Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Груб строеж, кофраж и арматура

Проектиране, строителство,  реконструкция на сгради Стара Загора
ЕНЕРГОИНВЕСТ 2005 е дружество с ограничена отговорност със седалище в гр. Стара Загора. Благодарение на много труд и професионализъм, управленски умения и воля за успех, постоянни инвестиции в човешки ресурси и съвременна техника, ние се развиваме динамично и се стремим към растеж на пазарния дял, като предлагаме най-ефективното и устойчиво решение за всеки наш проект. Ние имаме опит в проектиране и строителство на административни и жилищни сгради, реконструкция и ремонт на съществуващи промишлени и инфраструктурни обекти, извършване на строителни и монтаж..
метални конструкции и строителство - Адлер МК ООД
    Фирма “А Д Л Е Р – МК ” ООД е основана през 1995 година. Разполагаме със собствена материално-техническа база на територията на Северна индустриална зона гр. Пловдив с открита площ 21 дка и закрита – 5600м2, оборудвана със СО заваръчни апарати, аргони, електрожени, оксижени, гилотина, настолни бормашини, струг, фреза, механични ножовки, циркуляр за метал ф 800мм, газово и плазмено рязане, богат асортимент от разкроечни машини. Разполагаме с Автомат за сборка и заваряване на съставни греди до 600/800 мм., както и с Цифровопрограмна маши..
Строителни услуги и ремонтни дейности - Диди 2008
Диди 2008 се занимава със строителни ремонти, боядисване, рязане на дървета, миене на фасади и други строителни услуги и ремонтни дейности. Строителната фирма е позиционирана в град София, но извършва услуги в на територията на цяла България. Основните услуги, предлагани от строителната фирма са: Височинни ремонти - в тях се включват както услуги в областта на промишления алпинизъм (като изолации и боядисване на фасади), така и монтажи и демонтажи на стоманобетонни панели Метални конструкции - изгра..
Строителство, Строителна фирма Монолит 21 - Андонов и Захов
  Строителна фирма Монолит - 21 - Андонов и Захов ООД е създадена с цел да предложи на пазар на строителството завършени инженерингови продукти. Строителната фирма предлага цялостно изпълнение на строителните обекти, включително изграждане на инженерингова инфраструктура. Фирмата извършва всички видове СМР – основни (изкопни, кофражи, армировъчни, бетонови, зидарии), довършителни работи, вътрешни и външни ВиК мрежи и електроинсталации. В своята дейност проучваме и използваме най-съвременните строителни материали. Строителна фирма Монолит - 21 - Андонов и За..
Строителна фирма Радев ЕООД
  Строителна фирма Радев ЕООД е малка, но се развива бързо и широкообхватно в областта на строителството. Предлагаме на нашите клиенти да построим техния дом от основи до покрив, като започнем с изкопни работи, груб строеж, електрозахранване, ВиК, парно, мазилки, дренажни системи, огради, вертикална планировка и стигнем до монтажа на ключове, контакти и осветителни тела. Така спестяваме на инвеститора търсенето на майстори за всяка една отделна дейност. В допълнение, клиентът по никакъв начин не се ангажира с доставката на м..
Строителни дейности - Солит Строй ЕООД
  Солит Строй ЕООД извършва строителни дейности на територията на град Севлиево от 2009 година насам. Компанията предлага многообразни строителни услуги, специализира в ремонт на покриви и приема различни по обем и сложност проекти. Строителните материали, които използва Солит Строй ЕООД са с най-високо качество, доставка от утвърдени в бранша фирми от страната и чужбина. Строителните услуги, които предлага фирмата са в три основни направления: Ремонт на покриви – проектиране и изграждане на покриви, ремонтиране на покриви на к..
Строителна фирма Викредо
  Проектиране, Ремонти, Строителство Строителна фирма Викредо е фирма, призната както от български така и от чуждестранни клиенти със своите висококачествени проекти и перфектното им изпълнение. Викредо развива добри практики за цялата гама строително-ремонтни дейности: вътрешни и външни топлоизолации сухо строителство - гипсокартон, окачени тавани, преградни стени боядисване циклене тапети фаянс теракот мазилки шпакловки замазки ОВ Eл. и ВиК инсталации ремонт на п..
Довършителни ремонти, Цялостни ремонти Аргострой
  Строителна компания Аргострой работи в сферата на строителството и предлага довършителни ремонти, цялостни ремонти и строителни дейности. Екипът на Аргострой притежава необходимия опит и техника, за да може да изпълни бързо и качествено всеки ремонт, монтаж или строителна услуга.   Ремонти и довършителни работи Аргострой Замазки - обикновени, армирани и саморазливни. Мазилки - вароциментови и гипсови /турбозол/. Шпакловки с гипс, гипсово лепи..
Строителство на жилищни сгради и офиси Йовчо Стоянов 70 ЕООД
  Строителна фирма Йовчо Стоянов 70 ЕООД е специализирана в строителството на жилищни сгради, офиси, магазини - груб строеж, преустройства, строителни ремонти, довършителни работи, изолации, инсталационни работи. Строителната фирма разполага с необходимия квалифициран персонал, техника и складова база за извършване на строителни дейности, строително-ремонтни работи и услуги в областта на строителството. Йовчо Стоянов 70 ЕООД е създадена през 1994 г. и извършва строежи, ремонти и дейности в областта на строителството: ..
Строителна фирма Иван Зенов ЕООД
  Строителна фирма Иван Зенов ЕООД се занимава със строителство и строителнo-ремонтни дейности на територията на цяла България. Ремонтира покриви с дървена конструкция. Работи с всякакъв вид керемиди и покривни системи. Изгражда нови покриви и тавански помещения изцяло. Вътрешни ремонти, фаянс, терикот, ВиК, боядисване, тапети, гипсокартон и др. Усвояване на тераси изграждане на навеси, барбекюта, огради, топлоизолации и др.  Груб строеж и довършителни работи. Изпълняваме го с високо качество и на добри цени. Раб..