Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Строителство, Строителни материали

Фирма за къртачни услуги София - Super Kartachi
Ние сме Супер Къртачи и сме специализирана фирма за къртачни услуги в София. Фирмата ни има богат опит във всички Кърти Чисти Извозва услуги. Предлагаме професионално къртене на баня, къртене на кухня, къртене на стени, къртене бетон, къртене на мозайки и къртене на комини на ТОП цени. Освен основните услуги кърти чисти извозва, предлагаме: хамалски услуги, събаряне на сгради, асфалтиране, както и отдаване под наем на контейнери за строителни отпадъци. Разполагаме със собствен транспорт и с последно поколение специализирана къртачна техника, за да можем да гарантираме на наши..
Проектиране, доставка и монтаж на газопроводи НЕОТЕРМ ООД
Фирма „НЕОТЕРМ” ООД е основана през 2004г. Фирмата е специализирана в проектирането, доставката и монтажа на: - газопроводи – разпределителни, площадкови и вътрешно цехови; - газови стопанства за пропан-бутан и компресиран метан; - регулиращи и замерващи съоръжения; - промишлена газификация на котелни и др.; - сградни и битови газопроводни инсталации; - котелни и отоплителни инсталации; - слънчеви колектори за производство на санитарна топла вода; - съоръжения за пара, топла вода и нестандартно оборудване, работещо на газ; - централни климатични ..
Доставка и монтаж на PVC и Алуминиева дограма Ямбол
Фирма "БРИЛЯНТ-НАЙДЕНОВ и СИЕ" СД е създадена през 1990 година със седалище град Ямбол. Започва дейността си с конструиране и изработка на метални изделия за бита. Още на следващата година обаче фирмата се ориентира към производството на алуминиева дограма чрез директен внос на профили от Гърция. В последствие тя усвоява процеса по производство на PVC и Алуминиева дограма и вече 25 години стои стабилно на пазара в този бранш. "БРИЛЯНТ-НАЙДЕНОВ и СИЕ" СД Ви предлага богата гама от: - PVC врати и прозорци на "REHAU" Германия - Алуминиеви вр..
PVC и алуминиеви прозорци, врати, щори, сенници град Благоевград
Иннoвa OOД e c цeнтpaлeн oфиc в гpaд Блaгoeвгpaд и e ocнoвaнa пpeз 2006 гoдинa. Фиpмaтa бъpзo ycпявa дa ce yтвъpди ĸaтo пpeдпoчитaн пpoизвoдитeл нa пpoзopци, щopи и вpaти за региона на Югозападна България. Иннoвa OOД гapaнтиpa високо ĸaчecтвo, зaщoтo e гeнepaлeн пpeдcтaвитeл нa Poлплacт, Kaмaĸc и Xьopмaн. Фирмата разполага с високо квалифициран екип и paбoти c пъpвoĸлacни мaтepиaли и cъвpeмeнни тexнoлoгии. Пpoизвeждa пpoзopцитe cи в зaвoдa нa Poлплacт, ĸoйтo e нaй-мoдepния зaвoд нa Бaлĸaнитe. Иннова ЕООД - кaчecтвeни, виcoĸoeфeĸтивни peшeния зa вpa..
Строителна компания в Пловдив - МАИ-ГРУП ЕООД
Фирма "МАИ - ГРУП" е специализирана в проектирането и изграждането на промишлени, обществени и жилищни сгради. Офисът на дружеството се намира в град Пловдив. Дружеството е създадено през 2007 година в град Пловдив. Основната дейност на фирма "МАИ - ГРУП" е в обхвата на строителството, което включва проектиране, изпълнение и завършване на обектите си, както и реализацията им на строителния пазар. Всичко това го постига, чрез собствено финансиране или чужди инвестиции. За краткия период от стъпването си на пазара фирмата е доказала своя професионализъм. ..
 Технически надзор на съоръжения с повишена опасност София
"МИКА ИНЖЕНЕРИНГ ООД" е лицензиран орган за технически надзор на съоръжения с повишена опасност (СПО) – лицензия №726/25.06.2013г. с регистрационен номер 881.  Фирмата е със седалище в гр. София, но има сключени договори с клиенти от цялата страна в различни отрасли: енергетика, хранително-вкусова, козметична и фармацевтична промишленост, строителство, логистика и транспорт и др. Разполага със собствен транспорт. - повдигателни съоръжения - кранове с товароподемност до 5 t включително, товароподемни кранове с ръчно задвижване на механизма за придвижване и бо..
Услуги с автокранове - Експрес В
Eкспрес-В е специализирана в извършване на услуги с автокранове с тонаж от 40 до 150 тона с височина до 92 метра. Автокрановете са разположени в бази в град Пловдив и град Карлово. Експрев-В предоставя товароподемни услуги със следните машини: - Автокранове с капацитет от 40 до 150 тона, с височина до 92метра. Експрес-В разработва инженерни проекти за реконструкция, подмяна, модернизация и транспорт на промишлени мощности и машини. Разработват се и планове и техническа документация за извършваните дейности в съответствие с високите Европейски и..
Защитни мрежи София - АЙ ДЖИ НЕТ ЕООД
Фирма АЙ ДЖИ НЕТ ЕООД предлага пълна гама от защитни мрежи за земеделието, градинарството, строителството и спорта. АЙ ДЖИ НЕТ ЕООД е официален представител на Retificio Padano, Италия за България. Мрежите, предлагани от фирмата са изплетени в италианската ни фабрика и са изцяло направени от полиетиленово влакно с висока плътност – HDPE. АЙ ДЖИ НЕТ ЕООД разполага с мрежи за най-различни нужди – земеделие, строителство, спорт и други стопански и лични цели, както коловете и всички други аксесоари, необходими за изграждане на конструкцията. Мрежите са навити на руло..
Защита от падащи камъни София - Геотех Груп ООД
„Геотех Груп“ ООД е регистрирана през 2006г. в гр.София. Основната ни цел е съвместно с български проектантски фирми да предложим съвременни, рационални, екологични и икономически ефективни решения на някои от основните инженерни проблеми при изграждането на инфрастуктурни обекти. Усилията ни са насочени основно към инженеринга и изграждането на системи за защита от падащи камъни, подпорни стени от габиони, срутища, наносни потоци, лавини. Също и при изграждането и рекултивацията на депа за битови отпадъци. „Геотех груп“ ООД доставя материали за защита от падащи камъ..
Геосинтетика, габиони, защитни оградни системи София
„Геотех Груп“ ООД е регистрирана през 2006г. в гр.София. Основната ни цел е съвместно с български проектантски фирми да предложим съвременни, рационални, екологични и икономически ефективни решения на някои от основните инженерни проблеми при изграждането на инфрастуктурни обекти. Усилията ни са насочени основно към инженеринга и изграждането на системи за защита от падащи камъни, подпорни стени от габиони, срутища, наносни потоци, лавини. Също и при изграждането и рекултивацията на депа за битови отпадъци. „Геотех груп“ ООД доставя материали за защита от падащи камъ..