Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Производство на земеделска продукция - Клас Комерс 2 ООД

Град Глоджево
Адрес с. Глоджево,
Телефон +359 886 176 880
E-Mail klas_komers2@abv.bg
Website
Факс
Производство на земеделска продукция - Клас Комерс 2 ООД
 

Производство на земеделска продукция Клас Комерс 2 ООД

Клас Комерс 2 ООД се занимава с производство на земеделска продукция - царевица, използвана за зърно, силаж и за зелен фураж, ечемик, основно отглеждан заради зърното, слънчоглед, който се отглежда заради семената, от който се получава най-използваното у нас растително масло.

 

 

Пшеница, която се използва най-вече за направата на хляб и рапица, чийто основни приложения са за биодизел, фураж и производство на рапично олио.

 

Зърнопроизводителят Клас Комерс 2 ООД извършва дейността си в сферата на селското стопанство и земеделието на територията на област Русе.

Производство на земеделска продукция Клас Комерс 2 ООД

Почвите, които се намират на територията на община Русе са от типа „Излужен чернозем” (Chernozems). Черноземите освен, че са обработваеми почви, са и най-плодородните почви, разпространени основно в Северна България.

 Земеделският производител добива своята продукция върху над 10 000 дка обработваеми площи, като в своят клас Клас Комерс 2 ООД отдавна е утвърден зърнопроизводител, доказал се с качествена продукция и професионален начин на работа по всички европейски изисквания.