Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Строителство, Строителни материали

Окачени фасади Албио ЕООД
  Албио ЕООД е специализирана в изработката и монтажа на алуминиева и PVC дограма: Албио ЕООД е специализирана в изработката и монтажа на алуминиеви и PVC прозоречни системи, произведени с висококачествени машини на водещата немска фирма ELUMATEC. Разполагаме със собствена производствена база, складови помещения, цех за изработка на алуминиеви и PVC конструкции и разкрой на алуминиеви композитни панели, цех за производство на двубариерни стъклопакети и стъклообработка. Фирмата предлага изпълнение на цялостни решения за фасадни ситеми на обществени, ..
Строителна фирма О,СИМЕС
  Строителна фирма О,СИМЕС се занимава със строителство и строително-ремонтни услуги: тенекеджйиски услуги строителни услуги и ремонти строителство на всички видове покриви ремонт и претърсване на покриви топлоизолация и хидроизолация на сгради и покриви битумни керемиди саниране на сгради изграждане на навеси, веранди американски безшевни улуци ПВЦ покрития Оловна ламарина за обшивка на комини Куполи и обшивки на черкви поцинковане - неръждаема и медна ламарина ..
Покриви, ламаринени обшивки, безшевни улуци ТМТ - Г ЕООД
  ТМТ - Г ЕООД предлага изработка на покриви, ламаринени обшивки, безшевни улуци и водосточни тръби, битумни керемиди, хидроизолации и др. ТМТ - Г ЕООД предлага от дълги години и с неотменно високо качество следните услуги на своите клиенти: Производство и монтаж на американски безшевни улуци с машини на американските фирми NTM и KWM Gutterman. Производство на ламаринени водосточни тръби диаметри 80, 100 и 120мм с машина на фирма LIMA. Изработка и монтаж на всякакви покривни ламаринени обшивки. Работа със собствени материали и материал..
Хидроизолации и хидроизолционни системи ВИКИ 96 ЕООД
  ВИКИ 96 ЕООД е инженерингова фирма с десетгодишен опит, специализирана в следните основни направления: Проектиране и изграждане на хидроизолационни системи на всички видове плоски и скатни покриви, основи на сгради, пътища, мостове, тунели, резервоари, изкуствени езера и др.; Изпълнение на зелени тераси и използваеми покриви, на антибактериални подови покрития на база епоксидни смоли и полиуретан; Дистрибуция на битумни хидроизолационни мембрани, грундове на битумна основа и покрития на база битум, битумни керемиди, PVC, TPO, FPO мембрани, ..
Строителни супермаркети в Ямбол - Шанс Паскалеви ООД
  Шанс - Паскалеви ООД е верига строителни супермаркети в Ямбол - предлага всичко за строителството, продукти за баня, изолации, строителни смеси, ВиК части, инструменти, профили и други строителни изделия. Строителен маркет Шанс разполага със шоурум и складова база, в която поддържа постоянни наличности стоки, произведени в България или внос от Испания, Италия, Полша, Турция, Китай. ТЕРАЗИД Standart - циментова смес за приготвяне на лепилен разтвор за полагане на фаянс, теракота и гранитогрес Обзавеждане и аксесоар..
Строителна компания ЕТ Ригел - ИК 91
  Строителна компания ЕТ Ригел - ИК 91 е с основна дейност качествена изработка на покривни конструкции и допълнително, обвързаните с това дейности. Довършителни работи - мазилки, шпакловки, настилки, окачени тавани, леки преградни стени, бояджийски работи, вътрешни и външни хидроизолации и топлоизолации, обновяване на фасади. Дърводелски работи - изработка и монтаж на пергули, стълби и парапети, дървени къщи, обшивки, дървени и типови настилки. Покривни работи - конструкции, обшивки, покриване с керемиди, топло и хидро изолации, олучни систе..
Нискоенергийни сгради, пасивни къщи МЕГАМАТ ООД
  МЕГАМАТ ООД е създадена през 2002 год., с основна задача повишаване на енерго-ефективността на сградния фонд. Начало на тази дейност беше поставено през 1993 год., когато нашите сътрудници внедриха безшевна изолация на сгради с полиуретан. Натрупаният опит от работата с най - добрия изолационен материал и безшевната технология на полагането му беше използван за разработване на иновативни изделия и методи в областта на строителството. Целенасочената дейност на МЕГАМАТ ООД се увенча с успех още през 2004 год. когато реализирахме първите нискоенергийни сгради посредством..
Българска изолационна компания
  Ние от БИК (Българска изолационна компания) вярваме, че всеки трябва да е най-добър в това което прави, независимо какво е то, за нас това нещо е хидроизолацията. Стремим се винаги да предлагаме на нашите клиенти – настоящи и бъдещи, най-добрите, трайни, ефикасни и комплексни хидроизолационни решения. Битумна хидроизолация - SBS листови хидроизолацииции, Подкеремидени хидроизолации, Битумни керемиди, Пароизолация, Хидроизолации против корени с FLL сертификат, Смозалепващи хидроизолации върху топлоизолация, Мостова хидроизолация, Хидроизолации за еднослойно полага..
Строителна фирма Ривал-инженеринг
  Строителна фирма Ривал-инженеринг. Михайлов и с-ие е основана през 1991г със статут на събирателно дружество. Основната дейност, която трайно се налага в развитието на Строителна фирма Ривал-инженеринг е извършване на дейности по проучване и проектиране на: ново строителство; преустройство, промяна на предназначението и реконструкция на съществуващи сгради и съоръжения;  обследване на съществуващи обекти и диагностициране състоянието на връхната конструкция и земната основа с оценка на повредите, остатъчната носеща с..
Изделия от камък - Варовик Кремена
  Изделия от врачански варовик, мрамор и гранит, каменни изделия, каменоделски услуги Варовик Кремена извършва каменоделски услуги, и като директен прозиводител изработва за вас изделия от камък: колони, балустри, стъпала, подпрозорци, камини, облицовки, настилки, шапки, корнизи, фризове, надгробни плочи и детайли от врачански варовик, мрамор, гранит и други скално-облицовъчни материали. Всички продукти могат да бъдат съобразени с индивидуалните предпочитания на клиента и със ситуацията и мястото.     ..