Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Строителни материали Гипс Цимент ХЕЛИУС ГРУП ЕООД

Град Разград
Адрес ул. Грънчарска 2, партер; Разград
Телефон +359 84/ 620 247; +359 898 212 494
E-Mail helius_grup@abv.bg
Website
Факс
Строителни материали  Гипс  Цимент ХЕЛИУС ГРУП ЕООД
 
<div style="> <p style=" text-shadow:="" 1px="" 0="" #ffffff"=""> ХЕЛИУС ГРУП ЕООД създаде в Разград борса за продажба на едро и дребно на строителни материали: цимент, гипс, сатен гипс, гипсокартон, лепило за гипсокартон, мазилки, бои, латекс, фасадни бои, газобетонни блокчета, топлоизолация, лепило за топлоизолация, керемиди, капаци за керемиди, строително лепило, стиропор.

 

В строителната борса на ХЕЛИУС ГРУП ЕООД се продават също и арматурно желязо, арматурни профили, арматурна стомана, отводнителни системи, желязо, стоманени профили, винтове, дюбели, крепежни елементи.

ХЕЛИУС ГРУП притежава лекотоварни и тежкотоварни машини за транспорт, с което осигурява безпрепятствена доставка на нужните на нашите клиенти строителни материали.

Цимент

Хелиус Груп ЕООД е вносител на цимент, произвеждан от фирма Traçim Çimento - CEM І, CEM ІІ, Clinker.

  • Цимент CEM І 42,5R е хидравлично свързващо вещество, получено чрез смесване на цимент и подходящи добавки (варовик), заедно с гипс.
  • Цимент CEM II/B-L 32,5R е хидравлично свързващо вещество, получено чрез смесване на цимент и подходящи добавки (варовик), заедно с гипс.

Гипсокартон
  • Стандартен гипсокартон, бял - може да се използва на всички видове сгради, стени и тавани. Той е подходящ за повечето приложения, където са посочени стандартни нива на огън и звук. Отлична повърхност, подходяща за различни декорации, включително бои и тапети. Конусни краища които осигуряват укрепена площ, която позволява да се използва за създаване на плоско покритие на стената.
  • Пожароустойчив гипсокартон, розов - водоустойчив гипсокартон, който има отблъскващи водата добавки в основата, което го прави подходящ за мокри приложения и отличен за помещения с висока влажност като бани, кухни и перални помещения. Водоотблъскващите добавки гарантират, че Artıpan Turkuaz гипсокартон отблъсква водата, осигурявайки жизнено пространство за нашия комфорт и благосъстояние. Той може да се използва като основа за прилагането на керамични плочки или други видове адхезивно прилагани пана в повечето случаи.

Арматурно желязо

Хелиус Груп ЕООД предлага арматурно желязо, арматурна стомана и арматурна стомана на кангали.

Строителни материали от ХЕЛИУС ГРУП ЕООД