Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Производство на пшеница, ечемик, царевица

Зърнени растения, производство на маслодайни семена  Сливен
Семп ЕООД се занимава с производство и реализация на селскостопанска продукция. Основната дейност на земеделския производител е отглеждане на зърнени растения и производство на маслодайни семена. Земеделските култури, които Семп ЕООД оглежда са: -зърнено-житни култури - пшеница, царевица -маслодайни култури - слънчоглед, рапица -зърнено -фуражни култури - ечемик В сферата на отглеждането на зърнени растения и производството на маслодайни семена Семп ЕООД спазва всички изисквания,по отношение на: -Обработка на почвата -Торене -Сеитба -Рас..
Земеделска продукция Селскостопанска техника - Агрекс ЕООД
 Агрекс ЕООД е фирма производител на земеделска продукция - зърнени култури, пивоварен ечемик, бяла хлебна пшеница, маслодаен слънчоглед, рапица. От 2004 г.  Агрекс ЕООД  закупува земеделска земя в землището на град Гълъбово, селата Разделна, Великово и Венец. Фирмата се занимава и с продажба на селскостопанска техника и инвентар - багери, фадроми, зърнокомбайни, активни брани, сеялки и др.       ..
Зърнено-житни и маслодайни култури ЕТ Гален - Георги Георгиев
  ЕТ Гален - Георги Георгиев се занимава с производство и търговия на зърнено-житни и маслодайни култури и семепроизводство - пшеница, царевица, слънчоглед, рапица. Зърнено-житни земеделски култури - пшеница, царевица Маслодайни култури селскостопански култури - слънчоглед, рапица ЕТ Гален - Георги Георгиев работи в областта на селското стопанство, земеделието, растениевъдството и производството на семена и посадъчен материал от зърнено-житни и маслодайни култури. Земеделският производител отглежда и продава зърнени, технически и фуражни земеделски кул..
Търговия със земеделска продукция - ЕТ Рубин - Румен Иванов
  ЕТ Рубин - Румен Иванов се занимава с търговия със земеделска продукция, като основно отглежда зърнено-житни и маслодайни култури като пшеница, царевица, слънчоглед и ечемик. Цялата селскостопанска реколта, която земеделският производител от с. Подем добива и реализира, е с най-добро качество.   Земеделският производител се грижи за своята продукция и осигурява постоянен контрол на всяко едно от нивата на дейността си, с цел подобряване качеството на готовата продукция. ..
Производство на земеделска продукция - Клас Комерс 2 ООД
  Клас Комерс 2 ООД се занимава с производство на земеделска продукция - царевица, използвана за зърно, силаж и за зелен фураж, ечемик, основно отглеждан заради зърното, слънчоглед, който се отглежда заради семената, от който се получава най-използваното у нас растително масло.     Пшеница, която се използва най-вече за направата на хляб и рапица, чийто основни приложения са за биодизел, фураж и производство на рапично олио.   Зърнопр..
Агросем 2002 ООД - семепроизводство на зърнени култури
Фирма "Агросем 2002" ООД се занимава със семепроизводство на зърнени култури. Компанията предлага хибридна царевица - Кн611 и Кн625. Агросем 2002 извършва семепроизводство на родителските компоненти на български хибриди царевица под ръководството на Институт по Царевицата град Кнежа. Агросем 2002 село Търнава предлага на пазара висококачествени хибридна царевица. Предлаганата култура се характеризира със следните качества: - много добра сухоустойчивост; - висока оценка за поникване; - отличен потенциал за добив; Фирма "Агросем 2002" ООД пред..
Агроцентър - Георги Георгиев ET - Маслодайни и фуражни култури
Фирмата е позиционирана в гр. Попово, който се намира в областта Търговище. Агроцентър - Георги Георгиев ЕТ развива своя бизнес в областта на селското стопанство и по-точно в отглеждането на маслодайни и фуражни култури. Занимава се с производство на семена от люцерна, гранули от люцерна, пелети и брикети от слама. През годините зърнопроизводителят се е доказал като надежден партньор – един от най-добрите в бранша, поради което е търсен и предпочитан от множество клиенти в цяла България. Адресът, на който можете да откриете Агроцентър - Георги Георгиев ЕТ е ..
Брос Импорт Експорт ЕООД - производство на слънчогледово семе
  Брос Импорт Експорт ЕООД е компания, развиваща селско стопанство у нас. Базата на фирмата е в гр. Нова Загора. Брос Импорт Експорт ЕООД произвежда селскостопанска продукция и различни сортови семена. Компанията е притежател на един от най-големите цехове за преработване на слънчогледово семе, поради което предлага на българския и международния пазар белено слънчогледово семе, люспи, отсевки и разбира се – чипс. С годините Брос Импорт Експорт ЕООД се е наложила като една от най-добрите компании в бранша пор..
ПИВЕЛ ООД – Зърнопроизводител от Монтана
  Пивел ООД е зърнопроизводител, развиващ дейността си на територията на Монтанска област. Зърнопроизводителят от Монтана държи на качеството и изпълнението на сроковете.   Дружеството е доказало в годините, че за да можеш да се развиваш в един бранш (в случая Селкото стопанство), е нужно както да познаваш добре тънкостите на занаята, така и упоритост и поглед към детайлите. Пивел ООД отглежда културите царевица, пшеница, рапица, ечемик и слънчоглед. Дружеството е регистрира..
Растениевъдство и земеделие Земеделска кооперация Ламбриново
  Земеделска кооперация Ламбриново се занимава с растениевъдство и земеделие в землището на с. Полковник Ламбриново, област Силистра. ЗК Ламбриново е с основна дейност производство и реализация на селскостопанска продукция - пшеница, царевица, слънчоглед. За нуждите си в областта на растениевъдството и земеделието Земеделска кооперация Ламбриново разполага с 4000 дка обработваеми площи. Зърнени култури и маслодайни семена Кооперацията произвежда следните зърнени култури ..