Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Строителство, Строителни материали

Окачени тавани, опънати тавани, 3D проекти - К-Екстрийм
    Окачени тавани, опънати тавани и 3D проекти      К-Екстрийм интериор предлага: » ДИЗАЙН - триизмери проекти, компютърна визуализация и монтаж на ОКАЧЕНИ ТАВАНИ от ГИПСОКАРТОН; » РАСТЕРНИ ТАВАНИ AMF, OWA, преградни щендерни стени, предстенни обшивки, шумо - и топло – изолации; » Колони и камини с гипсокартон KNAUF за София, Пловдив, Бургас, Шумен, Сливен. » Проектиране, доставка и монтаж на ОПЪНАТИ ТАВАНИ от Европа и Китай, художествени опънати тавани K-Extreme ART с Ваши фотографии или от нашия ката..
Инвестиционно-строителна компания - Стройинвест Груп БГ ЕООД
     Инвестиционно-строителна компания-Стройинвест Груп БГ ЕООД е една от най-динамично развиващите се на пазара на недвижими имоти в България.  Недвижимите имоти винаги са били един от най-ефективните и гарантирани начини за инвестиране на капитал. Влизането на България в ЕС през 2007 г., а през октомври 2011 г. в Шенгенското пространство, дава основание на инвеститорите да инвестират в имоти, в България.  Всички обекти, които ние предлагаме са наши инвестиционни проекти, осъществени от нас от етапа на проектиране, през изгра..
Транспортна фирма ДЛВ-СИ ООД
  Транспортна фирма ДЛВ-СИ ООД извършва следните дейности - товарни превози, услуги със строителна механизация, производство на всякакви видове инертни материали за бетонови и асфалтови смеси, производство на бетонови смеси, транспорт на извънгабаритни товари, строителство на промишлени, граждански и общински сгради, пътно строителство. Вътрешен Транспорт Наред с международните превози фирма ДЛВ-СИ ООД има издадена лицензия за обществен превоз на товари и работи на пълни обороти и на още един фронт от първостепенно значение - превоз на всякакъв ви..
Търговия Литекс Комерс АД
    Български бизнес каталог Литекс Комерс АД се разраства и започва своята бизнес експанзия не само втърговията с петролни продукти, но и в редица други бизнес отрасли: енергетика, хранителна промишленост, транспорт, туризъм, финанси, недвижими имоти, автомобилостроене и др. • Автомобилостроене - Производство и продажба на автомобили • Търговия с захар - Внос и преработка на тръстикова захар. Търговия със захарни изделия • Строителство - Строителство и продажби на недвижимо имущество • Търговия с горива - Внос, преработка и търговия на петрол • Ен..
Термо Стил Инженеринг - Строителство, вентилация и отопление
  От 2011 година насам Термо Стил Инженеринг ЕООД развива своята дейност както в областта на строителството, така и в реализацията на различни енергийни проекти. Компанията извършва проектиране, доставка и монтаж на соларни системи и фотоволтаични паркове, а също така изгражда и ВиК инсталации, отоплителни системи и газови инсталации. компании. Централния офис на фирма Термо Стил Инженеринг е в София, ул. Любляна 38. Където се намира и собствената материално-техническа база, оборудвана със съвременната техника, необходим..
Транспорт, Строителство, Търговия СТАД ЕООД
    СТАД е компания създадена през 1990 г. Основните дейности на дружеството са: -Търговия с метали и строителни материали. -Транспорт, спедиция и логистика. -Строителство и инвестиции. -Отдаване/ продажба на модерни складови, офис и търговски площи. Услуги: Изработване на подходящи транспортни маршрути. Консултации по митническите и транспортни режими и ограничения. Оптимизация на стоковите потоци. Транспорт и Спедиция Частични и Комплектни Превози Превози от и за Европа и до Близкия Изток Широк избор на превозни средства – бордов..
Строителен център Павлово - МИП ТС
    МИП ТС се занимава основно с внос и дистрибуция на метални стълби с приложение в домакинството, за обществени и производствени нужди, алуминиеви мобилни и фасадни скелета, ходови колела и ролки, строителни продукти и аксесоари за топлоизолацинни системи. МИП ТС ООД е една от най-големите дистрибуторски фирми в бранша и утвърден лидер на пазара в сегмента на предлаганите от фирмата продукти - метални стълби, алуминиеви мобилни и фасадни скелета, ходови колела, строителни продукти. Фирмата предлага най-широка гама домакински и професионални стълби, ин..
Строителни материали - Компас Север
    Строителна борса Компас Север предлага строителство и строително-ремонтни дейности. Строителна борса Компас Север предлага цялостен асортимент от строителни материали - всичко за строителството и ремонта, от А до Я. В продуктовата гама на Строителна борса Компас Север се включват следните строителни материали: материали за груб строеж, бои и лакове, авторепаратурни продукти, материали за довършителни работи, крепежни елементи, оборудване за баня, теракот, фаянс, цимент, гипс, вар, тухли, лепила за с..
Сухо строителство, Окачени тавани, Изолации Констру.Мат-2000
  Констру.Мат.-2000 ООД е фирма с традиции в областта на сухото строителство, окачените тавани, изолациите (топлоизолации, звукоизолации, хидроизолации). Осъществява внос и търговия на материали за строителството. Констру.Мат.-2000 ООД е директен вносител и дистрибутор на наложили се вече на пазара марки за строителни материали като:   Knauf - системи за сухо строителство; Ursa - стъклена изолационна вата за промишлеността и строителството и топлоизолационен ма..
Строителство, Газификация Техно-консулт 2000 ЕООД
  Техно-консулт 2000 ЕООД работи успешно в сферата на строителството – изпълнение на СМР на граждански, промишлени и енергийни обекти, монтаж, ремонт и поддържане на технологично, топлотехническо, електротехническо и енергийно оборудване, ОВ инсталации, основен ремонт и поддържане на парни и водогрейни котли и газификация на обекти, изработване и монтаж на метални конструкции. Газификация - Газопроводи, Газификация на промишлени обекти, Битова Газификация Строителство - Метални конструкции, Жилищно и обществено строителство, Промишлено строителс..