Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Строителство, Строителни материали

Водопроводни и канализационни системи АК СИ ЕООД
  АК СИ ЕООД е фирма с основна дейност монтаж и изграждане на водопроводни и канализационни системи, ремонтни дейности, монтаж и демонтаж на хоризонтални и вертикални щрангове, монтаж на аксесоари за баня. АК СИ предлага и доставка на материали по желание на клиента. АК СИ ЕООД е фирма е създадена през 2006г. със седалище в гр. Сливен. Компанията ни държи на точните и коректните взаимоотношения и разполагаме с квалифициран песонал и нужната техника и аварийна група работеща денонощно.     ..
Алуминиеви конструкции и профили Фемаг България
Фемаг България проектира, произвежда и монтира алуминиеви конструкции и алуминиеви профили с високо качество в София - фасади, прозорци, врати, плъзгащи системи, зимни градини и соларни структури. Алуминиеви прозорци - алуминиева дограма, алуминиеви профили за дограма Алуминиеви врати - интериорни врати от алуминий Плъзгащи системи от алуминий и плъзгащи алуминиеви конструкции Автоматика за врати - алуминиеви продукти за автоматизация от Alumil. Иновационни автоматични устройства за плъзгане, отваряне, револвиращи, сгъваеми и извити врати, както и врати килери. ..
Дограма, Щори, Гаражни врати Виндур ЕООД
Виндур ЕООД има удоволствието да ви представи своето производство на висококачествена и професионално изработена PVC и Алуминева дограма, вертикални щори, гаражни врати, интериорни врати, аксесоари и др. Алуминиева дограма - Виндур работи с алуминиевите профилите с марка Altest, които предлагат добро качество на много изгодна цена и богата гама от цветове в имитация на дърво или прахово боядисани по каталога RAL. Алуминиевата дограма без термомост е добро решение за магазинни и офисни помещения на приземен етаж, входни врати на блокове или остъкляване на тераси (с плъзгащи прозорци) ..
Строителна фирма Пирдопинвест ООД
Строителна фирма Пирдопинвест ООД предлага качественото и бързо строителство, отговарящо на всички съвременни норми и изисквания Фирмата се занимава със строителство на жилищни и обществени сгради, изработка и монтаж на PVC и AL дограма, строителство на стоманобетонни и метални конструкции, реконструкции и ремонтни работи, вътрешни и външни ВиК инсталации от полиетилен и полипропилен, сухо строителство на стени и подове, окачени тавани, топлоизолации и декоративно осветление. Екипът на фирма Пирдопинвест е сработен, с висока професионална подготовка и възможности за взаимозаменяем..
Строителство, дограма, стъклопакети - Дорослава - 02 ЕООД
  Дорослава - 02 ЕООД е създадена в град Каблешково, област Бургас през 1992 година с първоначална дейност производство и монтаж на AL дограма. В последствие разширява бизнеса си и започва да се занимава със строителство, като резултатът към днешна дата е впечатляващ - повече от 500 завършени обекта, собствени производствени, складови бази и офиси, над 100 души опитен персонал. Дейности и услуги от Дорослава - 02 ЕООД Строителство на сгради и съоръжения - много от нашите имоти могат да се видят по българско..
Щори, Врати, Дограма, Комарници, Тенти Рубин 69
Външни ролетни щори Те Ви осигуряват максимална защита от силното слънце през лятото и добра топлоизолация на прозорците през зимата, оптимално регулиране на дневната светлина, сигурност на дома Ви, шумоизолация и други. Могат да бъдат изработени от алуминиеви или пластмасови материали в различни цветове. Алуминиевите ламели са термоизолирани с пенополиуретан между двете страни. Задвижването им може да бъде ръчно (с помощта на ширит и/или манивела) и автоматично ( с електродвигател с бутон и/или дистанционно управление). Хоризонтални щори Хоризонталните щори пре..
Рила ООД - строителни дейности, материали и машини
  Рила ООД е строителна компания от Кюстендил, чиято дейност обхваща бранш Строителство в три основни направления: Строително производство - материали за строителството от бетон, метал и ПВЦ (включително дограма) Строителство на сгради и халета Строителна механизация - строителни машини под наем и извършване на различни услуги със съответните машини Строителната компания, базирана в Кюстендил членува в Българската камара на строителите още от създаването си и е сертифицирана за всички групи строежи ..
Бетонови изделия, огради от стоманобетон Кареком
  Фирма Кареком предлага бетонови изделия, огради от стоманобетон, строителство, озеленяване, дърводобив, недвижими имоти, транспорт и механизация под наем, механизация. Бетонови изделия - бордюри, плочки, облицовки Бетонови изделия - бетонов кош за отпадъци, бордюр, декоративен елемент, декоративен ограждащ елемент, декоративна плочка, капак за зид, кол за ограда, междинна клетка за плочки, паваж, панел за ограда, паркинг елемент, тротоарна плочка, тротоарна плочка за слепи хора, унипаваж Огради от стоманобетон - ог..
Алуминиева и PVC дограма от Лидер Съчмалиев ЕООД
Алуминиева и PVC дограма, Обков за PVC и Гаражни врати Лидер Съчмалиев ЕООД е фирма, специализирана в отрасъл, свързан с повишаване енергийната ефективност на обществени и жилищни сгради - проектиране, производство и монтаж на PVC дограма и е сертифицирана по ISO 9001:2008. Участие на Лидер Съчмалиев в Първия Европейски бизнес каталог в България Чрез представянето си в Първия Европейски бизнес каталог в България, Лидер Съчмалиев ЕООД представя на своите клиенти основната информация за фирмената си политика и продукцията, която предлага - Алуминиева дограма, PVC ..