Златен Рожен са с отлично изразени сортови аромати, зрели танини и мека свежест. Винарс..
Висококачествени вина Винарска изба Домейн Мараш
  Винарска изба Домейн Мараш е модерна изба от висок клас, в която се произвеждат висококачествени вина (червено вино, бяло вино, розе, наливни вина, пенливи вина, десертни вина, бутикови вина, лимитирани серии вина) и високоалкохолни напитки от сортове грозде като Каберне совиньон, Каберне Фран, Мерло и др. Главният офис на Винарска изба Домейн Мараш ЕООД се намира в гр. София, ул. Златовръх 52. Тел.: +359 2 400 1212; +359 894 627274. Винарска изба Домейн Мараш се отличава от останалите с това, че подбираме изключителн..
Katarzyna Reserve
НАШАТА ФИЛОСОФИЯ ЗА ВИНОПРОИЗВОДСТВО   „Виното се създава на лозята. Ние просто се грижим за него, докато то е в нашата изба" Нашата цел е като използваме традиционните винарски техники да разкрием уникалността на нашето лозе, неговия тероар и да създадем вина, които носят елегантността и изискаността на „Стария свят" и намерим най-чистия баланс между плода, киселините, дъба и танините.   В избата ключът към създаването на добро вино е страстта. Основна роля за налагането на избата като лидер на пазара има екипната работа на с..