Промоции от Supersait.bg
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Строителство, Строителни материали

Охранителни ролетки, парапети - ВИП ПЛАСТ-2012 ООД
  Вип Пласт - 2012 е фирма от град Бругас, която се занимава с производство на парапети, охранителни ролетки, метални конструкции и други. Екипът на фирмата се състои от специалисти с богат опит в монтажа и демонтажа на гаражни врати, охранителни ролетки, тенти и т.н. Те ще приемат Вашата поръчка, ще Ви посетят на място в удобно за Вас време и, след като отговорят на всички Ваши запитвания, ще определят крайната цена и ще извършат услугата качествено и експедитивно. Продукти от Вип Пласт - 2012: В..
Строителна фирма САНДЕРС
  Строителна фирма САНДЕРС се занимава с комплексни ремонти и строителство. Дружеството е специализирано в луксозни и стандартни довършителни дейности, както и в строителство на жилищни сгради. Строително-ремонти услуги Строителна фирма САНДЕРС извършва комплексни ремонти и довършителни работи на новостроящи се жилищни и административни сгради, преустройства и ремонти на магазини, офиси, апартаменти и заведения. Предлагаме комплексни интериорни решения - стандартни и индивидуални. С цел затваряне на цикъла, комплексно обслужване и свежд..
Врати, Щори, Сухо строителство Брилянт - Найденов и Сие
    Брилянт - Найденов и Сие предлага:   Външни ролетни щори Алуминиеви и PVC щори; Външните ролетни щори осигуряват максимална степен на защита от слънце, прах и вода, както и отлична шумо-и топлоизолация. Създават въздушна възглавница пред прозореца и по този начин намаляват загубите на топлина през зимата. Вътрешни щори Хоризонтални - алуминиеви Вертикални - текстилни. Вътрешните щори са много практични и придават елегентн..
Врати, Огради, Бариери, Парапети Зита Инженеринг ЕООД
  Зита Инженеринг ЕООД е фирма за изработка, доставка, монтаж и автоматизация на широка гама гаражни врати, портални врати, охранителни ролетки, индустриални врати, автоматика за врати и бариери, огради и оградни пана, навеси и парапети, продукти от ковано желязо. Предлагаме и пълно сервизно обслужване, гаранционни срокове и поддръжка. Стремим се да удовлетворим индивидуалните нужди на всеки клиент, посредством професионална консултация, съобразявайки се със специфичните особенности, технически характеристики на материалите, дизайн и предпочитания. З..
Автоматични врати Джи Ти Систем ООД
  Джи Ти Систем ООД е създадена преди повече от 10 години. Дейността и е насочена в областта на проектирането изработката и монтажа на автоматични врати от всякакъв тип, товаро-разтоварни рампи и ръкави, перманентни складове от PVC и бариери. Автоматични врати Автоматичните врати DITEC са съчетание от редица качества. Съвременни технологии, отговарящи на най-високите изисквания. Изключително високо качество, сертифицирано по всички европейски стандарти. Лекота на използване и съвременна визия, отлична изработката, позволяващи увеличение на екс..
PVC и AL дограма, Интериорни AL врати Валвен ЕООД
  Валвен ЕООД е утвърдена българска компания с лидерски позиции на пазара с производството на PVC и AL дограма, Интериорни AL врати, Окачени фасади. Валвен ЕООД е дългогодишен представител на най-известните производители на алуминиева и ПВЦ дограма в Европа. Ние сме създали логистична мрежа, за да бъдем от полза на нашите партньори и доставим в най-кратки срокове качествени продукти на посоченото от Вас място. Фирма Валвен ЕООД изработва PVC дограма REHAU, SCHUCO и OTTO RICHTER, и AL дограма ЕТЕМ. Изработката на материалите става със специализирани машини и..
Мебели от масив, Дървени мебели МБ КОМЕРС ЕООД
  Мебелна фирма МБ КОМЕРС ЕООД е създадена през 2003 година в Габрово с предмет на дейност - дизайн, производство и експорт на мебели от масив (дървени мебели). Част от мебелите, които фирмата произвежда са съчетание от дърво и ковано желязо. Пазарите на мебелна фирма МБ КОМЕРС са в Европа като основните клиенти са от Франция. В самото начало фирмата се занимава единствено с експорт на мебели и обзавеждане от дърво, възлагайки производството на няколко фабриканти от региона. През 2006 година, благодарение на непрекъснатото развитие, фирмата вече разпо..
Интериорни врати, Дограма ЕТ Зарком - Румен Зарков
  Специализираният офис-магазин за интериорни и блиндирани врати, ПВЦ и Алуминиева дограма ЕТ Зарком - Румен Зарков, помещаващ се в Комплекс СОНИ срещу ЛИДЛ, предлага: НОВА ОФЕРТА за производство, доставка и монтаж на PVC и алуминиева дограма, произведена в София. ПВЦ прозорци Профилинк 4,5 и 6 камерен, разнообразие от цветове, стъклопакети и обков ПВЦ врати от прозоречен профил Профилинк Външни врати от специален профил за външни врати Профилинк - бял със секретна брава Входни врати за блокове от ПВЦ, алуминий и прахово боядисани железни, бе..
ВиК и Отоплителни инсталации СИ енд ДИ ЕООД
  Основната дейност на Си енд Ди ЕООД е изграждането на ВиК и Отоплителни инсталации. Фирмата предлага и отпушване на канали. Изграждане на цялостни ВиК системи от полипропиленови тръби, като за топла вода използваме стабилизиран полипропилен. Отпушване на канали - Си енд Ди предлага машинно отпушване на канали. Разполага с машини за отпушване на канали. Изграждане противопожарни системи от поцинковани метални тръби. Изграждане на отоплителни инсталации от полипропиленови стабилизирани, медни, полиетиленови и хекса тръби. Качест..
Електропроводни линии, Въздушни електропроводи Стенли - 03 ЕООД
  Стенли - 03 ЕООД се занимава с изграждане и рехабилитация на въздушни електропроводни линии/ въздушни електропроводи. Стенли - 03 ЕООД е специализирана в изграждане на електропреносни и електроразпределителни мрежи и системи. Фирмата извършва следните електромонтажни и строително-монтажни дейности: изграждане, ремонт, поддържане на електрически мрежи високо, средно и ниско напрежение соларни паркове улично осветление строителство - саниране на сгради, вътрешни ремонти, ремонт, хидро- и топлоизолации н..