Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Селско Стопанство

Example of category description text

Селско Стопанство

Висококачествени вина Винарска изба Домейн Мараш
  Винарска изба Домейн Мараш е модерна изба от висок клас, в която се произвеждат висококачествени вина (червено вино, бяло вино, розе, наливни вина, пенливи вина, десертни вина, бутикови вина, лимитирани серии вина) и високоалкохолни напитки от сортове грозде като Каберне совиньон, Каберне Фран, Мерло и др. Главният офис на Винарска изба Домейн Мараш ЕООД се намира в гр. София, ул. Златовръх 52. Тел.: +359 2 400 1212; +359 894 627274. Винарска изба Домейн Мараш се отличава от останалите с това, че подбираме изключителн..
Растениевъдство и земеделие Земеделска кооперация Ламбриново
  Земеделска кооперация Ламбриново се занимава с растениевъдство и земеделие в землището на с. Полковник Ламбриново, област Силистра. ЗК Ламбриново е с основна дейност производство и реализация на селскостопанска продукция - пшеница, царевица, слънчоглед. За нуждите си в областта на растениевъдството и земеделието Земеделска кооперация Ламбриново разполага с 4000 дка обработваеми площи. Зърнени култури и маслодайни семена Кооперацията произвежда следните зърнени култури ..
Био продукция от малини - ЗП Радостин Стойчев
  Радостин Стойчев е фирма от Самоков, която специализира в отглеждането на био плодове, и най-вече в отглеждането на биологични малини. Те се различават от другите плодове на пазара, защото във фермата, с която разполата Радостин Стойчев, не се използват пестициди, генно модифицирани съставки и химически торове. Преработената продукция се замразява като готов продукт (SOU замразени малини). Разфасовките са по 10 кг, опаковани в кашони. Био малините са със силен аромат, растат в екологично чиста среда и се отглеждат по ..
Зърнопроизводител Елитагро ООД, Дулово
  Зърнопроизводител Елитагро ООД се занимава с производство на зърнени растения и маслодайни семена в землището на село Дулово, област Силистра. Земеделските култури, които Зърнопроизводител Елитагро ООД отглежда са: пшеница царевица слънчоглед ечемик Зърнопроизводител Елитагро ООД непрекъснато обновява своята база с цел повишаване качеството и количеството на добиваната от него продукция. По мярка 121 Модернизиране на земеделск..
Katarzyna Reserve
НАШАТА ФИЛОСОФИЯ ЗА ВИНОПРОИЗВОДСТВО   „Виното се създава на лозята. Ние просто се грижим за него, докато то е в нашата изба" Нашата цел е като използваме традиционните винарски техники да разкрием уникалността на нашето лозе, неговия тероар и да създадем вина, които носят елегантността и изискаността на „Стария свят" и намерим най-чистия баланс между плода, киселините, дъба и танините.   В избата ключът към създаването на добро вино е страстта. Основна роля за налагането на избата като лидер на пазара има екипната работа на с..
Продажба на ремаркета и фургони от Шмиц Каргобул България
  Основната дейност на Шмиц Каргобул България ЕООД е както внос, така и продажба на различни фургони, ремаркета и надстройки за товарни автомобили. Шмиц Каргобул България е официален представител на компанията Schmitz Cargobull за нашата страна. Превозните средства на Schmitz Cargobull България освен, че са безопасни и с изключително качество, са и съобразени с нуждите и предпочитанията на клиента.     Резервни части за ремаркета и фургони е втората дей..