Промоции от Supersait.bg
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Строителство на спортни и водни съоръжения

Строителна компания Братя Величкови ООД
  Строителна компания Братя Величкови ООД е създадена през 2007 година и е с предмет на дейност общо строителство на жилищни и нежилищни сгради, довършителни работи, въвеждането им в експлоатация и консултации в сферата на строителството. Братя Величкови ООД е сертифицирана за работа с продуктите на Торо-Баесеф Белгия. Фирмената политика е насочена към въвеждане на нови технологии в строителството, използването на съвременни строителни системи и високопроизводителна механизация, специализация на служителите и безопасност на строителния процес. ..
Строителство, Ремонти, Подови настилки Керамик Груп ЕООД
  Керамик Груп ЕООД e българска компания, специализирана в направата на подови настилки, стенни облицовки, луксозни ремонти, вътрешен дизайн, интериор, екстериор. Саморазливни замазки Саморазливни настилки Външни строителни ремонти Вътрешни ремонти Луксозни ремонти Ремонти до ключ Ремонти на баня, Лепене на плочки Реставрация на стари сгради и други От основаването си през 2004 година до днес под фирменото лого са изпълнени многообразни по обем и характер обекти. Керамик Груп" ЕООД с..
Басейни и водни съоръжения АКВАМАР ООД
АКВАМАР ООД съществува на българския пазар от 2001 год. Започва дейността си с изграждане на малки, предимно частни басейни, хидро-инженерни съоръжения и водни атракции. В хода на своето развитие фирмата разраства дейността си както по видове, така и по мащаб, и днес основната и дейност е специализирана в няколко основни направления: Проектиране, изграждане, оборудване и поддържка на: обществени и фамилни басейни, олимпийски и спортни съоръжения, аквапаркове и водни атракции, модулни басейни. Цялостно проектиране, дизайн и оборудване на Weiiness и SPA центрове: финлан..