Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Дограма Щори Гаражни врати Виндур ЕООД

Град Пловдив
Адрес ж.к. Тракия, ул. Ягодовско шосе 17 Пловдив
Телефон +359 32/ 993 521; +359 879 88 26 42; +359 32/ 993 571
E-Mail contacts@vindur-bg.com
Website http://www.vindur-bg.com/
Факс
Дограма  Щори  Гаражни врати Виндур ЕООД

Виндур ЕООД има удоволствието да ви представи своето производство на висококачествена и професионално изработена PVC и Алуминева дограма, вертикални щори, гаражни врати, интериорни врати, аксесоари и др.
Алуминиева дограма - Виндур работи с алуминиевите профилите с марка Altest, които предлагат добро качество на много изгодна цена и богата гама от цветове в имитация на дърво или прахово боядисани по каталога RAL. Алуминиевата дограма без термомост е добро решение за магазинни и офисни помещения на приземен етаж, входни врати на блокове или остъкляване на тераси (с плъзгащи прозорци)
PVC дограма - Дограмата от PVC е издържлива на климатични промени, защитена е от UV-лъчение, цветовете са дълготрайни. Виндур ООД използва PVC профили от ADOPEN, което е гарант за качество и изключително дълъг живот на монтираната дограма.

Дограма, Щори, Гаражни врати Виндур

Метални ролетни гаражни врати - подходящи при изграждането на всички видове индустриални сгради, магазини и гаражи. Вратите могат да бъдат задвижвани ръчно или автоматично с мотор-редуктор с дистанционно управление. При всички двигатели е предвидена възможност за бързо и лесно деблокиране на вратата при повреда в захранването.
Термоизолирани ролетни гаражни врати - изработени от двустранни алуминиеви ламели с прахово покритие и топлоизолация от пенополиуретан. Вратите могат да бъдат задвижвани ръчно или автоматично с мотор-редуктор с дистанционно управление.

Дограма, Щори, Гаражни врати Виндур

Вертикални щори - Вертикалните щори внасят уникално и изтънчено усещане за лукс. Те представляват вертикално разположени ленти с различна дебелина, ширина, и цветове.
Плисе щори - Плисе щорите са иновативни и модерни, придаващи уют и топлина в дома или офиса. Те са сравнително нов продукт на българския пазар. Изработват се от текстил, който е с нагъната форма. Подходящи са и за прозорци с неправилна форма.
Римски щори - Римските щори са съчетание от елегантност и стил и красота. Представляват плат свободно падащ на долу, който е закачен на корниз.
Руло щори - Руло щорите са уникално решение с изчистен дизайн излъчващо стил и индивидуализъм. Изработват се от антистатично обработен текстил.
Японска стена - Щората тип японска стена внася индивидуалност и стил в офиса или дома. Изготвя се от текстилни платна и представлява подвижни ленти.
Австрийска щора - Австрийските щори са уникално съчетание на щора и перде.
Ролетни щори - Ролетните щори са изключително подходящ продукт за цялостното оформление на дограмата в един дом. Със своите качества за допълнителна топлоизолация, подобрената шумоизолация и възможността за регулиране интензивността на светлината
Комарници - Комарниците са единствената 100% защита на дома Ви от насекоми. Виндур предлага голямо разнообразие от решения за врати и прозорци.