Промоции от Supersait.bg

Строителство, Строителни материали

Метални конструкции, Окачени фасади, Дограма Ник Бета
  Метални конструкции, Рекламни табла, Окачени фасади, Алуминиева дограма Вече 20 години фирма Ник-Бета специализира в изработка и монтаж на широк спектър метални конструкции за промишлени, търговски, административни цели, за оформлението на градската среда и в елементи на интериорния и екстериорния дизайн. С наши обекти с различна сложност се срещате ежедневно: спирки на градския транспорт, павилиони за вестници, билбордове, дограми, окачени фасади на частни и обществени сгради и много други. Независимо каква метална конструкция Ви е необходима - метално хале,..
Растителна защита, градинска техника Томикал Агро Т. Русев
  Томикал Агро Тодор Русев е на пазара от 1997 година с основна дейност - търговия с препарати за растителна защита и градинска техника. Стремим се да задоволяваме клиентските потребности от висококачествени зеленчукови, технически, полски и цветни семена. Наборът от органични и минерални торове, както и тези от групата на суспензионните са застъпени в различни по големина опаковки. За да сме полезни на производителите на всички видове цветни, украсни, декоративни и зеленчукови култури поддържаме асортимент от торфени с..
Автоматизирани поливни системи от Недко Колев
  Водата е един от най-важните фактори на околната среда. Ето защо една изкуствено създадена градина се нуждае от редовни поливки за да бъде тя жива и здрава. Автоматизираните поливни системи предоставят едно интелигентно и икономично поливане. Чрез използването им осигурявате на всички растения в градината необходимия воден режим. Ще полеете точно толкова, колкото е необходимо и по този начин няма да хабите излишна вода. Ще отпадне опъването на маркучи, пръскачки, пръскането на изпускащи кранове и т.н. Но най-вече ще сте сигурни че градината в..
Архитектура, Високо и ниско строителство ЕТ Ганчо Ханджиев
  Строителна фирма ЕТ Ганчо Ханджиев работи в областта на архитектурата, високото строителство и ниското строителство. Занимава се с проектиране на жилища, промишлени, административни сгради и съоръжения по всички части (архитектурна, конструктивна, ВиК, ОВиК, ел. част, вертикална планировка). Строителна компания ЕТ Ганчо Ханджиев, Велико Търново е основана на 10.02.1992 г. от инж. Ганчо Ханджиев и вече 18 години осъществява архитектура, проектиране, строителство и строителни дейности в областта на високото и ниското строителство в България. ..
Външна топлоизолация - Соматострой ООД
  Соматострой ООД е фирма с дългогодишен опит в полагането на Външна топлоизолация, мазилки, шпакловки, сухо строителство, довършителни работи и боядисване. Полагането на външната топлоизолация цели: намаляване на разходите за отопление намаляване на топлоизлъчването към околната среда(грижа за глобалното затопляне) постигане на комфорт и здравословна среда в жилището За постигането на максимално положителен ефект нашата фирма извършва обстоятелен оглед на обекта и с..
Строителни ремонти - Грилон ЕООД
  Грилон ЕООД осъществява пълен спектър от строителни ремонти, използвайки своя многогодишен опит на високо равнище - изолации, саниране, монтаж на рекламни конструкции, височинни ремонти, промишлен алпинизъм и др. Грилон ЕООД предлага една завършена и комплексна услуга в строително-ремонтните дейности. Качеството на тази услуга е основополагащо за развитието ни, като за целта се стремим да съчетаваме традиционните техники и материали с новостите на пазара. Инвестицията ни в мобилност, техническо осигуряване и обучение ..
Ремонтни строителни дейности - ГРАДИВ ООД
  ГРАДИВ ООД е фирма от град София, която специализира в ремонтните и довършителни строителни дейности. Фирмата разполага с квалифицирани специалисти, които изграждат електрически инсталации, топлоизолация, замазки и други, както и с модерна техника за монтаж. ГРАДИВ ООД е член на Камарата на строителите в България с удостоверение № I - 002396 за строежи от трета до пета категория. Услуги от ГРАДИВ: Довършителни вътрешни ремонти Сухо строителство Топлоизолация Машинни гип..
Проектиране, Строителство, Изолации Котови ООД
  Котови ООД е строителна компания за проектиране, строителство и строителни изолации. Основана е през 1998 г. с предмет на дейност проектиране и строителство, като целта на фирмата е да се развива в извършването на специализирани строителни дейности, а именно: доставка и изпълнение на хидроизолации и топлоизолации покриви с керемиди Брамак ремонтни, довършителни работи и сухо строителство ново строителство проектиране консултантски и експертни услуги Хидроизолации и топлоизолации Котови ООД изпълня..
Строително-ремонтни дейности СтройМонт ЕООД
  СтройМонт ЕООД предлага комплексни строително-ремонтни дейности на жилища, хотели, офиси, магазини, промишлени халета и др. за гр. София и голяма част от северозападна България. Строителна фирма СтройМонт ЕООД изпълнява строежи от четвърта и пета категория със собствен кофраж и техника. Точни цени за всички строителни дейности се изготвят след предоставяне на проект, количествени сметки и оглед на място. Въпреки драстичните увеличения на строителните материали и строително-ремонтните дейности, ценовата листа на СтройМонт отново е ср..
Строителство и монтажи СД Стрелец - 90 Миньовски и Сие
  СД Стрелец - 90 Миньовски и Сие се занимава със строително-монтажни работи в жилищното, промишленото и гражданско строителство; реконструкция и модернизация; текущо поддържане и ремонти; саниране на сгради, продажба и отдаване под наем на новопостроени жилища, офиси и магазини. Освен това фирмата притежава собствен автопарк за извършване на земекопни и транспортни услуги до 20 т. На разположение на клиентите са багери, самосвали, мотокар, микробуси за товари и работници, много кофражни платна, строителни скелета и разнообразна гама дървени заготовки и елементи за стро..