Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Строителство, Строителни материали

Метални конструкции, Окачени фасади, Дограма Ник Бета
  Метални конструкции, Рекламни табла, Окачени фасади, Алуминиева дограма Вече 20 години фирма Ник-Бета специализира в изработка и монтаж на широк спектър метални конструкции за промишлени, търговски, административни цели, за оформлението на градската среда и в елементи на интериорния и екстериорния дизайн. С наши обекти с различна сложност се срещате ежедневно: спирки на градския транспорт, павилиони за вестници, билбордове, дограми, окачени фасади на частни и обществени сгради и много други. Независимо каква метална конструкция Ви е необходима - метално хале,..
Растителна защита, градинска техника Томикал Агро Т. Русев
  Томикал Агро Тодор Русев е на пазара от 1997 година с основна дейност - търговия с препарати за растителна защита и градинска техника. Стремим се да задоволяваме клиентските потребности от висококачествени зеленчукови, технически, полски и цветни семена. Наборът от органични и минерални торове, както и тези от групата на суспензионните са застъпени в различни по големина опаковки. За да сме полезни на производителите на всички видове цветни, украсни, декоративни и зеленчукови култури поддържаме асортимент от торфени с..
Автоматизирани поливни системи от Недко Колев
  Водата е един от най-важните фактори на околната среда. Ето защо една изкуствено създадена градина се нуждае от редовни поливки за да бъде тя жива и здрава. Автоматизираните поливни системи предоставят едно интелигентно и икономично поливане. Чрез използването им осигурявате на всички растения в градината необходимия воден режим. Ще полеете точно толкова, колкото е необходимо и по този начин няма да хабите излишна вода. Ще отпадне опъването на маркучи, пръскачки, пръскането на изпускащи кранове и т.н. Но най-вече ще сте сигурни че градината в..
Архитектура, Високо и ниско строителство ЕТ Ганчо Ханджиев
  Строителна фирма ЕТ Ганчо Ханджиев работи в областта на архитектурата, високото строителство и ниското строителство. Занимава се с проектиране на жилища, промишлени, административни сгради и съоръжения по всички части (архитектурна, конструктивна, ВиК, ОВиК, ел. част, вертикална планировка). Строителна компания ЕТ Ганчо Ханджиев, Велико Търново е основана на 10.02.1992 г. от инж. Ганчо Ханджиев и вече 18 години осъществява архитектура, проектиране, строителство и строителни дейности в областта на високото и ниското строителство в България. ..
Външна топлоизолация - Соматострой ООД
  Соматострой ООД е фирма с дългогодишен опит в полагането на Външна топлоизолация, мазилки, шпакловки, сухо строителство, довършителни работи и боядисване. Полагането на външната топлоизолация цели: намаляване на разходите за отопление намаляване на топлоизлъчването към околната среда(грижа за глобалното затопляне) постигане на комфорт и здравословна среда в жилището За постигането на максимално положителен ефект нашата фирма извършва обстоятелен оглед на обекта и с..
Строителни ремонти - Грилон ЕООД
  Грилон ЕООД осъществява пълен спектър от строителни ремонти, използвайки своя многогодишен опит на високо равнище - изолации, саниране, монтаж на рекламни конструкции, височинни ремонти, промишлен алпинизъм и др. Грилон ЕООД предлага една завършена и комплексна услуга в строително-ремонтните дейности. Качеството на тази услуга е основополагащо за развитието ни, като за целта се стремим да съчетаваме традиционните техники и материали с новостите на пазара. Инвестицията ни в мобилност, техническо осигуряване и обучение ..
Ремонтни строителни дейности - ГРАДИВ ООД
  ГРАДИВ ООД е фирма от град София, която специализира в ремонтните и довършителни строителни дейности. Фирмата разполага с квалифицирани специалисти, които изграждат електрически инсталации, топлоизолация, замазки и други, както и с модерна техника за монтаж. ГРАДИВ ООД е член на Камарата на строителите в България с удостоверение № I - 002396 за строежи от трета до пета категория. Услуги от ГРАДИВ: Довършителни вътрешни ремонти Сухо строителство Топлоизолация Машинни гип..
Проектиране, Строителство, Изолации Котови ООД
  Котови ООД е строителна компания за проектиране, строителство и строителни изолации. Основана е през 1998 г. с предмет на дейност проектиране и строителство, като целта на фирмата е да се развива в извършването на специализирани строителни дейности, а именно: доставка и изпълнение на хидроизолации и топлоизолации покриви с керемиди Брамак ремонтни, довършителни работи и сухо строителство ново строителство проектиране консултантски и експертни услуги Хидроизолации и топлоизолации Котови ООД изпълня..
Строително-ремонтни дейности СтройМонт ЕООД
  СтройМонт ЕООД предлага комплексни строително-ремонтни дейности на жилища, хотели, офиси, магазини, промишлени халета и др. за гр. София и голяма част от северозападна България. Строителна фирма СтройМонт ЕООД изпълнява строежи от четвърта и пета категория със собствен кофраж и техника. Точни цени за всички строителни дейности се изготвят след предоставяне на проект, количествени сметки и оглед на място. Въпреки драстичните увеличения на строителните материали и строително-ремонтните дейности, ценовата листа на СтройМонт отново е ср..
Строителство и монтажи СД Стрелец - 90 Миньовски и Сие
  СД Стрелец - 90 Миньовски и Сие се занимава със строително-монтажни работи в жилищното, промишленото и гражданско строителство; реконструкция и модернизация; текущо поддържане и ремонти; саниране на сгради, продажба и отдаване под наем на новопостроени жилища, офиси и магазини. Освен това фирмата притежава собствен автопарк за извършване на земекопни и транспортни услуги до 20 т. На разположение на клиентите са багери, самосвали, мотокар, микробуси за товари и работници, много кофражни платна, строителни скелета и разнообразна гама дървени заготовки и елементи за стро..