Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Битови и опасни отпадъци Т.О.М Инженеринг ЕООД

Град София
Адрес жк. Овча купел 2, бл. 33, бх. Г, ет. 5, ап. 94 София
Телефон +359 888 62 15 43
E-Mail office@tom-eng.com
Website http://www.tom-eng.com/
Факс
Битови и опасни отпадъци Т.О.М Инженеринг ЕООД
 
  • Т.О.М Инженеринг ЕООД се занимава със събиране, транспортиране и унищожение на битови и опасни отпадъци от дейността на здравни заведения (ДКЦ, Здравни клиники, Аптечни вериги и други).
  • Събиране и транспортиране на отпадъци, които нямат опасни свойства, биоразградими отпадъци, отпадъци от строителство, отпадъци от пазари, опаковки, отпадъци от горското стопанство, от хранително вкусовата промишленост, отпадъци от козметиката.

Битови и опасни отпадъци Т.О.М Инженеринг

  • Опаковки за опасни отпадъци - Осигуряваме опаковки за транспортирани на опасни отпадъци. Кконтейнери от полипропилен,биг-бег контейнери за сухи отпадъци и стъклени опаковки в зависимост от типа на течните отпадъци.
  • Транспортиране на опасни отпадъци - Извършва превоз на опасни отпадъци с лицензирани по ADR спогодбата автомобили .Водачите притежават правоспособност за превозване на опасни товари.
  • Унищожаване на опасни отпадъци - Във връзка с дейността по унищожение на опасните болнични отпадъци фирмата Т.О.М Инженеринг разполага с договори с инсинератори ПУДООС - МОСВ и МЕДИКОМ ЕООД .