Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Транспорт Строителство Търговия СТАД ЕООД

Град София
Адрес ул. Луи Пастьор 30 София
Телефон +359 2/ 925 11 89; +359 2/ 925 14 03; +359 888 714 030;
E-Mail stad@stad.bg
Website http://stad.bg/
Факс +359 2/ 925 21 34
Транспорт  Строителство  Търговия СТАД ЕООД

 

 

СТАД е компания създадена през 1990 г. Основните дейности на дружеството са:
-Търговия с метали и строителни материали.
-Транспорт, спедиция и логистика.
-Строителство и инвестиции.
-Отдаване/ продажба на модерни складови, офис и търговски площи.
Услуги:
Изработване на подходящи транспортни маршрути.
Консултации по митническите и транспортни режими и ограничения.
Оптимизация на стоковите потоци.
Транспорт и Спедиция
Частични и Комплектни Превози Превози от и за Европа и до Близкия Изток
Широк избор на превозни средства – бордови, фургони, хенгери, прицеп, дрехарки, хладилни и джъмбо-камиони
Възможност за постоянно следене на камионите чрез сателитна връзка и Мобилна комуникация.
Експресни превози от и за Европа с малки камиони (до 3 тона).
Бързи вътрешни превози. Групажни Превози
Редовни линии от и за всички страни в Европа.
7000 кв.м собствена складова площ (открита и закрита) в София и Дупница.
Дистрибуция до всички направления в България до 48 часа след митническото оформяне Транзитни Превози
Професионални консултации при избор на подходящ транзитен маршрут.
Възможност за претоварване в склад в София.
Обработка на митнически документи. Опасни Товари (ADR)
Подходящи камиони за всички видове товари по ADR без класове 1 и 7
Екипът ни от 60 професионалисти позволява да служим на клиентите си във всяка една от горепосочените сфери по най-оптималния начин, като гарантираме високо качество на разумни цени и с бързи срокове на изпълнение.
Търговия със строителни материали и метали
Фирма СТАД предлага пълната гама строителни материали и метали нужни за изпълнението на всеки обект. Гамата включва тухли, керемиди, топлоизолации, хидроизолации,метали, арматурни заготовки, сухи смеси, ламиниран шперплат, OSB, гипскартон, електро, ВиК, бои и железария.
Фирма СТАД е с дългогодишен опит в търговията с черни метали и арматурни заготовки, на 12000 кв.м е другата ни база намираща се в град Дупница (бивше МЕТАЛСНАБ предприятие), разполагащо с два телферни крана и модерни машини за различни видове заготовки.
Фирмата предлага и собствен транспорт на всякакъв размер материали от 1 до 24 тона, както и специализиран транспорт с кран
. Фирмата разполага със собствени складови бази в София и Дупница. Строителните фирми и складове за строителни материали ползват специални преференции!
Инвестиции / Строителство
Фирма СТАД инвестира в строителството и управлението на Бизнес, Търговски и Логистични комплекси в София и региона. Сътрудничим си с водещо проектантско бюро от Германия като гарантираме високо качество на строителството и максимално удобство при експлоатация на комплексите.
Имаме собствени отдели за наеми/продажби, както и за Property/Facility Management на комплексите. По този начин максимално бързо и точно задоволяваме нуждите и желанията на клиентите ни.
Всички наши оферти за наем/ продажба са коректно зададени на база реална квадратура и не предполагат допълнителни такси и комисионни.
Цените ни са адекватни на пазара и предполагат добър продукт на изгодна цена.
Международен и вътрешен транспорт и спедиция
През 1999 година СТАД ЕООД обособи свое самостоятелно звено, занимаващо се изключително с регулярен транспорт на цели и групажни пратки по дестинации от България до Германия, Италия, Белелюкс, Полша, Австрия и всички точки на Европа и обратно, а също така и вътрешен транспорт в страната. Създаденият година по-късно специализиран отдел за международна и вътрешна спедиция, затваря кръга на предоставяните от нас транспортни услуги, като го прави практически всеобхватен.
СТАД ЕООД има създадена отлична инфраструктура, с офиси и складове в София и Дупница и с многобройни бизнес партньори, както в България, така и в цяла Европа. Фирмата си сътрудничи пряко с множество Европейски транспортно-спедиторски компании, което позволява да покрием разнообразните нужди от транспорт на нашите клиенти по всяко време и да реагираме в изключително кратки срокове при конкретни нужди за товарене, разтоварване, доставка или друго, свързано с превоза на стока от една точка на Европа до друга.
Компанията разполага с 28 собствени 40-тонни автомобила (бордови прицепи и хенгери), от които всички са пригодени за превоз на опасни товари според изискванията на конвецията ADR. Камионите ни са снабдени с всички необходими разрешителни и лицензи за извършване на международни превози на товари (ТИР). Сигурността на Вашите товари, по време на транспорта им с нашите камиони ще бъде допълнително гарантирана от нашата CMR застраховка на товара, с която разполага всеки един от автомобилите ни. Покритието за един камион възлиза на 300 000 Евро.
Съвременни автомобили (ЕВРО 4 и ЕВРО 5 от марките Mercedes и MAN), в отлично техническо състояние.ж Разнообразни ремаркета и полуремаркета на въздух, с размери и обем, пригодени да покриват всякакви нужди от транспортиране на различни типове товари.
Опитни и всеотдайни спедитори с перфектни Английски, Немски, Италиански, Полски, Руски, Сърбо-Хърватски и работни познания по други езици.
Високо професионални шофьори с дългогодишен опит в международния транспорт.
Изпълнение на поръчките за транспорт в установените срокове.