Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Гаражни, интериорни и блиндирани врати

Строителство, Транспорт - Мелаинвест
  Строителство, Недвижими имоти, инвестиционна дейност, Транспортни услуги Строителна фирма Мелаинвест предлага Строителство, Недвижими имоти, инвестиционна дейност, Транспортни услуги, Управление на имоти, Строителни материали, Туроператорска дейност За своите обекти дружеството изгражда трафопостове, външни ВиК мрежи, ел. мрежи, реализира самостоятелно вертикалната планировка  - улици, алеи, озеленяване, улично осветление. Строителството се извършва със собствена материално – техническа база. Обособени са  самостоятелни складово стопанс..
Охранителни ролетки, парапети - ВИП ПЛАСТ-2012 ООД
  Вип Пласт - 2012 е фирма от град Бругас, която се занимава с производство на парапети, охранителни ролетки, метални конструкции и други. Екипът на фирмата се състои от специалисти с богат опит в монтажа и демонтажа на гаражни врати, охранителни ролетки, тенти и т.н. Те ще приемат Вашата поръчка, ще Ви посетят на място в удобно за Вас време и, след като отговорят на всички Ваши запитвания, ще определят крайната цена и ще извършат услугата качествено и експедитивно. Продукти от Вип Пласт - 2012: В..
Строителна фирма САНДЕРС
  Строителна фирма САНДЕРС се занимава с комплексни ремонти и строителство. Дружеството е специализирано в луксозни и стандартни довършителни дейности, както и в строителство на жилищни сгради. Строително-ремонти услуги Строителна фирма САНДЕРС извършва комплексни ремонти и довършителни работи на новостроящи се жилищни и административни сгради, преустройства и ремонти на магазини, офиси, апартаменти и заведения. Предлагаме комплексни интериорни решения - стандартни и индивидуални. С цел затваряне на цикъла, комплексно обслужване и свежд..
Врати, Щори, Сухо строителство Брилянт - Найденов и Сие
    Брилянт - Найденов и Сие предлага:   Външни ролетни щори Алуминиеви и PVC щори; Външните ролетни щори осигуряват максимална степен на защита от слънце, прах и вода, както и отлична шумо-и топлоизолация. Създават въздушна възглавница пред прозореца и по този начин намаляват загубите на топлина през зимата. Вътрешни щори Хоризонтални - алуминиеви Вертикални - текстилни. Вътрешните щори са много практични и придават елегентн..
Врати, Огради, Бариери, Парапети Зита Инженеринг ЕООД
  Зита Инженеринг ЕООД е фирма за изработка, доставка, монтаж и автоматизация на широка гама гаражни врати, портални врати, охранителни ролетки, индустриални врати, автоматика за врати и бариери, огради и оградни пана, навеси и парапети, продукти от ковано желязо. Предлагаме и пълно сервизно обслужване, гаранционни срокове и поддръжка. Стремим се да удовлетворим индивидуалните нужди на всеки клиент, посредством професионална консултация, съобразявайки се със специфичните особенности, технически характеристики на материалите, дизайн и предпочитания. З..
Автоматични врати Джи Ти Систем ООД
  Джи Ти Систем ООД е създадена преди повече от 10 години. Дейността и е насочена в областта на проектирането изработката и монтажа на автоматични врати от всякакъв тип, товаро-разтоварни рампи и ръкави, перманентни складове от PVC и бариери. Автоматични врати Автоматичните врати DITEC са съчетание от редица качества. Съвременни технологии, отговарящи на най-високите изисквания. Изключително високо качество, сертифицирано по всички европейски стандарти. Лекота на използване и съвременна визия, отлична изработката, позволяващи увеличение на екс..
PVC и AL дограма, Интериорни AL врати Валвен ЕООД
  Валвен ЕООД е утвърдена българска компания с лидерски позиции на пазара с производството на PVC и AL дограма, Интериорни AL врати, Окачени фасади. Валвен ЕООД е дългогодишен представител на най-известните производители на алуминиева и ПВЦ дограма в Европа. Ние сме създали логистична мрежа, за да бъдем от полза на нашите партньори и доставим в най-кратки срокове качествени продукти на посоченото от Вас място. Фирма Валвен ЕООД изработва PVC дограма REHAU, SCHUCO и OTTO RICHTER, и AL дограма ЕТЕМ. Изработката на материалите става със специализирани машини и..
Мебели от масив, Дървени мебели МБ КОМЕРС ЕООД
  Мебелна фирма МБ КОМЕРС ЕООД е създадена през 2003 година в Габрово с предмет на дейност - дизайн, производство и експорт на мебели от масив (дървени мебели). Част от мебелите, които фирмата произвежда са съчетание от дърво и ковано желязо. Пазарите на мебелна фирма МБ КОМЕРС са в Европа като основните клиенти са от Франция. В самото начало фирмата се занимава единствено с експорт на мебели и обзавеждане от дърво, възлагайки производството на няколко фабриканти от региона. През 2006 година, благодарение на непрекъснатото развитие, фирмата вече разпо..
Интериорни врати, Дограма ЕТ Зарком - Румен Зарков
  Специализираният офис-магазин за интериорни и блиндирани врати, ПВЦ и Алуминиева дограма ЕТ Зарком - Румен Зарков, помещаващ се в Комплекс СОНИ срещу ЛИДЛ, предлага: НОВА ОФЕРТА за производство, доставка и монтаж на PVC и алуминиева дограма, произведена в София. ПВЦ прозорци Профилинк 4,5 и 6 камерен, разнообразие от цветове, стъклопакети и обков ПВЦ врати от прозоречен профил Профилинк Външни врати от специален профил за външни врати Профилинк - бял със секретна брава Входни врати за блокове от ПВЦ, алуминий и прахово боядисани железни, бе..