Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Метални конструкции Окачени фасади Дограма Ник Бета

Град София
Адрес бул. Искърско шосе 11; София
Телефон +359 2/ 973 14 94; +359 888 394 115; +359 2/ 979 09 74
E-Mail info@nik-beta.com
Website http://www.nik-beta.com
Факс
Метални конструкции  Окачени фасади  Дограма Ник Бета
 

Метални конструкции, Рекламни табла, Окачени фасади, Алуминиева дограма

Вече 20 години фирма Ник-Бета специализира в изработка и монтаж на широк спектър метални конструкции за промишлени, търговски, административни цели, за оформлението на градската среда и в елементи на интериорния и екстериорния дизайн. С наши обекти с различна сложност се срещате ежедневно: спирки на градския транспорт, павилиони за вестници, билбордове, дограми, окачени фасади на частни и обществени сгради и много други. Независимо каква метална конструкция Ви е необходима - метално хале, сложен промишлен комплекс или реконструкция, ние Ви гарантираме качествено и икономично решение според Вашите нужди.

Участие на Ник-Бета в Първия Европейски бизнес каталог в България

Участие на Ник-Бета в Първия Европейски бизнес каталог в България

Чрез участието си в Първия Европейски бизнес каталог в България Ник-Бета има възможност да представи на клиентите си основните характеристики на продукцията си и услугите, които извършва. Фирма Ник-Бета изпълнява нестандартни поръчки - метални детайли за производство на мебели и осветителни тела, специфични детайли за интериора и екстериора и др.

Участие на Ник-Бета в Първия Европейски бизнес каталог в България

Нестандартни метални и алуминиеви конструкции

Фирма Ник-Бета е специализирана в производството на метални и алуминиеви конструкции, чрез използване на множество технологии и комбиниране на богата гама от материали. Разполагаме с производствено складова база, оборудвана с металообработващи и металорежещи машини, заваръчна и бояджийска техника.

Кабини и Павилиони

Фирма Ник-Бета произвежда кабини, павилиони и щандови маси (за търговски цели, охрана и др.) по задание на клиента и съобразно неговите изисквания. Кабините се изграждат по технологии, който гарантират тяхното качество и дълъг живот. Възможно е монтирането на всички екстри, необходими за експлоатацията на конкретния обект: бронирани стъкла, WC възел, рекламни табла на стените и др. Стандартно се инсталира ел. инсталация, осветление, подово отопление и др.

Билборди и Рекламни табла

Фирма Ник-Бета произвежда всички типове билбордове, включително мегабордове и бордове тип разтворена книга, както и всички видове рекламни табла и информационни табели. Рекламните съоръжения са изпълнени съобразно конструктивни проекти, които гарантират безопасността на конструкцията и устойчивостта и на атмосферните условия. В зависимост от модела билбордовете имат разнообразни покрития и облицовки, специфични за всеки модел механизми за закрепване на рекламния носител и необходимата осветителна система.

Окачени фасади

Фирма Ник-Бета изработва всички видове окачени фасади.

Алуминиева дограма и Зимни градини

Фирма Ник-Бета произвежда всички видове алуниниеви дограми и зимни градини.

Парапети

Фирма Ник-Бета изработва всички видове интериорни и екстериорни парапети. По желание на клиента могат да се използват множество материали: неръждавейка, стъкло, алуминий и др. Предлагаме Ви собствени решения, както и да изработим нестандартни, индивидуални проекти. Изработваме също прозоречни решетки и огради с възможности за комбиниране с охранителни системи.

Козирки и Покривни покрития

Фирма Ник-Бета изработва по поръчка и размери на клиента козирки, подходящи както за вашия дом или вила, така и за обществени сгради. Козирките се изработват по най-съвременни технологии и с материали, гарантиращи дълъг живот на конструкцията.

Облицовки с ЕТАЛБОНД

ЕТАЛБОНД е перфектният материал за оформлението на Вашата фасада. Даващ голяма свобода при работа, той позволява да изпълниме сложни дизайнерски решения.

Песъкоструй

Песъкоструенето е един от най-ефективните методи за почистване на металните изделия и постигане на слепване (адхезия) на материала с антикорозионното покритие. Фирма Ник-Бета разполага с песъкоструйни инсталации и предлага всички услуги, извършвани с тях.

Участие на Ник-Бета в Първия Европейски бизнес каталог в България