Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Извозване на отпадъци Машини под наем Трак - Топ - Рецикъл

Град София
Адрес Бул. Прага 26, ет 2, ап. 4 София
Телефон +359 899 193 572; +359 889 850 565
E-Mail peschleevski@abv.bg
Website http://www.ttr-bg.com/
Факс +359 2/ 9515 270;
Извозване на отпадъци  Машини под наем Трак - Топ - Рецикъл
 

Дружество Трак - Топ - Рецикъл се занимава с извозване на строителни, битови и опасни отпадъци и отдаване под наем на машини - малогабаритна строителна техника.

  • Предоставяне на контейнери за събиране на строителни и битови отпадъци и депонирането им на оторизирани сметища.
  • Извършване на дейности по събиране, транспортиране и предаване за унищожаване на опасни отпадъци от дейността на здравни заведения, лаборатории и кабинети.
  • Различните по вид и габарити транспортни единици осигуряват безпрепятствена работа и обслужване на обекти дори в идеалния център на столицата.
  • Отдаването под наем на контейнери за строителни отпадъци с възможно най-голяма кубатура ни прави търсени сред строителни фирми, ремонтни бригади и граждани.
  • От средата на месец март 2009 година дружество ТРАК – ТОП – РЕЦИКЪЛ извършва дейности с опасни отпадъци от дейността на предприятия, болнични заведения, лаборатории, медицински центрове и кабинети. Опасните инфекциозни отпадъци се събират от местата на тяхното образуване според изискванията на нормативната база, регламентираща подобен вид дейност и се транспортират със специално обезопасени превозни средства до местата за тяхното унищожаване.

Извозване на отпадъци, Машини под наем Трак - Топ - Рецикъл

Дружеството притежава необходимите за осъществяването на дейността си документи, издадени от Министерството на околната среда и водите, Регионалната инспекция по околната среда и водите – София, Регионалната инспекция за опазване и контрол на общественото здраве, Столична община.

Извозване на отпадъци, Машини под наем Трак - Топ - Рецикъл