Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Алуминиева, ПВЦ и дървена дограма

Доставка и монтаж на PVC и Алуминиева дограма Ямбол
Фирма "БРИЛЯНТ-НАЙДЕНОВ и СИЕ" СД е създадена през 1990 година със седалище град Ямбол. Започва дейността си с конструиране и изработка на метални изделия за бита. Още на следващата година обаче фирмата се ориентира към производството на алуминиева дограма чрез директен внос на профили от Гърция. В последствие тя усвоява процеса по производство на PVC и Алуминиева дограма и вече 25 години стои стабилно на пазара в този бранш. "БРИЛЯНТ-НАЙДЕНОВ и СИЕ" СД Ви предлага богата гама от: - PVC врати и прозорци на "REHAU" Германия - Алуминиеви вр..
PVC и алуминиеви прозорци, врати, щори, сенници град Благоевград
Иннoвa OOД e c цeнтpaлeн oфиc в гpaд Блaгoeвгpaд и e ocнoвaнa пpeз 2006 гoдинa. Фиpмaтa бъpзo ycпявa дa ce yтвъpди ĸaтo пpeдпoчитaн пpoизвoдитeл нa пpoзopци, щopи и вpaти за региона на Югозападна България. Иннoвa OOД гapaнтиpa високо ĸaчecтвo, зaщoтo e гeнepaлeн пpeдcтaвитeл нa Poлплacт, Kaмaĸc и Xьopмaн. Фирмата разполага с високо квалифициран екип и paбoти c пъpвoĸлacни мaтepиaли и cъвpeмeнни тexнoлoгии. Пpoизвeждa пpoзopцитe cи в зaвoдa нa Poлплacт, ĸoйтo e нaй-мoдepния зaвoд нa Бaлĸaнитe. Иннова ЕООД - кaчecтвeни, виcoĸoeфeĸтивни peшeния зa вpa..
Качествена алуминиева и ПВЦ дограма в София - Андор 96 ЕООД
Андор 96” ЕООД е създадена през 1996 година със седалище град София, ул. “Антон Павлович Чехов”, блок 208. Стремежът ни е винаги да удовлетворяваме нуждите на нашите клиенти с професионализъм, високо качество и достъпни цени. Във фирмата работят високо квалифицирани служители, които с готовност ще откликнат на всяко ваше желание. Заповядайте при нас! Фирмата предлага производство, доставка и монтаж на: -алуминиева и PVC дограма -мрежа против насекоми, щори Предлагаме още: -довършителни работи след монтажа на дограмата -шпакло..
Дограма и остъкляване Бургас - СОЛАРС-75 ЕООД
Сларс-75 ЕООД е създадена в началото на 1995 г. като ЕТ СОЛАРИС-75 специализирана в областта на производството и монтажа на алуминиева и дограма . Опит: В момента 18 години по късно в условията на силна конкуренция СОЛАРС-75 ЕООД разполага със собствена производствена база , специализирано техническо и производствено звено предлагащо успешно продукти с участието най-модерни технологии в производството си, целящи предпазването от вредни ултравиолетови лъчи, намаляване на външния шум, защита от недоброжелателно посегателство,устойчиви на силни ветр..
Дървена дограма, капаци, врати и мебели София
КАМБЕРА и син е лидер на пазара за висококaчествена дограма и врати в България. Oсновно направление на работата на КАМБЕРА и син е изработка и монтаж на дървена стъклопакетна дограма и луксозни врати, които дават на клиентите чувство на защитеност и уют и украсяват домовете им. В производството фирмата използва иновационни технологии и висококачествени материали, благодарение на което се гарантира изработката на изделия от най-висок клас, които издържат на външни въздействия, същевременно запазвайки красотата и изяществото си с течение на дълги години. КАМБЕР..
Изработка и монтаж на алуминиева и PVC дограма Стара Загора
Профи Лайт БГ е фирма занимаваща се с изработка и монтаж на алуминиева и PVC дограма. Екипът ни работи в сферата на алуминиевата и PVC дограма повече от 15 години. Дългогодишният ни опит в тази сфера гарантира изготвяне на индивидуални проекти, според конкретните условия в дома Ви и предлагане най-ефективното решение, консултирайки Ви чрез екипа ни от квалифицирани и опитни специалисти. Профи Лайт БГ е фирма специализирана в сферата на проектиране, производство, доставка и монтаж на алуминиева дограма и PVC дограма. Фирмата разполага с оборудвана производствена ..
Алуминиеви конструкции и профили Фемаг България
Фемаг България проектира, произвежда и монтира алуминиеви конструкции и алуминиеви профили с високо качество в София - фасади, прозорци, врати, плъзгащи системи, зимни градини и соларни структури. Алуминиеви прозорци - алуминиева дограма, алуминиеви профили за дограма Алуминиеви врати - интериорни врати от алуминий Плъзгащи системи от алуминий и плъзгащи алуминиеви конструкции Автоматика за врати - алуминиеви продукти за автоматизация от Alumil. Иновационни автоматични устройства за плъзгане, отваряне, револвиращи, сгъваеми и извити врати, както и врати килери. ..
Дограма, Щори, Гаражни врати Виндур ЕООД
Виндур ЕООД има удоволствието да ви представи своето производство на висококачествена и професионално изработена PVC и Алуминева дограма, вертикални щори, гаражни врати, интериорни врати, аксесоари и др. Алуминиева дограма - Виндур работи с алуминиевите профилите с марка Altest, които предлагат добро качество на много изгодна цена и богата гама от цветове в имитация на дърво или прахово боядисани по каталога RAL. Алуминиевата дограма без термомост е добро решение за магазинни и офисни помещения на приземен етаж, входни врати на блокове или остъкляване на тераси (с плъзгащи прозорци) ..
Строителна фирма Пирдопинвест ООД
Строителна фирма Пирдопинвест ООД предлага качественото и бързо строителство, отговарящо на всички съвременни норми и изисквания Фирмата се занимава със строителство на жилищни и обществени сгради, изработка и монтаж на PVC и AL дограма, строителство на стоманобетонни и метални конструкции, реконструкции и ремонтни работи, вътрешни и външни ВиК инсталации от полиетилен и полипропилен, сухо строителство на стени и подове, окачени тавани, топлоизолации и декоративно осветление. Екипът на фирма Пирдопинвест е сработен, с висока професионална подготовка и възможности за взаимозаменяем..
Строителство, дограма, стъклопакети - Дорослава - 02 ЕООД
  Дорослава - 02 ЕООД е създадена в град Каблешково, област Бургас през 1992 година с първоначална дейност производство и монтаж на AL дограма. В последствие разширява бизнеса си и започва да се занимава със строителство, като резултатът към днешна дата е впечатляващ - повече от 500 завършени обекта, собствени производствени, складови бази и офиси, над 100 души опитен персонал. Дейности и услуги от Дорослава - 02 ЕООД Строителство на сгради и съоръжения - много от нашите имоти могат да се видят по българско..