Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Строителни ремонти довършителни услуги Варна

Град Варна
Адрес Варна, ул.Тодор Влайков 2, вх.Б
Телефон 0885/ 938-925
E-Mail niksa_ood@abv.bg
Website niksabuild.com
Факс
Строителни ремонти  довършителни услуги Варна

Никса ООД е основана през 2003 година. Фирмата стартира дейността си с изграждането и пускането в експлоатация на ваканционно селище Максим в района на СУ Варна. С реализирането на този обект, фирмата успешно навлиза в областта на строителството, строителните ремонти и довършителните услуги.
Към момента Никса ООД е оставила зад гърба си множество реализирани проекти, сред които са едни от най-красивите жилищни кооперации в града - сградата на ул. Гоце Делчев 2- 2009 и ул.Тодор Влайков 2-2010г.
Гордост на фирмата е и прекрасния новопостроен хотел Корсика в курортен комплекс Слънчев бряг.
През годините Никса ООД успява да натрупа и голям опит в осъществяването на ремонтни и довършителни дейности в апартаменти, къщи, вили, жилищни и стопански сгради.
Водеща цел при реализирането на всеки един проект, независимо от неговия мащаб, е качественото му изпълнение чрез прилагането на най-съвременните методи и технологии в областта на строителството.
Едновременно с това Никса ООД дава гаранции за надеждното изпълнение на всички строителни дейности и за съобразяването им със съществувашите стандарти.