Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Селско Стопанство

Example of category description text

Селско Стопанство

Олио и Слънчогледово масло от Златен лъч ООД
Стандарт БДС EN ISO 9001:2008 ISO 22000:2006, сертифицирана от ТЮФ РЕЙЛАНД БЪЛГАРИЯ ЕООД. Фирмата изкупува и преработва слънчогледови маслодайни семена с цел добив на сурови, рафинирани наливни и бутилирани масла. Златен лъч ООД предлага на своите клиенти висококачествени продукти, включващи рафинирани наливни и бутилирани масла, които са получени чрез преработка на маслодаен слънчоглед и рафиниране по класическа технология. Слънчогледово масло Златен лъч сурови /нерафинирани/ масла рафинирани наливни слънчогледови масла ..
Зърнени растения и маслодайни семена ОЗК Съгласие, Загорци
  Обслужваща Земеделска Кооперация Съгласие, Загорци се занимава с производство на селскостопанска продукция, отглеждане на зърнени растения и маслодайни семена (пшеница, царевица, слънчоглед, ечемик).   Обслужваща Земеделска Кооперация Съгласие работи в бранш Селско стопанство на територията на с. Загорци, обл. Сливен, общ. Нова Загора. Селскостопански култури, които ОЗК Съгласие отглежда: Зърнено-хлебни земеделски култури - пшеница Зърнено-фуражни селскост..
Зърнено-житни и маслодайни култури ЕТ Гален - Георги Георгиев
  ЕТ Гален - Георги Георгиев се занимава с производство и търговия на зърнено-житни и маслодайни култури и семепроизводство - пшеница, царевица, слънчоглед, рапица. Зърнено-житни земеделски култури - пшеница, царевица Маслодайни култури селскостопански култури - слънчоглед, рапица ЕТ Гален - Георги Георгиев работи в областта на селското стопанство, земеделието, растениевъдството и производството на семена и посадъчен материал от зърнено-житни и маслодайни култури. Земеделският производител отглежда и продава зърнени, технически и фуражни земеделски кул..
Търговия със земеделска продукция - ЕТ Рубин - Румен Иванов
  ЕТ Рубин - Румен Иванов се занимава с търговия със земеделска продукция, като основно отглежда зърнено-житни и маслодайни култури като пшеница, царевица, слънчоглед и ечемик. Цялата селскостопанска реколта, която земеделският производител от с. Подем добива и реализира, е с най-добро качество.   Земеделският производител се грижи за своята продукция и осигурява постоянен контрол на всяко едно от нивата на дейността си, с цел подобряване качеството на готовата продукция. ..
Производство на земеделска продукция - Клас Комерс 2 ООД
  Клас Комерс 2 ООД се занимава с производство на земеделска продукция - царевица, използвана за зърно, силаж и за зелен фураж, ечемик, основно отглеждан заради зърното, слънчоглед, който се отглежда заради семената, от който се получава най-използваното у нас растително масло.     Пшеница, която се използва най-вече за направата на хляб и рапица, чийто основни приложения са за биодизел, фураж и производство на рапично олио.   Зърнопр..
Агросем 2002 ООД - семепроизводство на зърнени култури
Фирма "Агросем 2002" ООД се занимава със семепроизводство на зърнени култури. Компанията предлага хибридна царевица - Кн611 и Кн625. Агросем 2002 извършва семепроизводство на родителските компоненти на български хибриди царевица под ръководството на Институт по Царевицата град Кнежа. Агросем 2002 село Търнава предлага на пазара висококачествени хибридна царевица. Предлаганата култура се характеризира със следните качества: - много добра сухоустойчивост; - висока оценка за поникване; - отличен потенциал за добив; Фирма "Агросем 2002" ООД пред..
Арендаторска дейност на земеделски площи ЧЗТПК ПОБЕДА
  ЧЗТПК Победа се занимава с арендаторска дейност на обработваеми земеделски площи. ЧЗТПК ПОБЕДА разполага с плодородни земи в района на село Драшан, които отдава под наем. Частна земеделска трудово-производствена кооперация Победа се намира в село Драшан, община Бяла Слатина, област Враца и се занимава с отдаване на земи под наем и обработка на селскостопански площи. Благодарение на коректното обслужване в сферата на арендаторска дейност, индивидиалния подход и изпълнението на всички условия по договори..
Агроцентър - Георги Георгиев ET - Маслодайни и фуражни култури
Фирмата е позиционирана в гр. Попово, който се намира в областта Търговище. Агроцентър - Георги Георгиев ЕТ развива своя бизнес в областта на селското стопанство и по-точно в отглеждането на маслодайни и фуражни култури. Занимава се с производство на семена от люцерна, гранули от люцерна, пелети и брикети от слама. През годините зърнопроизводителят се е доказал като надежден партньор – един от най-добрите в бранша, поради което е търсен и предпочитан от множество клиенти в цяла България. Адресът, на който можете да откриете Агроцентър - Георги Георгиев ЕТ е ..
Брос Импорт Експорт ЕООД - производство на слънчогледово семе
  Брос Импорт Експорт ЕООД е компания, развиваща селско стопанство у нас. Базата на фирмата е в гр. Нова Загора. Брос Импорт Експорт ЕООД произвежда селскостопанска продукция и различни сортови семена. Компанията е притежател на един от най-големите цехове за преработване на слънчогледово семе, поради което предлага на българския и международния пазар белено слънчогледово семе, люспи, отсевки и разбира се – чипс. С годините Брос Импорт Експорт ЕООД се е наложила като една от най-добрите компании в бранша пор..
ПИВЕЛ ООД – Зърнопроизводител от Монтана
  Пивел ООД е зърнопроизводител, развиващ дейността си на територията на Монтанска област. Зърнопроизводителят от Монтана държи на качеството и изпълнението на сроковете.   Дружеството е доказало в годините, че за да можеш да се развиваш в един бранш (в случая Селкото стопанство), е нужно както да познаваш добре тънкостите на занаята, така и упоритост и поглед към детайлите. Пивел ООД отглежда културите царевица, пшеница, рапица, ечемик и слънчоглед. Дружеството е регистрира..