Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Строителна фирма САНДЕРС

Град София
Адрес жк Люлин, ул. Добри Немиров 10 София
Телефон +359 2/ 851 58 78; +359 878 45 44 84
E-Mail sanders_ood@abv.bg
Website http://www.sanders-bg.com/
Факс
Строителна фирма САНДЕРС
 

Строителна фирма САНДЕРС се занимава с комплексни ремонти и строителство. Дружеството е специализирано в луксозни и стандартни довършителни дейности, както и в строителство на жилищни сгради.

Строителна фирма САНДЕРС

Строително-ремонти услуги

  • Строителна фирма САНДЕРС извършва комплексни ремонти и довършителни работи на новостроящи се жилищни и административни сгради, преустройства и ремонти на магазини, офиси, апартаменти и заведения.
  • Предлагаме комплексни интериорни решения - стандартни и индивидуални.
  • С цел затваряне на цикъла, комплексно обслужване и свеждане до минимум ангажиментите на своите клиенти, фирма Сандерс поема всички странични и съпътстващи дейности, като изработка, доставка и монтаж на дограми, входни и интериорни врати, поръчка и доставка на мебели, вградени кухни и др. За целта ние успешно си сътрудничим с фирми производителки на дограми и мебели, както и с високо квалифицирани консултанти - изявени архитекти и дизайнери.
  • Работим само с най-качествените строителни материали, а след приключване на работата изготвяме пълен набор от документи и протоколи, необходими за актуването на обектите ни, както и гаранционни карти за извършените дейности.
  • Гаранцията на всички ел. агрегати (ел. табла, отоплителни тела, климатици, вентилатори и др.) е 2 години.
  • Гаранцията на ВиК частта е 5 години.
  • Поради нарастване на търсенето, фирма Сандерс успешно покрива нишата за подмяна на хоризонтални и вертикални щрангове от водопроводната инсталация на стари блокове, което е и част от тяхното саниране. Подмяната на вертикалните щрангове е с тръби тип полипропилен, включва също и смяна на спирателни кранове преди водомери, изработка на линейни компенсатори, мокри проби.

Строителна фирма САНДЕРС