Промоции от Supersait.bg
Унитех
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Технически хипермаркет Багира

Град Стара Загора
Адрес бул. Патриарх Евтимий 39; Стара Загора
Телефон +359 42/ 622 266
E-Mail online@bagira.bg
Website http://www.bagira.bg
Факс
Технически хипермаркет Багира

Според характера и формата на собственост при регистрирането си фирма “Багира” – гр. Стара Загора възниква през 1993г. като еднолична фирма, с брой на персонала 3 души.

          През септември 1993г. фирмата е регистрирана като еднолична фирма и през 1994г. отваря своя първи търговски обект с 30 кв.м площ. През 1996г. фирмата разполага с търговски обект от 270 кв.м и персонал от 8 души, които работят на смени, а работното време на търговския обект е 5 и половина работни дни. След година магазинът разполага вече с площ от 370кв.м. По-късно броя на заетите във фирмата лица нараства на 12. През 1996г. е регистрирана и фирма “Багира- 111”, чиятo основна дейност е разносна търговия и търговия на едро. На 2 февруари 2000г. фирма “Багира” основава и втори търговски обект с търговска и складова част 500кв.м и персонал 8 души. През 2002г. фирмата разкрива и трети търговки обект с площ от 250кв.м. На 28март 2002г. фирмата се разраства в ООД. На 26 февруари 2004г. се прави и първа копка за технически хипермаркет, първият в Стара Загора с разгърната площ 5000кв.м. На 19 декември 2005г. отваря врати техническият хипермаркет с 68 души персонал и над 20 000 артикула номенклатура - машини и инстументи, железария, всичко необходимо за поддръжката на дома и градината. Магазинът е организиран в 20 продуктови сектора като:

- Малогабаритна селскостопанска техника и напояване

- Електро и ръчни инструменти

- Компресори, генератори и строителна техника

- Ламиниран паркет

- Обков

- Електроматериали , кабели и осветителни тела

- Тониране на бои и латекс, голяма гама лепило и смески

- Крепежни елементи

- В и К материали

- Всичко за Вашата баня, кухня и градина

- Хипермаркет Багира представя и единствената възможност да  представи на своите клиенти и единствения по рода си щанд в южна България за оборудване както на жокеи така и на спортни и работни коне

За да задоволи нуждите на клиента през 2006г. фирма “Багира” разкрива и сервиз за гаранционен и извънгаранционен ремонт на моторни и електрически машини за дома и селскостопанството. През ноември 2007г. фирмата започва да осъществява и внос на стоки от Китай,Италия и Турция. През същата година тя разширява собствеността си с още 1000 кв.м разгърната площ складови помещения. На 1 септември 2008г.  разкрива и нов търговски обект с площ от 300кв.м и 12 души персонал в град Казанлък.

 През 2009г. се модернизира цялостната система на работата на търговските обекти. През 2010г. фирмата разширява разнообразието си от стоки като предлага и стоки за лов и риболов и разкрива сектор “сувенири и подаръци”.

Към май 2011г.  Багира ООД разполага със 130 души персонал и 50000 артикула номенклатура . Според предмета на основната си дейност тя е търговска фирма със собствен внос и разнос на стоки за дома, градината, селското стопанство, лова и риболова, конен спорт, подаръци и сувенири, оборудване за къмпинг и планински туризъм, басейни и лодки, перилни и почистващи препарати, едра и малогабаритна техника, капково напояване, ръчни инструменти, ВиК-а и ел. консумативи, осветителни тела и мн. други.

          Относно структурната отганизация фирмата има отдел маркетинг и реклама, човешки ресурси, IT, търговски, счетоводен, прием стоки, отговорник-склад и ревизор. Всеки магазин има управители и няколко души на длъжност началник смяна, отдел касиери и административни сътрудници.

Багира разполага със следните търговски обекти:

  • Технически Хипермаркет - Стара Загора
  • Технически Магазин - Стара Загора
  • Технически Магазин - Казанлък
  • Склад на едро - Пловдив
  • Онлайн магазин Багира, където освен покупка на желаната от Вас стока, предлагаме съвети от типа Направи си сам, както и съвети за ремонта на дома, за декорацията на градината, за осветлението и избора на осветителни тела

Багира предлага и сервиз за гаранционен и извънгаранционен ремонт на моторни и електрически машини за дома и селското стопанство.