Промоции от Supersait.bg

Настилки за под, ламинати, паркет

Антиплакатни, антикорозионни и специални покрития Лоранс ЕООД
  Лоранс ЕООД предлага антиплакатни, антикорозионни и специални покрития за агресивни среди. Извършва хидроизолации. Предлага пожароустойчиви материали. Лоранс ЕООД е изключителен търговски представител на чешката фирма ИЗОЛ ПЛАСТИК - гр. Бърно, притежател на патентите за антикорозионните и специални химически защити, както и уникалната антиплакатна технология. Предлагани продукти и технологии от Лоранс ЕООД Лоранс ЕООД предлага на своите клиенти съвременни и иновативни технологии в областта на различните видове химически, антикорозионни, абразивоустойч..
Мрамор, гранит, варовик Монолит ЕООД, София
  Монолит ЕООД, София се занимава с търговия и обработка на мрамор и мраморни детайли, гранит и гранитни детайли, варовик и детайли от варовик. Монолит ЕООД изработва по размер на клиента облицовки, подпрозоречни корнизи, настилки от мрамор, гранит и варовик. Извършва монтаж на всички видове каменни облицовки. Почистване и освежаване на настилки от гранит, мрамор, варовик. Търговия с мраморни изделия, облицовъчни материали. Обработка и монтаж на изделия от мрамор. Монолит ЕООД ..
Ремонт и Отопление Германт ЕООД
  Германт ЕООД - проектира, произвежда и монтира камини с водни и въздушни отоплителни инсталации, барбекюта, градински чешми, фонтани, балюстради, барплотове, стъпала. Бойлери, Котли, Слънчеви Панели Печки на дърва, Пелетни печки, Готварски печки на дърва Пелетни камини, Биокамини, Електрически камини, Камини на дърва, Облицовки за камини - Камините Германт правят контакта с огъня източник на настроение, отмора и уют. Отличават се с оригиналност и отлична изработка. Дават възможност на нашите клиенти да изградят неповторим стил в дома, офиса, хотел..