Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Хидроефект - водни завеси водопади фонтани

Град София
Адрес София
Телефон +359 888 36 41 59
E-Mail georgiev_f@mail.bg; georgiev_f@abv.bg
Website http://hidroefekt.com/
Факс
Хидроефект - водни завеси  водопади  фонтани
 

„Хидроефект” е фирма от София, която специализира в изработката на водни ефекти за интериора и екстериора на луксозни хотели, бизнес центрове, обществени сгради, офиси, МОЛ-ове, спа центрове и други.

Хидроефект

Фирмата предлага проектиране, конструиране, инженерно и стилно дизайнерско оформление, което веднага ще направи впечатление на вашите гости и бизнес партньори. 

Водни завеси

„Хидроефект” предлага водни завеси с различна височина - 3, 5, 10, 15 и повече метра, с разстояние между струите - 3 см една от друга, което служи за подобряване на ефекта.

Фирмата предлага разнообразие от форми - кръгла, спираловидна, права, елипсовидна, дъга и други. Завесите са с точно дозиран едрокапсов дебит по водопускащите ленти, което постига ефекта на бавно сипещ се сняг, когато се гледа отгоре-надолу.

За подсилване на ефекта, поставяме водно огледало и подводно осветление.

Хидроефект

Водната завеса не само привлича погледите, но също така предоставя приятно ромолене на водата, което действа успокояващо.

В основата си водната завеса много често се гарнира с широкостеблени фонтани с малка височина, тънкоструйни водопади, водно огледало и подводно осветление; патентно решение на пръскоулавящо и същевременно шуморегулиращо устройство вижте повече.

Фонтани

Хидроефект

  • „Хидроефект” изработва фонтани, спрямо цялостния интериор на сградата като така допълва нейната уникалност.
  • Водопади
  • Водопадите от водни струи имат тънка, равномерна и непрекъсваща преливна струя, бълбукаща и прибираща се към стената, с оглед редуциране на водните пръски и шума. Изграждат се още водни стени и каскади с голяма степен на изравняване на дебита. 
  • Отводнителни и напоителни системи
  • Изграждането на отводнителни и напоителни системи е свързано с избиране на подходящо трасе, диаметър на тръбната мрежа, режим на работа, хидравлично оразмеряване и други. Отводнителните системи могат да се използват и като напоителни при сухи периоди - максимално да оползотворяват падналите валежи.

Екипът от специалисти на „Хидроефект” предлага още: проектиране на поливни системи за паркове, вилни парцели, градини, зелени площи, селскостопански култури, напояване на голф игрища, консултантски услуги, поддръжка.

Фирмата е записана в следните отрасли: