Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Строителни смеси лепила и бои БОРО

Град София
Адрес бул. Черни връх 177; София
Телефон +359 700 16 066 ; +359 2/892 3921
E-Mail boro177@abv.bg
Website http://www.boro-bg.com/
Факс
Строителни смеси  лепила и бои БОРО
 

Фирма БОРО е основана през 1991 г. с предмет на дейност - производство на сухи строителни смеси: циментови лепи­ла за керамични облицовки, сухи шпакловъчни смеси на циментова и гипсова основа, цветни смеси за запълване фуги на керамични облицовки, мазилки на циментова и гипсова основа и др.

В началото на 1992 г. в Патентно ведомство е заявена търговската марка Теракол®. През 1993 г. фирма БОРО получи документ за изключителна собственост върху търговската марка Теракол®, превърнала се в символ на качественото циментово лепило за керамични облицовки.

Фирмата разполага с лаборатории за качествен контрол на входящите суровини, материалите и готовите продукти, силно развита е и развойната дейност. Фирмените технолози са обучавани в лаборатории на водещи немски производители на строителни материали.

Строителни смеси, лепила и бои БОРО

В периода 1999-2000 г. фирмата започна производство на течни строителни продукти – воднодисперсионни бои (латекси), грундове, лепила, мазилки и добавки.

Високото качество на нашите продукти, осигуряването на здравословни и безопасни условия на труд, опазването на околната среда и предотвратяването на нейното увреждане и спечелване на общественото доверие е персонален ангажимент на всеки член от ръководството, което доведе до въвеждане и сертифициране на Интегрирана система за управление на качеството, опазването на околната среда и здравословните и безопасни условия на труд в съответствие с изискванията на стандартите ISO 9001, ISO 14001, BS OHSAS 18001.

Строителни смеси, лепила и бои БОРО

Целта на фирмата от самото начало е създаването и производството на продукти, идентични по качествени показатели с тези в Германия. Производствените мощности са от водещи немски фирми. Технологичните процеси се управляват от квалифициран персонал с помощта на съвременен високотехнологичен софтуер, което осигурява изве­стното отлично качество на продуктите ни.