Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Замазки и фугиращи смеси

Проектиране, строителство,  реконструкция на сгради Стара Загора
ЕНЕРГОИНВЕСТ 2005 е дружество с ограничена отговорност със седалище в гр. Стара Загора. Благодарение на много труд и професионализъм, управленски умения и воля за успех, постоянни инвестиции в човешки ресурси и съвременна техника, ние се развиваме динамично и се стремим към растеж на пазарния дял, като предлагаме най-ефективното и устойчиво решение за всеки наш проект. Ние имаме опит в проектиране и строителство на административни и жилищни сгради, реконструкция и ремонт на съществуващи промишлени и инфраструктурни обекти, извършване на строителни и монтаж..
Окачени тавани, опънати тавани, 3D проекти - К-Екстрийм
    Окачени тавани, опънати тавани и 3D проекти      К-Екстрийм интериор предлага: » ДИЗАЙН - триизмери проекти, компютърна визуализация и монтаж на ОКАЧЕНИ ТАВАНИ от ГИПСОКАРТОН; » РАСТЕРНИ ТАВАНИ AMF, OWA, преградни щендерни стени, предстенни обшивки, шумо - и топло – изолации; » Колони и камини с гипсокартон KNAUF за София, Пловдив, Бургас, Шумен, Сливен. » Проектиране, доставка и монтаж на ОПЪНАТИ ТАВАНИ от Европа и Китай, художествени опънати тавани K-Extreme ART с Ваши фотографии или от нашия ката..
Търговска верига за строителни материали СИКО С
  Дейността на Търговска верига Сико-С е насочена главно към търговия със стенна и подова керамика и цялостно обзавеждане за баня, включващо всички необходими компоненти на една съвременна баня от теракотните и фаянсови плочи, през санитарния фаянс, ваните и душ кабините, до арматурата най-дребните аксесоари. Разполагаме с повече от 400 000 м2 подови и стенни настилки и облицовки на склад, показани в над 5300м2 изложбена площ. подови и стенни покрития вани и душ кабини санитарен порцелан и мебели за баня смесители, аксесоари и кухненск..
Строителни материали от КОИНИ ООД, град Първомай
  КОИНИ ООД е фирма от град Първомай, която е на българския пазар от 2007 година. Превърнала се е в една от водещите фирми в сферата на строителните материали, защото предлага качество на атрактивни цени. Фирмата осигурява компетентни консултации и гъвкави решения, защото се стреми да е максимално полезна за всеки един клиент. Така тя изгражда дългосрочни и стабилни бизнес отношения. КОИНИ ООД предлага следните продукти: Материали за сухо строителство Строителни материали за хидроизолация и топл..
Строителство и довършителни работи Варад ЕООД
  Варад ЕООД е самостоятелно дружество специализирано изключително във изпълнението на проекти в областта на строителството и довършителните строителни работи. Планиране и Проектиране Проучвания, анализи, събиране на пазарна информация Бюджетиране на проекти в строителството, парични потоци Планиране на реализациите, планиране на ресурсите и доставките Предпроектни проучвания, задания за проектиране Идейни проекти, технологии и технически решения Технически и работни проекти, заверки и съгласуване Строителство ..
Магазин за строителни материали Дерби и Ко ООД
  Магазин за строителни материали Дерби и Ко ООД развива търговия със строителни продукти и предлага заводски и подзаводски цени на материали за строителството, обзавеждане, санитария, подови настилки и др. В склада си за строителни материали фирма Дерби и Ко ООД предлага: Видима, Идеал стандарт, Дерби и ко Рока, кабели, ВиК Полипропилен - дистрибутор на ENBRA, Mplast, водомери, български бои, латекси, теракот и фаянс - дистрибутор за Ис..
Строителство, интериорен дизайн, ремонти Максремонт
  Фирма Максремонт се занимава със строителство, интериорен дизайн и ремонти. Фирмата се гордее с богатия си опит в сферата на проектирането и изпълнението на различни строителни обекти. Строителната фирма от София цели всеки строителен проект да е уникален и съобразен с новите строителни тенденции. При строителството, интериорния дизайн и ремонтите, компанията използва само висококачествени строителни материали и техники на световноизвестни марки, предлагайки оптималните цени, съобразени с Вашите индивидуални нужди. ..
Венециански и декоративни мазилки Братя Даскалови ООД
  Братя Даскалови ООД (Даскалови Дизайн) е специализирана фирма в изработката на венециански мазилки (стуко), декоративни, интериорни мазилки и перлени бои. Предлагаме и всякакви довършително-ремонтни дейности. Венецианска мазилка (стуко), Стуко Марморино Перлени бои и мазилки Антични бои и мазилки Антико - Кимера, Антико - Травертино, Антико - Креос Даскалови Дизайн работят с иновативни технологии и материали, предлагат луксозни и нестандартни решения за частни домове, офиси, магазини, заведения, хотели и административни сгр..
Антиплакатни, антикорозионни и специални покрития Лоранс ЕООД
  Лоранс ЕООД предлага антиплакатни, антикорозионни и специални покрития за агресивни среди. Извършва хидроизолации. Предлага пожароустойчиви материали. Лоранс ЕООД е изключителен търговски представител на чешката фирма ИЗОЛ ПЛАСТИК - гр. Бърно, притежател на патентите за антикорозионните и специални химически защити, както и уникалната антиплакатна технология. Предлагани продукти и технологии от Лоранс ЕООД Лоранс ЕООД предлага на своите клиенти съвременни и иновативни технологии в областта на различните видове химически, антикорозионни, абразивоустойч..
Строителна фирма Инерт-94
  Дейността на Строителна фирма Инерт-94 е акцентирана в извършване на строителство и ремонт на граждански и промишлени обекти и инженерна инфраструктура, строителство на нискоенергийни къщи. Жилищна сграда Овча Купел Жилищната сграда Овча Купел е разположена върху парцел от 298 кв, на изключително удобно, комуникативно и функционално място в София - кв. Овча Купел 1, между ул. Маестро Кънев и ул. Народно Хоро в близост е до булевардите Овча Купел и Цар Борис, На 10 минути път до площад Македония или 15 минути пешеходно да бул Цар Борис III. Сградата ..