Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Строителство, Строителни материали

Строителство и строителни ремонти Орлоев Билд
  Орлоев Билд съществува от 2007 година и се занимава със строителство и строителни ремонти: Машинни мазилки Машинни замазки Подови настилки Гипсокартон Окачени тавани Скрито осветление Топлоизолация Вентилация Довършителни работи Строителни ремонти Строително-монтажни дейности Цялостно стрителство   ..
Строителство, ремонти, отоплителни инсталации Теплан БГ
  Теплан БГ е с основна дейност строителство, строително-ремонтни дейности и довършителни работи. Доставка и монтаж на отоплителни инсталации Изкопни работи Зидарии Стоманено-бетонови работи Сухо строителство ВиК инсталации Доставка и монтаж на метални и дървени конструкции Всички видове довършителни работи Промишлен електромонтаж и машинен монтаж Теплан БГ разполага с професионални специалисти, с богат опит в сектора, които са доказали своята коректност и компетентност. Фирмата предлага конку..
Поливни системи и водни ефекти Стройсистем
  Стройсистем е специализирана фирма работеща в областта на автоматизираните подземни поливни системи за паркове, градини, ландшафни и спортни обекти. Автоматизирани подземни поливни системи. Градински водни ефекти - езерца, водопади, поточета, каскади и др. Специализирано подводно осветление - 12 V Специализирани водни помпи и филтърни системи. Изграждане и поддържка на големи обществени и площадни фонтани и водни площи. Консултации, огледи и съвети за реализирането на Вашите идеи за напояването и водните ефекти. ..
Хидроефект - водни завеси, водопади, фонтани
  „Хидроефект” е фирма от София, която специализира в изработката на водни ефекти за интериора и екстериора на луксозни хотели, бизнес центрове, обществени сгради, офиси, МОЛ-ове, спа центрове и други. Фирмата предлага проектиране, конструиране, инженерно и стилно дизайнерско оформление, което веднага ще направи впечатление на вашите гости и бизнес партньори.  Водни завеси „Хидроефект” предлага водни завеси с различна височина - 3, 5, 10, 15 и повече метра, с разстояние между струите - 3 см една от друга, което служи за..
Басейни, СПА центрове, Водни съоръжения Уотър Джи ООД
  Уотър Джи ООД се занимава с проектиране на басейни, изграждане на басейни, СПА консултации, СПА проектиране, изграждане на СПА центрове, водни съоръжения и фонтани. Уотър Джи ООД е българска компания, работеща на пазара на проектиране, изграждане и поддръжка на: Проектиране на басейни - обществени басейни, развлекателни басейни, спортни басейни, частни басейни, открити басейни, закрити басейни Изграждане на басейни - обществени басейни, развлекателни басейни, спортни басейни, частни басейни, открити басейни, за..
Басейни и водни атракции - Марлин 2 ЕООД
  Проектиране и изграждане на басейни и водни атракции Фирма Марлин 2 ЕООД е специализирана в проектирането и изграждането на домашни и публични басейни, водни атракции и SPA центрове. Дългогодишният ни опит в тази област позволява да бъдем полезни на нашите клиенти с идеи и консултации в цялостното решаване на пространството около басейна или центровете за отмора. С удоволствие ще Ви помогнем да оформите идеите си за разположение, форма и размери на басейна, да обсъдим проблемите при проектирането и изграждането свързани с местополож..
Басейни и СПА съоръжения Бомар ЕООД
  Басейните и СПА съоръженията, които изработва Бомар ЕООД се изграждат след предварително оглеждане на терена, съобразяване с идейното решение на инвеститора, с последващо проектиране и започване на дейностите по обекта. Продуктовата гама от басейни и СПА съоръжения на Бомар ЕООД вкючва: хидроизолация, лепила, фуги, стъклокерамика, оборудване на басейн и филтърно помещение са на ASTRAL POOL Испания, лидер в играждане и оборудване на басейни в цял свят. Оборудването и материалите за басейните са високо качествени на фирма ASTRALL..
Строителна компания Братя Величкови ООД
  Строителна компания Братя Величкови ООД е създадена през 2007 година и е с предмет на дейност общо строителство на жилищни и нежилищни сгради, довършителни работи, въвеждането им в експлоатация и консултации в сферата на строителството. Братя Величкови ООД е сертифицирана за работа с продуктите на Торо-Баесеф Белгия. Фирмената политика е насочена към въвеждане на нови технологии в строителството, използването на съвременни строителни системи и високопроизводителна механизация, специализация на служителите и безопасност на строителния процес. ..
Керамични изделия и тухли ТАЙФУН БГ ООД
  ТАЙФУН БГ ООД е доказан лидер в производството на керамични изделия и тухли. Новата поточна линия дава възможност за производство на различни асортименти от: Тухли (мергелни, калибровани, тухли от червени глини, облицовачни тухли) Керемиди (римска, старобългарска, плоска и завършващи елементи) Цепена керамика (подови настилки, външенгранитогрес, облицовачни елементи за външни фасади) и др. ТАЙФУН БГ ООД предлага уникална тухла четворка за българския пазар, която е разработена по най-нови технологии в съответствие с изсикванията на европей..
Изграждане и ремонт на покриви - Фамоза
  Фамоза е строителна фирма от София, която се занимава с цялостно изграждане и ремонт на покриви от 1996 г. насам. Фирмата предлага още внос на материали за покриви, като извършва доставки в цялата страна на изделия от водещи фирми, отговарящи на европейските и световни изисквания за качество. Компанията има изградени обекти на територията на цяла България в областта на строежа на покривни конструкции, ремонтирането на покриви. Обектите й са както жилищни сгради, така и административни и промишлени постройки с обща площ над 200 хиляд..