Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

ВиК и Отоплителни инсталации СИ енд ДИ ЕООД

Град София
Адрес жк. Младост 1А, бл. 530, вх. А, ет. 2 София
Телефон +359 888 / 699 522
E-Mail office@sienddi.com
Website http://www.sianddi.com/
Факс
ВиК и Отоплителни инсталации СИ енд ДИ ЕООД
 

Основната дейност на Си енд Ди ЕООД е изграждането на ВиК и Отоплителни инсталации. Фирмата предлага и отпушване на канали.

 • Изграждане на цялостни ВиК системи от полипропиленови тръби, като за топла вода използваме стабилизиран полипропилен.
 • Отпушване на канали - Си енд Ди предлага машинно отпушване на канали. Разполага с машини за отпушване на канали.
 • Изграждане противопожарни системи от поцинковани метални тръби.
 • Изграждане на отоплителни инсталации от полипропиленови стабилизирани, медни, полиетиленови и хекса тръби.
 • Качеството на изпълнение на поставените задачи се контролира чрез личното участие на собственика в целия процес по изграждането на дадена инсталаця. Този метод позволява да се работи по-бързо с по-малко грешки, отстраними на момента, с което се постига по-високо качество и същевременно спазване на поставения срок.
 • Цялостна оферта, включваща материали, доставка и монтаж може да се изготви след уточняване с клиента и предоставяне на количествена сметка и чертежи.

Всички изградени от нас системи преминават през задължителна 72 часова водна проба.

ВиК и Отоплителни инсталации СИ енд ДИ

Фирма Си енд Ди ЕООД също предлага и подмяна на съществуващи вече ВиК системи и отоплителни инсталации със по-съвременни такива. Също така подобрява и поддържа вече изградени ВиК системи и отоплителни инсталации.

Фирмата е създадена в началото на 2007 г. от собственика и Симеон Панчев. Преди създаването на фирмата г-н Панчев е работил повече от осем години в областта на изграждането и поддръжката на ВиК системи и отоплителни инсталации.

ВиК и Отоплителни инсталации СИ енд ДИ

Обекти на фирма Си енд Ди ЕООД

 • Хотел Мериан - Фирмата изгради ВиК и противопожарна система в хотела. Хотела е съставен от четири етажа хотелска част и под тях два сервизни.
 • СПА Комплекс Милениум, гр. Павел Баня - Четвъртият обект изграден от фирмата е Спа- комплекс Милениум в гр. Павел Баня. В комплекса изградихме отоплителна инсталация- подово отопление състоящо се от полиетиленови щрангове, захранващи колекторните кутии и серпентини от полиетиленови тръби монтирани върху 3мм подложка и метална мрежа.
 • СПА комплекс Исмена в град Девин - През лятото на 2009г. Изградихме водопроводната и пожарната инсталации на СПА комплекс Исмена в град Девин. Противопожарната система изпълнихме с поцинковани тръби 2 захранващи 8 противопожарни кутии разположени на трите етажа в близост до авариините изходи и асансьорите.
 • Жилищна кооперация в кв. Студентски град - Фирмата завършва изпълнението на отоплителна инсталация на жилищна кооперация в кв. Студентски град, съставена от четири входа на четири етажа. Като три от тях са свързани заедно и се захранват от обща абонатна станция.
 • Жилищна сграда Хелиос хоум - Жилищна сграда Хелиос хоум находяща се в кв. Бояна, местност Гърдова Глава. Сградата се състои от три входа на по пет етажа. В Хелиос хоум изградихме висококачествена водопроводна система от полипропиленови тръби на фирма Vesbo вградени в пода на всеки апартамент и свързани към самостоятелни газови котли с приоритет на топлата вода.Монтирахме и електронни водомери за отчитане на потреблението на студена вода.
 • Жилищна сграда на ул. Перник - Вторият обект изпълнен от Си енд Ди е жилищна сграда на ул. Перник съставена от един вход на шест етажа.
 Изградена е отоплителна инсталация с вертикални и хоризонтални щрангове от полипропиленови тръби и ръчно изработени колектори от полипропилен, захранващи всеки отделен апартамент посредством полиетиленови тръби с алуминиева вложка вградени в пода. 
 Отоплителните тела са алуминиеви радиатори закачени под прозорците и захранени с отделни линии.
 • Жилищна сграда в ж.к. Люлин - Жилищна сграда в ж.к. Люлин, девети микрорайон, състояща се от четири входа на шест етажа. В сградата са изградени ВиК , пожарна инсталация и отоплителна система. ВиК системата е изпълнена с полипропиленови тръби като топлата разводка е от стабилизиран полипропилен.