Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Настилки за под, ламинати, паркет

Окачени тавани, опънати тавани, 3D проекти - К-Екстрийм
    Окачени тавани, опънати тавани и 3D проекти      К-Екстрийм интериор предлага: » ДИЗАЙН - триизмери проекти, компютърна визуализация и монтаж на ОКАЧЕНИ ТАВАНИ от ГИПСОКАРТОН; » РАСТЕРНИ ТАВАНИ AMF, OWA, преградни щендерни стени, предстенни обшивки, шумо - и топло – изолации; » Колони и камини с гипсокартон KNAUF за София, Пловдив, Бургас, Шумен, Сливен. » Проектиране, доставка и монтаж на ОПЪНАТИ ТАВАНИ от Европа и Китай, художествени опънати тавани K-Extreme ART с Ваши фотографии или от нашия ката..
Транспорт, Строителство, Търговия СТАД ЕООД
    СТАД е компания създадена през 1990 г. Основните дейности на дружеството са: -Търговия с метали и строителни материали. -Транспорт, спедиция и логистика. -Строителство и инвестиции. -Отдаване/ продажба на модерни складови, офис и търговски площи. Услуги: Изработване на подходящи транспортни маршрути. Консултации по митническите и транспортни режими и ограничения. Оптимизация на стоковите потоци. Транспорт и Спедиция Частични и Комплектни Превози Превози от и за Европа и до Близкия Изток Широк избор на превозни средства – бордов..
Изделия от камък - Варовик Кремена
  Изделия от врачански варовик, мрамор и гранит, каменни изделия, каменоделски услуги Варовик Кремена извършва каменоделски услуги, и като директен прозиводител изработва за вас изделия от камък: колони, балустри, стъпала, подпрозорци, камини, облицовки, настилки, шапки, корнизи, фризове, надгробни плочи и детайли от врачански варовик, мрамор, гранит и други скално-облицовъчни материали. Всички продукти могат да бъдат съобразени с индивидуалните предпочитания на клиента и със ситуацията и мястото.     ..
Дърво и дървен материал - ЕТ Павел Дойкин
  Производство и търговия с дърво и дървен материал ЕТ Павел Дойкин се занимава сe с производство и търговия с дърво, дървен материал и изделия от дърво - иглолистни дъски, греди, ламперия, дюшеме, летви, сухи талпи, первази, врати и прозорци от масив. ЕТ Павел Дойкин разполага с два броя сушилни с капацитет 60 м3, произвежда градински мебели, дървени огради, парапети, врати и порти изработени от иглолистна дървесина, къщички за кучета. ЕТ Павел Дойкин извършва рендосване двустранно и четиристранно, подсушаване и сушене на дървен материал, ф..
Машинна подова замазка - Замаски.com/ Анислав Цветанов
  Предлагаме полагане на здрава машинна подова замазка между 4.5 - 6 лв./ м2 според квадратура и дебелина. Предлагаме и строителство и строителни услуги - вътрешно строителство, ремонти, довършителни работи. Извършваме и полагане на бетон, шлайфане, рейсъне, бордюри, павета. Цена по договаряне. В цената на машинната подова замазка е включено машинно приготвяне, транспортиране на етажа и пердашене за изравняване и здравина на замазката. Разполагаме с две машини и бригади за подова замазка - в цяла България. Необходими материали за..
Паркет, Ламинат/ Ламиниран паркет - Краси Паркет ЕООД
  В град Бургас Краси Паркет е една от водещите фирми, които се занимават с паркет, ламинат/ ламиниран паркет и строителни ремонти. Краси Паркет ЕООД е с основна дейност монтиране, циклене, лакиране и фугиране на паркет. Фирмата предлага всякакви видове ламинати и первази, лепила, фугиращи смеси и лакове за паркет. Многообразие от цветове, изящество и красота - над 600 цвята за паркет, ламинат/ ламиниран паркет. При нас може да намерите продукти на различни производители - естествен паркет, ламиниран паркет и трислоен паркет. ..
Търговска верига за строителни материали СИКО С
  Дейността на Търговска верига Сико-С е насочена главно към търговия със стенна и подова керамика и цялостно обзавеждане за баня, включващо всички необходими компоненти на една съвременна баня от теракотните и фаянсови плочи, през санитарния фаянс, ваните и душ кабините, до арматурата най-дребните аксесоари. Разполагаме с повече от 400 000 м2 подови и стенни настилки и облицовки на склад, показани в над 5300м2 изложбена площ. подови и стенни покрития вани и душ кабини санитарен порцелан и мебели за баня смесители, аксесоари и кухненск..
Магазин за строителни материали Дерби и Ко ООД
  Магазин за строителни материали Дерби и Ко ООД развива търговия със строителни продукти и предлага заводски и подзаводски цени на материали за строителството, обзавеждане, санитария, подови настилки и др. В склада си за строителни материали фирма Дерби и Ко ООД предлага: Видима, Идеал стандарт, Дерби и ко Рока, кабели, ВиК Полипропилен - дистрибутор на ENBRA, Mplast, водомери, български бои, латекси, теракот и фаянс - дистрибутор за Ис..
Строителство, интериорен дизайн, ремонти Максремонт
  Фирма Максремонт се занимава със строителство, интериорен дизайн и ремонти. Фирмата се гордее с богатия си опит в сферата на проектирането и изпълнението на различни строителни обекти. Строителната фирма от София цели всеки строителен проект да е уникален и съобразен с новите строителни тенденции. При строителството, интериорния дизайн и ремонтите, компанията използва само висококачествени строителни материали и техники на световноизвестни марки, предлагайки оптималните цени, съобразени с Вашите индивидуални нужди. ..
Венециански и декоративни мазилки Братя Даскалови ООД
  Братя Даскалови ООД (Даскалови Дизайн) е специализирана фирма в изработката на венециански мазилки (стуко), декоративни, интериорни мазилки и перлени бои. Предлагаме и всякакви довършително-ремонтни дейности. Венецианска мазилка (стуко), Стуко Марморино Перлени бои и мазилки Антични бои и мазилки Антико - Кимера, Антико - Травертино, Антико - Креос Даскалови Дизайн работят с иновативни технологии и материали, предлагат луксозни и нестандартни решения за частни домове, офиси, магазини, заведения, хотели и административни сгр..