Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Търговска верига за строителни материали СИКО С

Град София
Адрес бул. "Грънчарска" №3; София
Телефон +359 884 555 510; +359 700 15 0 15
E-Mail trade@siko.bg
Website http://www.siko.bg/
Факс
Търговска верига за строителни материали СИКО С
 

Дейността на Търговска верига Сико-С е насочена главно към търговия със стенна и подова керамика и цялостно обзавеждане за баня, включващо всички необходими компоненти на една съвременна баня от теракотните и фаянсови плочи, през санитарния фаянс, ваните и душ кабините, до арматурата най-дребните аксесоари.

Разполагаме с повече от 400 000 м2 подови и стенни настилки и облицовки на склад, показани в над 5300м2 изложбена площ.

  • подови и стенни покрития
  • вани и душ кабини
  • санитарен порцелан и мебели за баня
  • смесители, аксесоари и кухненски мивки
  • строителство

Сико С е основана през 1989 г. и е едно от първите частни търговски дружества в България. През тези 22 години е извървян един нелек път на утвърждаване и създаване на имидж, на разширяване складовата и магазинна мрежа, на развитие на транспортно звено и логистична структура, способни да обслужват перфектно както отделните звена на фирмата, така и всички наши клиенти.

Търговска верига СИКО е официален представител на всички български заводи, производители на стенна и подова керамика, санитарен фаянс и арматура, както и директен вносител на стенна и подова керамика и обзавеждане за баня от Италия, Испания, Полша, Сърбия, Македония, Турция, Китай.

Kомпютърен дизайн на вашата баня

  • За да бъдем максималко полезни на нашите клиенти ние закупихме един от най-модерните софтуери за 3D визуализация на бани.
  • Заповядайте в нашите магазини и обучени специалисти ще визуализират вашите идеи, а дори и да ги доусъвършенстават.
  • Ще получите прецизни изчисления на необходимите ви квадратури и предварителна ценова оферта на избраните от вас продукти.
  • Компютърният проект е с цена 50лв, 40% от тази стойност се приспадат от бъдещата покупка. Така стойността на вашият проект става символична - 30 лева. Те са единствено за покриване на нашите консумативи за изготвянето на проекта.