Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Слънчогледови и тиквени семена

Зърнени растения, производство на маслодайни семена  Сливен
Семп ЕООД се занимава с производство и реализация на селскостопанска продукция. Основната дейност на земеделския производител е отглеждане на зърнени растения и производство на маслодайни семена. Земеделските култури, които Семп ЕООД оглежда са: -зърнено-житни култури - пшеница, царевица -маслодайни култури - слънчоглед, рапица -зърнено -фуражни култури - ечемик В сферата на отглеждането на зърнени растения и производството на маслодайни семена Семп ЕООД спазва всички изисквания,по отношение на: -Обработка на почвата -Торене -Сеитба -Рас..
Зърнени растения и маслодайни семена ОЗК Съгласие, Загорци
  Обслужваща Земеделска Кооперация Съгласие, Загорци се занимава с производство на селскостопанска продукция, отглеждане на зърнени растения и маслодайни семена (пшеница, царевица, слънчоглед, ечемик).   Обслужваща Земеделска Кооперация Съгласие работи в бранш Селско стопанство на територията на с. Загорци, обл. Сливен, общ. Нова Загора. Селскостопански култури, които ОЗК Съгласие отглежда: Зърнено-хлебни земеделски култури - пшеница Зърнено-фуражни селскост..
Търговия със земеделска продукция - ЕТ Рубин - Румен Иванов
  ЕТ Рубин - Румен Иванов се занимава с търговия със земеделска продукция, като основно отглежда зърнено-житни и маслодайни култури като пшеница, царевица, слънчоглед и ечемик. Цялата селскостопанска реколта, която земеделският производител от с. Подем добива и реализира, е с най-добро качество.   Земеделският производител се грижи за своята продукция и осигурява постоянен контрол на всяко едно от нивата на дейността си, с цел подобряване качеството на готовата продукция. ..
Агроцентър - Георги Георгиев ET - Маслодайни и фуражни култури
Фирмата е позиционирана в гр. Попово, който се намира в областта Търговище. Агроцентър - Георги Георгиев ЕТ развива своя бизнес в областта на селското стопанство и по-точно в отглеждането на маслодайни и фуражни култури. Занимава се с производство на семена от люцерна, гранули от люцерна, пелети и брикети от слама. През годините зърнопроизводителят се е доказал като надежден партньор – един от най-добрите в бранша, поради което е търсен и предпочитан от множество клиенти в цяла България. Адресът, на който можете да откриете Агроцентър - Георги Георгиев ЕТ е ..
Брос Импорт Експорт ЕООД - производство на слънчогледово семе
  Брос Импорт Експорт ЕООД е компания, развиваща селско стопанство у нас. Базата на фирмата е в гр. Нова Загора. Брос Импорт Експорт ЕООД произвежда селскостопанска продукция и различни сортови семена. Компанията е притежател на един от най-големите цехове за преработване на слънчогледово семе, поради което предлага на българския и международния пазар белено слънчогледово семе, люспи, отсевки и разбира се – чипс. С годините Брос Импорт Експорт ЕООД се е наложила като една от най-добрите компании в бранша пор..