Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Склад за строителни материали

Добив обработка търговия на гнайс Ивайловград
БУЛГНАЙС ООД се занимава с добив, обработка и разпространение на гнайс от Ивайловград - гнайсов камък и гнайсов облицовъчен материал. Добиваният гнайс от Ивайловграг от фирма Булгнайс се продава както в естествен вид – неоформен полигонал, така и след обработка. Друго качество на гнайса е мразоустойчивостта и като цяло ниското влияния на температурните разлики, което е проблем за всички изкуствени облицовки.  Булгнайс ООД добива следните видове гнайс в землището на с. Кобилино по цени франко кариера без ДДС на европалети без стойността на европалета и..
Транспорт, Строителство, Търговия СТАД ЕООД
    СТАД е компания създадена през 1990 г. Основните дейности на дружеството са: -Търговия с метали и строителни материали. -Транспорт, спедиция и логистика. -Строителство и инвестиции. -Отдаване/ продажба на модерни складови, офис и търговски площи. Услуги: Изработване на подходящи транспортни маршрути. Консултации по митническите и транспортни режими и ограничения. Оптимизация на стоковите потоци. Транспорт и Спедиция Частични и Комплектни Превози Превози от и за Европа и до Близкия Изток Широк избор на превозни средства – бордов..
Строителен център Павлово - МИП ТС
    МИП ТС се занимава основно с внос и дистрибуция на метални стълби с приложение в домакинството, за обществени и производствени нужди, алуминиеви мобилни и фасадни скелета, ходови колела и ролки, строителни продукти и аксесоари за топлоизолацинни системи. МИП ТС ООД е една от най-големите дистрибуторски фирми в бранша и утвърден лидер на пазара в сегмента на предлаганите от фирмата продукти - метални стълби, алуминиеви мобилни и фасадни скелета, ходови колела, строителни продукти. Фирмата предлага най-широка гама домакински и професионални стълби, ин..
Строителни материали - Компас Север
    Строителна борса Компас Север предлага строителство и строително-ремонтни дейности. Строителна борса Компас Север предлага цялостен асортимент от строителни материали - всичко за строителството и ремонта, от А до Я. В продуктовата гама на Строителна борса Компас Север се включват следните строителни материали: материали за груб строеж, бои и лакове, авторепаратурни продукти, материали за довършителни работи, крепежни елементи, оборудване за баня, теракот, фаянс, цимент, гипс, вар, тухли, лепила за с..
Сухо строителство, Окачени тавани, Изолации Констру.Мат-2000
  Констру.Мат.-2000 ООД е фирма с традиции в областта на сухото строителство, окачените тавани, изолациите (топлоизолации, звукоизолации, хидроизолации). Осъществява внос и търговия на материали за строителството. Констру.Мат.-2000 ООД е директен вносител и дистрибутор на наложили се вече на пазара марки за строителни материали като:   Knauf - системи за сухо строителство; Ursa - стъклена изолационна вата за промишлеността и строителството и топлоизолационен ма..
Строителство, Газификация Техно-консулт 2000 ЕООД
  Техно-консулт 2000 ЕООД работи успешно в сферата на строителството – изпълнение на СМР на граждански, промишлени и енергийни обекти, монтаж, ремонт и поддържане на технологично, топлотехническо, електротехническо и енергийно оборудване, ОВ инсталации, основен ремонт и поддържане на парни и водогрейни котли и газификация на обекти, изработване и монтаж на метални конструкции. Газификация - Газопроводи, Газификация на промишлени обекти, Битова Газификация Строителство - Метални конструкции, Жилищно и обществено строителство, Промишлено строителс..
Метални конструкции, Окачени фасади, Дограма Ник Бета
  Метални конструкции, Рекламни табла, Окачени фасади, Алуминиева дограма Вече 20 години фирма Ник-Бета специализира в изработка и монтаж на широк спектър метални конструкции за промишлени, търговски, административни цели, за оформлението на градската среда и в елементи на интериорния и екстериорния дизайн. С наши обекти с различна сложност се срещате ежедневно: спирки на градския транспорт, павилиони за вестници, билбордове, дограми, окачени фасади на частни и обществени сгради и много други. Независимо каква метална конструкция Ви е необходима - метално хале,..
Търговска верига за строителни материали СИКО С
  Дейността на Търговска верига Сико-С е насочена главно към търговия със стенна и подова керамика и цялостно обзавеждане за баня, включващо всички необходими компоненти на една съвременна баня от теракотните и фаянсови плочи, през санитарния фаянс, ваните и душ кабините, до арматурата най-дребните аксесоари. Разполагаме с повече от 400 000 м2 подови и стенни настилки и облицовки на склад, показани в над 5300м2 изложбена площ. подови и стенни покрития вани и душ кабини санитарен порцелан и мебели за баня смесители, аксесоари и кухненск..
Строителни материали от КОИНИ ООД, град Първомай
  КОИНИ ООД е фирма от град Първомай, която е на българския пазар от 2007 година. Превърнала се е в една от водещите фирми в сферата на строителните материали, защото предлага качество на атрактивни цени. Фирмата осигурява компетентни консултации и гъвкави решения, защото се стреми да е максимално полезна за всеки един клиент. Така тя изгражда дългосрочни и стабилни бизнес отношения. КОИНИ ООД предлага следните продукти: Материали за сухо строителство Строителни материали за хидроизолация и топл..
Строителни материали, Гипс, Цимент ХЕЛИУС ГРУП ЕООД
  <div style="> <p style=" text-shadow:="" 1px="" 0="" #ffffff"=""> ХЕЛИУС ГРУП ЕООД създаде в Разград борса за продажба на едро и дребно на строителни материали: цимент, гипс, сатен гипс, гипсокартон, лепило за гипсокартон, мазилки, бои, латекс, фасадни бои, газобетонни блокчета, топлоизолация, лепило за топлоизолация, керемиди, капаци за керемиди, строително лепило, стиропор.   В строителната борса на ХЕЛИУС ГРУП ЕООД се продават също и арматурно желязо, арматурни профили, арматурна стомана, отводнителни системи, желязо, стоманен..